Θέλουν επιστροφή Καραμανλή στην αρχηγία της Ν.Δ.

Θέλουν επιστροφή Καραμανλή στην αρχηγία της Ν.Δ. Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
7

Τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή προτιμούν οι πολίτες, σύμφωνα με δημοσκόπηση,  σε περίπτωση που ο Αντώνης Σαμαράς αποφασίσει να αποχωρήσει για δικούς του λόγους από την ηγεσία του κόμματος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσκόπηση της της MRB για την Real News, τα ποσοστά του πρώην Πρωθυπουργού και των επίδοξων διαδόχων του Α. Σαμαρά είναι τα εξής:

-Κώστας Καραμανλής 20,2%

-Ντόρα Μπακογιάννη 17,5

-Δημήτρης Αβραμόπουλος 5,5%

-Νίκος Δένδιας 5,3%

-Κυριάκος Μητσοτάκης 5,1%

Σύμφωνα με την Καθημερινή, ο πρώην πρωθυπουργός δεν κρύβει τον έντονο προβληματισμό του για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και τους χειρισμούς της κυβέρνησης ενώ τηρεί στάση ουδετερότητας για τα εσωκομματικά της ΝΔ. «Ο ίδιος παραμένει αμετακίνητος στις πιέσεις που δέχεται να αναλάβει πρωτοβουλίες στο εσωκομματικό πεδίο, δεν έχει μεταβάλλει άποψη για τη δική του μη εμπλοκή και ενεργοποίηση, σε πρωταγωνιστικό ρόλο ενώ προφανώς έχει σαφή εικόνα για το σύνολο των στελεχών του κόμματος» αναφέρει στο ρεπορτάζ η εφημερίδα. Ο πρόεδρος της ΝΔ τονίζει ότι προέχει το εθνικό συμφέρον και δεν φαίνεται μέχρι στιγμής διατεθειμένος να ανοίξει τις εσωκομματικές διαδικασίες καθώς κανένα στέλεχος δεν έχει θέσει στα όργανα του κόμματος θέμα ηγεσίας.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Νέα πυρά Γεωργιάδη κατά Ανδρουλάκη: «Μασαμπούκωσε 1,2 εκατ. ευρώ και μας κουνά το δάκτυλο, πέρασε «ζάχαρη» τη δεκαετία των μνημονίων»

Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στην ενοικίαση ακινήτου από το δημόσιο, ιδιοκτησίας της οικογένειας του Νίκου Ανδρουλάκη
THE LIFO TEAM
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτική / Παραιτήθηκε η Ιωάννα Γκελεστάθη από τη Νέα Δημοκρατία: Ανέφερε «πολιτικό, αξιακό και ψυχικό ρήγμα με την ηγεσία»

Η Ιωάννα Γκελεστάθη υπέβαλε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή της «από κάθε κομματική ιδιότητα συμπεριλαμβανομένης και αυτής του απλού μέλους» - Η ανάρτησή της
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό να ιδρώσουμε όλοι μαζί τη φανέλα»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία διήρκεσε πάνω από έξι ώρες - Στο κλείσιμό του, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ενότητας και συνέχειας του κυβερνητικού έργου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη συλλογικής προσπάθειας και προετοιμασίας για τις επόμενες πολιτικές μάχες
THE LIFO TEAM

σχόλια

7 σχόλια
Δεν ξερω τι να πω..και ο σαρκασμος χαμενος θα παει..Απεναντι σε μια κυβερνηση που εχει απολυτη αναγκη απο σοβαρη και δυνατη αντιπολιτευση θελουν τον Καραμανλη?Σαν αντικαταστατη του κακιστου Σαμαρα τον Καραμανλη?Τον Καραμανλη?Νομιζα οτι το χιουμορ μου ηταν ανεξαντλητο αλλα πλεον γονατιζω..οχι απο τα γελια..απο αναγουλα.
Ο καραμανλής ήταν η ντροπή της δεξιάς. Απο τους 4 πρωθυπουργούς που βγήκαν στην μεταπολίτευση Καραμανλής ο εθνάρχης, Μητσοτάκης, Καραμανλής και Σαμαράς ήταν μακράν ο χειρότερος. Γιατί ενώ είχε το πιο εύκολο έργο απο τους 4 παρουσίασε στην πράξη το χειρότερο έργο. Όσον αφορά την μητσοτάκαινα ασχολίαστο. Ο αδερφός της είναι πιο καλός αλλά είναι αρκετά κεντρώος για ένα δεξιό κόμμα. Πιστεύω ότι η καλύτερη λύση για την ΝΔ θα ήταν η Τζιτζικώστας ή Βορίδης.