Προπηλακισμος του Γιάνη Βαρουφακη από κουκουλοφόρους

Προπηλακισμος του Γιάνη Βαρουφακη από κουκουλοφόρους Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Nikos Libertas / SOOC
20

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, γύρω στα 10 άτομα που φορούσαν κράνη και κουκούλες μπήκαν στο εστιατόριο που έτρωγε ο Υπουργός Οικονομίας και η σύζυγός του Δανάη Στρατού και διαπληκτίστηκαν μαζί του. ‪

«#‎BREAKING‬ επίθεση κουκουλοφόρων και προπιλακισμος του Γιάνη Βραουφακη στα Εξάρχεια / Δέκα με κράνη και κουκούλες μπήκαν στο εστιατόριο που έτρωγε Ο Βαρουφακης με τη γυναίκα του διαπληκτιστηκαν και πιάστηκαν με έναν στα χέρια» έγραψε στο Facebook το TPressProject ενώ το Θέμα αναφέρει:

«Αργά το βράδυ της Τρίτης, γύρω στις 11, ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, μπήκε σε εστιατόριο στην περιοχή των Εξαρχείων.

Λίγη ώρα αργότερα, μια ομάδα αποτελούμενη από περισσότερα από 30 άτομα, μπήκε μέσα στο εν λόγω εστιατόριο και κινήθηκε απειλητικά προς τον υπουργό.

Μη θέλοντας να ενοχλήσει τους παρευρισκόμενους, ο Γιάνης Βαρουφάκης, βγήκε έξω από το εστιατόριο από άρχισε να συνομιλεί σε αρκετά έντονο ύφος με τα μέλη της ομάδας. Οι αντεγκλήσεις έδωσαν και πήραν για αρκετή ώρα, όμως, εν τέλει ο υπουργός κατάφερε να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, όταν έληξε η όλη υπόθεση, η ομάδα των νεαρών αποχώρησε από το χώρο, ενώ το ίδιο έπραξε αμέσως μετά και ο κ. Βαρουφάκης με τη σύζυγό του.»

20

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

10 σχόλια
Αργα το βράδυ, δυο-τρεις μέρες μετά τη φάπα, κανείς μάρτυρας στα ΜΜΕ (μόνο μία "δήλωση" του ταβερνιάρη), η Δανάη με αυτοθυσία, ο ίδιος με παρρησία, κλπ. Σα μούφα μου φαίνεται, από αυτές στις οποίες η Ελληνική Αριστερά αρέσκεται (λεφτά από Ιραν, Κίνα, προκαταβολές για αγωγούς από Ρωσία, συμφωνία τώρα ή αργότερα, όλα γαμώ ήταν στην ΕΣΣΔ, Κούβα, Β. Κορέα, Τσε Γκεβάρα ζεις και τα μυαλά στα μίξερ...)Είμαστε άξιοι της μοίρας μας και τα υπολοιπα είναι τσάμπα λόγια. περιμένετε ένα-δύο μηνάκια και θα δούμε τι εστί βερύκοκο. Τότε θα έχει πια ξεχαστεί η "αυτοθυσία της Δανάης" και η "παρρησία του Γιάνη".
"Η επίθεση κατά του Κωστή Χατζηδάκη καταδικάστηκε από τους πολιτικούς -και όποιον άλλο φοβάται πως θα τον λιντσάρουν-, αλλά δεν βρέθηκε ένας πολιτικός ή ένας διανοούμενος να παρατηρήσει πως σε αυτήν την επίθεση υπάρχει και ένα εξαιρετικά θετικό στοιχείο.Όπως γνωρίζουμε, οι Έλληνες βουλευτές χαίρουν βουλευτικής ασυλίας, ακόμα και για ενέργειες που δεν σχετίζονται με τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα. Μάλιστα, το ελληνικό κράτος έχει καταδικαστεί -για την πρακτική της Βουλής στο θέμα της άρσης της ασυλίας των βουλευτών-από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Άρα, η επίθεση στον κ. Κωστή Χατζηδάκη αποτελεί άρση της βουλευτικής ασυλίας –στην πράξη- και προάγει τη δημοκρατία μας. Αφού όλοι οι Έλληνες πολίτες –εκτός από τους πολιτικούς- κινδυνεύουμε από τους αστυνομικούς, η επίθεση Ελλήνων πολιτών στον Κωστή Χατζηδάκη αποκαθιστά την τάξη και προάγει τις δημοκρατικές αρχές της ισονομίας, της ισοπολιτείας και της ισότητας. Έστω, απέναντι στο ξύλο.Στην επόμενη αναθεώρηση του Συντάγματος, οι βουλευτές πρέπει να ακολουθήσουν το δρόμο που τους δείχνει ο λαός και να τροποποιήσουν το σχετικό άρθρο για τη βουλευτική ασυλία.Επίσης, η επίθεση στο Κωστή Χατζηδάκη ανοίγει το δρόμο για τη μείωση των βουλευτικών εδρών από 300 σε 200. Όταν υπάρχουν τριακόσιες έδρες στη Βουλή, κινδυνεύουν να φάνε τις σφαλιάρες τους 300 βουλευτές. Αν οι έδρες γίνουν διακόσιες, θα κινδυνεύουν να γίνουν μαύροι στο ξύλο μόνο 200 βουλευτές. Άρα, εκατό άτομα θα την γλιτώσουν."Αυτά εγραφαν οι διανοουμενοι του ΣΥΡΙΖΑ πριν δυο χρονια!
Οπως ο Ιησους... http://en.wikipedia.org/wiki/Calming_the_stormεπι τη ευκαιρια, αυτο της Δαναης, πως το διαχειριζονται οι παλαβοι του "war on women"? Πιο σαφες παραδειγμα του οτι οι γυναικες γενικα ειναι και αισθανονται πιο ασφαλεις απο τους ανδρες, υπαρχει;
Δεκα -δεκα του την πεφτουν του Βαρουφακη! Αλλα ο ιδιος...ψυχραιμος! Μαλιστα βγηκε εξω για να μην ενοχλει τους παρευρισκομενους. Ε και τον πιασει ομως το παλαβο καμια μερα...θα τον δουμε...Τζακι Τσαν ή μαλλον Τσακα Γιαν!
Είμαι σίγουρος ότι οι αντιεξουσιαστές-φασίστες του κώλου των Εξαρχείων είχαν σόβαρά επιχειρήματα στον διάλογο."Ανεπιθύμητος στα Εξάρχεια" είπαν οι ανεπιθύμητοι της χώρας.Μετά από πολλά ναρκωτικά.πολλές ρίψεις μολότωφ,κάψιμο ντενεκέδων (όχι δεν αυτοπυρπολούνται,τους κάδους που ρίχνουμε τα σκουπίδια λέω)και καταστροφές ξένης περιουσίας,αποκτάς άποψη.