Eνοχλημένος για τη σύλληψή του ο Μπόμπολας - Τι δήλωσε στο Reuters

Eνοχλημένος για τη σύλληψή του ο Μπόμπολας - Τι δήλωσε στο Reuters Facebook Twitter
8

Δυσαρεστημένος και έκπληκτος για τη σύλληψή του, δήλωσε σήμερα στο Reuters, ο επιχειρηματίας Λεωνίδας Μπόμπολας.

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο, το οποίο μεταδίδει τηλεφωνικές δηλώσεις του κ. Μπόμπολα, αναφέρεται στην υπόθεση σημειώνοντας πως πρόκειται για την πρώτη σύλληψη επιχειρηματία μεγάλου κύρους στη χώρα επί κυβερνήσεως Τσίπρα.

«Το επεισόδιο της σύλληψης ήταν κάτι που με αναστάτωσε, μια και είμαι ένας επιχειρηματίας με δραστηριότητες στο εξωτερικό και επιπλέον πιστεύω πως εκπροσωπώ τη χώρα μου», σημειώνει ο επιχειρηματίας ο οποίος προσθέτει πως είχε περιθώριο μέχρι της 30 Απριλίου να κάνει την πληρωμή, αλλά οι αρχές τον συνέλαβαν και τον θποχρεώσαν να πληρώσει πριν τη προθεσμία.

«Συνήθως, οι εισαγγελείς περιμένουν έως τη λήξη της προθεσμίας και αν αυτή παρέλθει και δεν έχει γίνει η πληρωμή, τότε προχωρούν με τις νομικές διαδικασίες», είπε και πρόσθεσε: «Χθες εξεπλάγην επειδή σκόπευα να διευθετήσω το ζήτημα και να μην το αφήσω να μετατραπεί σε ποινική υπόθεση».

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
LOL, ο ενοχλημενος δεν ανεφερε ομως , οτι δεν ηταν απλα "χρωστουμενα" στην εφορια , αλλα ηταν προστιμο για φοροδιαφυγη.Που του χαλασε το ονομα στο εξωτερικο , η συλληψη... ενω αμα φοροδιαφευγεις δεν χαλαει το ονομα σου.
"Χθες εξεπλάγην επειδή σκόπευα να διευθετήσω το ζήτημα και να μην το αφήσω να μετατραπεί σε ποινική υπόθεση"Να μην ειχε φοροδιαφυγει απο την αρχη ωστε να μην βρεθει σε αυτη την θεση δεν το συζηταμε ε? Ειδικα σε περιοδους που η χωρα βρισκοταν και βρισκεται σε κριση.
ελληνας ειναι ρε παιδια περιμενε να παει στις 30 του μηνα στο γκισε να κατσει στην ουρα και να πληρωσει εξαλλου σχεδον παντα η εφορια δινει και παραταση οποτε για αυτο δεν βιαστηκε.Τζαμπα το ρεζιλεψαν το παληκαρι
Και εγώ είμαι έκπληκτος με τα 1.8 μύρια που είχε να δώσει αμέσως, και με τα άλλα που έχει να καταβάλει. Επίσης είμαι έκπληκτος για την καθαρότητα του επιχειρήν στην Ελλάδα όπως αυτό εκπροσωπεί ο Κος Μπόμπολας υιός.Επίσης είμαι έκπληκτος που τόσο καιρό και σητ βάση της λίστας Λαγκαρτ, κανείς από τους για τόσα χρόνια στις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ δεν τον ενόχλησε. Ειμαι απλά έκπληκτος!
Μεγάλε πρέπει να μας κάνεις πλάκα έτσι; Η χώρα που όπως λες εκπροσωπείς κινδυνεύει με χρεωκοπία από στιγμή σε στιγμή και συ περιμένεις μέχρι τις 30 Απριλίου για να δώσεις τον φόρο που σου έχει καταλογιστεί προφανώς εδώ και χρόνια;
Εντάξει μωρέ, πως κάνεις έτσι; Βοήθησες λίγο τη κυβέρνηση στη διαπραγμάτευση. Τώρα ο Αλέξης θα πει στη Μέρκελ "ορίστε τα βάλαμε με το κατεστημένο", "συγκρουστήκαμε με την ολιγαρχία" κλπ κλπ. Εσύ βγήκες έξω σε μισή ώρα, ο Αλέξης έκανε το κομμάτι του, ο λαός ενθουσιάστηκε με την απόδοση δικαιοσύνης, όλα καλά.