Ακατάλληλο διά ανηλίκους κρίθηκε το βίντεο της Κλίντον στην Ρωσία

Ακατάλληλο διά ανηλίκους κρίθηκε το βίντεο της Κλίντον στην Ρωσία Facebook Twitter
5
Ακατάλληλο διά ανηλίκους κρίθηκε το βίντεο της Κλίντον στην Ρωσία Facebook Twitter

Ακατάλληλο διά ανηλίκους κρίθηκε στη Ρωσία το βίντεο με το οποίο η Χίλαρι Κλίντον ανακοίνωσε την περασμένη Κυριακή την υποψηφιότητά της για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος εν όψει των προεδρικών εκλογών του 2016.

Αν και πρόκειται για ένα σύντομο βίντεο αφιερωμένο στη ζωή των καθημερινών Αμερικανών, μία φευγαλέα σκηνή στην οποία δύο άνδρες πιάνονται χέρι-χέρι και μιλούν για γάμο, ήταν αρκετή για να τοποθετηθεί η σχετική ένδειξη - «ακατάλληλο για νέους κάτω των 18 ετών» - στο ρωσικό κανάλι Dozhd TV.

Στόχος των δημιουργών τού βίντεο ήταν μέσα σε δύο - τρία λεπτά να παρουσιαστούν όλες οι πληθυσμιακές ομάδες για τις οποίες η Χίλαρι δεσμεύεται να αγωνιστεί: δύο αδέλφια από την Ισπανία, μία νεαρή Ασιάτισσα, μία συνταξιούχος, μητέρες που θέλουν να εργαστούν, ένα ζευγάρι νέων Αφροαμερικανών που περιμένουν παιδί, αλλά και ένα ζευγάρι ομοφυλοφίλων που μιλούν για τον επερχόμενο γάμο τους.

Αυτή η σκηνή ήταν που ενόχλησε στη Ρωσία, δεδομένου ότι αντιβαίνει στον νόμο Πούτιν ενάντια στην «ομοφυλοφιλική προπαγάνδα», ο οποίος τέθηκε σε ισχύ το 2013.

Ο νόμος απαγορεύει «την προπαγάνδα υπέρ των μη φυσιολογικών σεξουαλικών σχέσεων σε ανηλίκους» και προβλέπει αυστηρές ποινές για τα μέσα ενημέρωσης που δεν συμμορφώνονται – «μαύρο» έως και 90 ημέρες σε όσους σταθμούς προβάλουν τέτοιου είδους εικόνες.

Ακόμα λοιπόν και αν δεν υπήρξε επίσημη σύσταση από τις ρωσικές Αρχές, σύμφωνα με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC, το ρωσικό Dozhd TV προτίμησε να πάρει τις προφυλάξεις του προειδοποιώντας για το ακατάλληλο περιεχόμενο.

5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΣΡΑΗΛ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΕΡΤΖΟΓΚ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Διεθνή / Ισραήλ: Ο πρόεδρος Χέρτζογκ θα ανακοινώσει την Κυριακή τον υποψήφιο που θα αναλάβει τον σχηματισμό κυβέρνησης

Μετά τις εκλογές είναι αρμόδιος να επιλέξει τον υποψήφιο που θεωρεί ότι έχει τις περισσότερες πιθανότητες να σχηματίσει κυβέρνηση συνασπισμού σε μια χώρα με έντονες πολιτικές διαιρέσεις
THE LIFO TEAM
ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΔΡΙΤΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Διεθνή / Ζελένσκι: Ζήτησε τη βοήθεια της Μαδρίτης για την αποκατάσταση των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας

Ο Ζελένσκι δήλωσε ότι η Ρωσία έχει προκαλέσει ζημιές σε κάθε μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της χώρας μέσω πυραυλικών επιθέσεων και επιθέσεων με μη επανδρωμένα αεροσκάφη
THE LIFO TEAM
ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ ΕΡΕΥΝΑ ΕΤΕΡΟΘΑΛΗΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΜΑΣ ΜΑΡΚΛ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΥΛΙΚΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ

Διεθνή / Μέγκαν Μαρκλ: Στο επίκεντρο έρευνας ο ετεροθαλής αδελφός της για υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων

Ο υπουργός Εσωτερικών των Φιλιππίνων, ανέφερε ότι ο ετεροθαλής αδελφός της Μέγκαν Μαρκλ χαρακτηρίζεται πλέον «πρόσωπο ενδιαφέροντος» στο πλαίσιο της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη
THE LIFO TEAM
ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΡΩΣΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑΣ

Διεθνή / Τσερνόμπιλ: Χρειάζονται 500 εκατ. ευρώ για να επισκευαστεί η προστατευτική κατασκευή μετά το ρωσικό πλήγμα

Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης προειδοποιεί ότι οι ζημιές πρέπει να αποκατασταθούν έως το 2030, ώστε να αποφευχθούν σοβαροί κίνδυνοι για την πυρηνική ασφάλεια
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Εδω δικος μας πολιτικος,δεν ειχε γραψει ειρωνικο σχολιο για την προταση γαμου που δεχθηκε απο τον συντροφο του ο πρωθυπουργος του Λουξεμβουργου;Μην παμε μακρια.
για ποιο λογο ομως προβαλλεται προεκλογικο αμερικανικο σποτακι στην ρωσια΄?? το οποιο εχει και λιγο απο gay μεσα???μηπως για να γινει οτι εγινε και μετα να το παιζει η χιλαρυ στην αμερικη οτι την φοβαται ο πουτιν και την λογοκρινει και να κερδισει ποντους και εντυπωσεις στο αμερικα??
Προφανώς δεν είναι δυο αδελφια απ την Ισπανία, είναι δύο "hispanic" δηλαδή Λατινοαμερικάνοι μεταναστες (ισπανόφωνοι). Επίσης ειδα και δυο λεσβίες στο τελος του βίντεο...Πόσο έχει αλλάξει η Αμερική σε 10 μόλις χρόνια! ( Bush κλπ). Να τα βλεπουμε εδώ που η "κοινωνία δεν είναι έτοιμη" και λοιπές παπαριές και μια αριστερά που δεν τολμάει ούτε λέξεις να πει επισήμως, όχι να κάνει και σποτ...