EΡΧΟΝΤΑΙ!

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουεστ βάπτισαν την κόρη τους στην Ιερουσαλήμ

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουεστ βάπτισαν την κόρη τους στην Ιερουσαλήμ Facebook Twitter
11

Πρωτοφανείς σκηνές εκτυλίχθηκαν σήμερα σε αρχαίο ναό της Ιερουσαλήμ με την άφιξη της Κιμ Καρντάσιαν, του Κάνιε Γουεστ και της κόρης τους North West.

Εκατοντάδες θαυμαστές και φωτορεπόρτερ περίμεναν τη διάσημη οικογένεια μπροστά από τον καθεδρικό ναό στην  συνοικία της παλιάς πόλης όπου θα πραγματοποιούνταν η τελετή βάπτισης της κόρης τους. Το ζευγάρι έφτασε φρουρούμενο από δεκάδες ένοπλους, συνοδεία τηλεοπτικού συνεργείου και της αδελφής της Κιμ, Khloe.

Σύμφωνα με το Associated Press μπροστά από το ναό υπήρξε και ένα μικροεπεισόδιο, όταν οι θαυμαστές και οι φωτογράφοι άρχισαν να τους πολιορκούν επίμονα και τελικά η Κιμ Καρντάσιαν άρχισε να φωνάζει να σταματήσουν γιατί τρόμαζαν το μωρό.

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουεστ βάπτισαν την κόρη τους στην Ιερουσαλήμ Facebook Twitter
Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουεστ βάπτισαν την κόρη τους στην Ιερουσαλήμ Facebook Twitter

Ο Αρχιεπίσκοπος Άρης Shirvanian, ένας Αρμένιος ιερέας της επίσημης εκκλησίας, είπε ότι η οικογένεια είχε έρθει για μια τελετή βάπτισης και πρόσθεσε: «Η κόρη Kim Kardashian θα βαπτιστεί και να γίνει Χριστιανή και επίσημα μέλος της αρμενικής εκκλησίας,". Ο ιερέας ο οποίος έδειχνε σαστισμένος από όλη την αναταραχή ανέφερε πως δεν γνώριζε ποιοι είναι οι επισκέπτες και πως το μόνο που έμαθε είναι πως η Κιμ είναι πολύ διάσημη. "Σε κάθε περίπτωση, αυτή και η οικογένειά της είναι ευπρόσδεκτοι."

 

Περισσότερες λεπτομέρειες για την τελετή εντός του ναού δεν έγιναν γνωστές  και η οικογένεια άφησε την εκκλησία χωρίς να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουεστ βάπτισαν την κόρη τους στην Ιερουσαλήμ Facebook Twitter
Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουεστ βάπτισαν την κόρη τους στην Ιερουσαλήμ Facebook Twitter
Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουεστ βάπτισαν την κόρη τους στην Ιερουσαλήμ Facebook Twitter

Πληροφορίες αναφέρουν πως η οικογένεια έφτασε στο Ισραήλ τη Δευτέρα με το ιδιωτικό τζετ που έχουν στην κατοχή τους και πως θα παραμείνουν εκεί για δύο μέρες. Η Κιμ αναμένεται να κάνει και γυρίσματα στην Ιερουσαλήμ για το ριάλιτι σόου της πριν ταξιδέψει για την Ιορδανία.

 

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουεστ βάπτισαν την κόρη τους στην Ιερουσαλήμ Facebook Twitter

 

 

Πολιτισμός
11

EΡΧΟΝΤΑΙ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Οθέλλος γίνεται μαύρη λεσβία στρατηγός στη νέα παραγωγή της Royal Shakespeare Company

Πολιτισμός / Ο Οθέλλος γίνεται μαύρη λεσβία στρατηγός στη νέα παραγωγή της Royal Shakespeare Company

Η Royal Shakespeare Company ανεβάζει έναν Οθέλλο ως μαύρη λεσβία και θυμίζει ότι η τραγωδία του Σαίξπηρ ήταν πάντα μια ιστορία για το σώμα που η εξουσία χρειάζεται αλλά δεν αποδέχεται ποτέ πλήρως.
THE LIFO TEAM
Τα Ανεμοδαρμένα Ύψη που εκδόθηκαν με ανδρικό ψευδώνυμο έσπασαν ρεκόρ 1,2 εκατ. λιρών

Πολιτισμός / Τα Ανεμοδαρμένα Ύψη έσπασαν ρεκόρ 1,2 εκατ. λιρών

Η σπάνια πρώτη έκδοση του μυθιστορήματος της Έμιλι Μπροντέ, που είχε κυκλοφορήσει το 1847 με το ανδρικό ψευδώνυμο Ellis Bell, έγινε το ακριβότερο βιβλίο γυναίκας συγγραφέα που έχει πουληθεί ποτέ σε δημοπρασία.
THE LIFO TEAM
Η (LA)HORDE επιστρέφει με νέο έργο και θυμάται το μάθημα της Björk στη Madonna: “Γίνε πιο ζώο”

Πολιτισμός / Η (LA)HORDE επιστρέφει με νέο έργο και θυμάται το μάθημα της Björk στη Madonna: “Γίνε πιο ζώο”

Με αφορμή την πρεμιέρα του Après moi, le déluge, οι (LA)HORDE ξαναφέρνουν στο προσκήνιο ένα σώμα που κινείται ανάμεσα στα queer κλαμπ, τη Ροζαλία, τη Μπιόρκ και το Εθνικό Μπαλέτο της Μασσαλίας.
THE LIFO TEAM
Στους δρόμους του Pride και στα δωμάτια της απώλειας: το AIDS αρχείο του Vincent Cianni

Πολιτισμός / Στους δρόμους του Pride και στα δωμάτια της απώλειας: το AIDS αρχείο του Vincent Cianni

Στο δίτομο Archive/Journal, ο Vincent Cianni ανοίγει φωτογραφίες και ημερολόγια από την κρίση του AIDS και θυμίζει ότι μια ολόκληρη γενιά δεν έμαθε μόνο να πεθαίνει, αλλά να φωνάζει, να αγαπά και να επιμένει.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Η Ιταλία απέκτησε έναν μεγάλο ετρουσκικό θησαυρό από ιδιωτική συλλογή

Πολιτισμός / Η Ιταλία ξαναφέρνει στο φως έναν μεγάλο ετρουσκικό θησαυρό

Η Ιταλία απέκτησε τις περίφημες τοιχογραφίες του Τάφου Φρανσουά, ενός από τα σημαντικότερα σωζόμενα σύνολα ετρουσκικής ζωγραφικής, και τις παρουσιάζει μόνιμα στο Εθνικό Ετρουσκικό Μουσείο της Βίλα Τζούλια στη Ρώμη.
THE LIFO TEAM
ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΚΘΕΣΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ

Πολιτισμός / Εγκαίνια για την έκθεση «Ανοιχτοί Ορίζοντες» στο αποκατεστημένο κτίριο του Παλαιού Τελωνείου στο Ναύπλιο

Η έκθεση παρουσιάζει δώδεκα έργα από τις συλλογές της Εθνικής Πινακοθήκης – ορισμένα από αυτά για πρώτη φορά στο κοινό – και εστιάζει στη διασπορική ταυτότητα πέντε σημαντικών καλλιτεχνών ελληνικής καταγωγής που δραστηριοποιήθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Ένας νεαρός δούλευε στο τμήμα φρούτων και λαχανικών μιάς υπεραγοράς. Έρχεται ένας καλοντυμένος κύριος και του ζητάει μισό μαρούλι. Ο νεαρός του ζητάει να περιμένει λίγο για να πάει να συμβουλευθεί τον διευθυντή. Φτάνοντας στο γραφείο, λέει : - Αφεντικό, είναι ένας μαλάκας που μου ζητάει μισό μαρούλι... Αλλά δεν είχε καλά-καλά τελειώσει την κουβέντα όταν αντιλαμβάνεται πως ο τύπος τον είχε ακολουθήσει και ήταν πίσω του, οπότε συνεχίζει: : -...κι' αυτός ο κύριος εδώ, προσφέρεται να αγοράσει το άλλο μισό. Το πρόβλημα λύθηκε και αργότερα ο διευθυντής καλεί τον νεαρό στο γραφείο.- Βλέπω πως μολονότι πήγες να τα σκατώσεις, σκέφτηκες γρήγορα και αντέδρασες πολύ έξυπνα, κι' αυτό είναι κάτι που το εκτιμούμεεδώ... Από που είσαι ; - Απ' τη Βραζιλία.- Aα, και γιατί ήρθες εδώ, σ' αυτή τη χώρα ;- Δεν περνούσα καλά εκεί... Στη Βραζιλία υπάρχουν μόνο πουτάνες και ποδοσφαιριστές. - Πρόσεχε ρε πως μιλάς!... Η γυναίκα μου είναι Βραζιλιάνα! - Μη μου πεις!... Και σε ποιά ομάδα έπαιζε ;;...
Είναι πιο εύλογο να τους αποκαλείς ανθρώπους με σκούρα επιδερμίδα. Σύμφωνα με το συλλογισμό σου ..Σκούρος>φτωχός>δεν έχει στον ήλιο μοίρα>μόνο η υιοθεσία θα τον σώσει.. Εύγε. Να χαίρεσαι τις απόψεις σου.
trashes επειδή πήγαν Ιερουσαλήμ ή επειδή βάφτισαν την κόρη τους ή επειδή απλά δεν πας την Καρντάσιαν ή επειδή δε σου άρεσε το τελευταίο CD του Κάνυε? Όπως κ να χει.. u is a hater, hunty.