Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουεστ βάπτισαν την κόρη τους στην Ιερουσαλήμ

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουεστ βάπτισαν την κόρη τους στην Ιερουσαλήμ Facebook Twitter
11

Πρωτοφανείς σκηνές εκτυλίχθηκαν σήμερα σε αρχαίο ναό της Ιερουσαλήμ με την άφιξη της Κιμ Καρντάσιαν, του Κάνιε Γουεστ και της κόρης τους North West.

Εκατοντάδες θαυμαστές και φωτορεπόρτερ περίμεναν τη διάσημη οικογένεια μπροστά από τον καθεδρικό ναό στην  συνοικία της παλιάς πόλης όπου θα πραγματοποιούνταν η τελετή βάπτισης της κόρης τους. Το ζευγάρι έφτασε φρουρούμενο από δεκάδες ένοπλους, συνοδεία τηλεοπτικού συνεργείου και της αδελφής της Κιμ, Khloe.

Σύμφωνα με το Associated Press μπροστά από το ναό υπήρξε και ένα μικροεπεισόδιο, όταν οι θαυμαστές και οι φωτογράφοι άρχισαν να τους πολιορκούν επίμονα και τελικά η Κιμ Καρντάσιαν άρχισε να φωνάζει να σταματήσουν γιατί τρόμαζαν το μωρό.

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουεστ βάπτισαν την κόρη τους στην Ιερουσαλήμ Facebook Twitter
Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουεστ βάπτισαν την κόρη τους στην Ιερουσαλήμ Facebook Twitter

Ο Αρχιεπίσκοπος Άρης Shirvanian, ένας Αρμένιος ιερέας της επίσημης εκκλησίας, είπε ότι η οικογένεια είχε έρθει για μια τελετή βάπτισης και πρόσθεσε: «Η κόρη Kim Kardashian θα βαπτιστεί και να γίνει Χριστιανή και επίσημα μέλος της αρμενικής εκκλησίας,". Ο ιερέας ο οποίος έδειχνε σαστισμένος από όλη την αναταραχή ανέφερε πως δεν γνώριζε ποιοι είναι οι επισκέπτες και πως το μόνο που έμαθε είναι πως η Κιμ είναι πολύ διάσημη. "Σε κάθε περίπτωση, αυτή και η οικογένειά της είναι ευπρόσδεκτοι."

 

Περισσότερες λεπτομέρειες για την τελετή εντός του ναού δεν έγιναν γνωστές  και η οικογένεια άφησε την εκκλησία χωρίς να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουεστ βάπτισαν την κόρη τους στην Ιερουσαλήμ Facebook Twitter
Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουεστ βάπτισαν την κόρη τους στην Ιερουσαλήμ Facebook Twitter
Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουεστ βάπτισαν την κόρη τους στην Ιερουσαλήμ Facebook Twitter

Πληροφορίες αναφέρουν πως η οικογένεια έφτασε στο Ισραήλ τη Δευτέρα με το ιδιωτικό τζετ που έχουν στην κατοχή τους και πως θα παραμείνουν εκεί για δύο μέρες. Η Κιμ αναμένεται να κάνει και γυρίσματα στην Ιερουσαλήμ για το ριάλιτι σόου της πριν ταξιδέψει για την Ιορδανία.

 

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουεστ βάπτισαν την κόρη τους στην Ιερουσαλήμ Facebook Twitter

 

 

Πολιτισμός
11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το λερωμένο φόρεμα της Άντι Σακς από το The Devil Wears Prada 2 βγαίνει σε δημοπρασία

Πολιτισμός / Το λερωμένο φόρεμα της Άντι Σακς από το The Devil Wears Prada 2 βγαίνει σε δημοπρασία

Ρούχα και αξεσουάρ από το The Devil Wears Prada 2 βγαίνουν σε δημοπρασία από τον οίκο Christie’s: από το σακάκι της Μιράντα Πρίστλι μέχρι το φόρεμα της Άντι Σακς, με τους λεκέδες της σκηνής ακόμη επάνω.
THE LIFO TEAM
Η queer ιστορία αγάπης από την Ουκρανία που φτάνει στο Λοκάρνο

Πολιτισμός / Η queer ιστορία αγάπης από την Ουκρανία που φτάνει στο Λοκάρνο

Το I Rarely Wake Up Dreaming κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Λοκάρνο και ακολουθεί ένα queer ουκρανικό ζευγάρι που δοκιμάζεται από δύο ταυτόχρονες ρήξεις: τη φυλομετάβαση του ενός από τους δύο και τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.
THE LIFO TEAM
Το Πεκίνο έγινε Παγκόσμια Πρωτεύουσα Αρχιτεκτονικής για το 2029

Πολιτισμός / Το Πεκίνο ανακηρύχθηκε Παγκόσμια Πρωτεύουσα Αρχιτεκτονικής για το 2029

Το Πεκίνο θα είναι η Παγκόσμια Πρωτεύουσα Αρχιτεκτονικής για το 2029, χρονιά που θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Συνέδριο Αρχιτεκτόνων και μια σειρά δράσεων για την πόλη, την κληρονομιά και το βιώσιμο μέλλον.
THE LIFO TEAM
Ο Ράιαν Μέρφι θέλει το The Shards να γίνει τριλογία με το AIDS στο κέντρο της ιστορίας

Πολιτισμός / Ο Ράιαν Μέρφι θέλει το The Shards να γίνει τριλογία με το AIDS στο κέντρο της ιστορίας

Ο Ράιαν Μέρφι είπε ότι μαζί με τον Μπρετ Ίστον Έλις έχουν ήδη σκεφτεί το The Shards ως πιθανή τριλογία. Αν η σειρά συνεχιστεί, θα μετακινηθεί από το εφηβικό Λος Άντζελες του 1981 προς το «φάντασμα του AIDS».
THE LIFO TEAM
Η Κόρινθος του Rossini γίνεται αποθήκη μουσείου γεμάτη αρχαία ελληνικά ερείπια

Πολιτισμός / Η Κόρινθος του Rossini γίνεται αποθήκη μουσείου γεμάτη αρχαία ελληνικά ερείπια

Στο νέο ανέβασμα της Πολιορκίας της Κορίνθου, ο Davide Livermore μεταφέρει την όπερα σε μια μουσειακή αποθήκη με αρχαία ελληνικά θραύσματα, όπου η Κόρινθος δεν πολιορκείται μόνο από τον ιστορικό εχθρό, αλλά από το ίδιο το σήμερα.
THE LIFO TEAM
Ο James Haven, αδελφός της Angelina Jolie, μίλησε δημόσια για πρώτη φορά για το ότι είναι gay

Πολιτισμός / Ο αδελφός της Αντζελίνα Τζολί, Τζέιμς Χέιβεν, αποκάλυψε ότι είναι gay

Για δεκαετίες, ο Τζέιμς Χέιβεν ήταν για το κοινό «ο αδελφός της Αντζελίνα Τζολί». Τώρα, στα 53 του, έκανε coming out, μιλώντας για το παιδί που έκρυβε το glitter του και τον άνδρα που δεν θέλει πια να ζητά συγγνώμη για το ποιος είναι.
THE LIFO TEAM
ΡΟΜΠΕΡΤ ΠΑΤΙΝΣΟΝ Α24 ΠΡΩΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ PRIMETIME ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΛΑΝΣ ΟΠΕΝΧΑΙΜ

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Πάτινσον: Η Α24 κυκλοφόρησε το trailer για τη νέα ταινία του «Primetime» στον ρόλο του Κρις Χάνσεν

Στην ταινία ο Ρόμπερτ Πάτινσον, πρωταγωνιστεί και συμμετέχει και ως παραγωγός, ενσαρκώνοντας τον παρουσιαστή της τηλεοπτικής εκπομπής «To Catch a Predator», Κρις Χάνσεν
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Ένας νεαρός δούλευε στο τμήμα φρούτων και λαχανικών μιάς υπεραγοράς. Έρχεται ένας καλοντυμένος κύριος και του ζητάει μισό μαρούλι. Ο νεαρός του ζητάει να περιμένει λίγο για να πάει να συμβουλευθεί τον διευθυντή. Φτάνοντας στο γραφείο, λέει : - Αφεντικό, είναι ένας μαλάκας που μου ζητάει μισό μαρούλι... Αλλά δεν είχε καλά-καλά τελειώσει την κουβέντα όταν αντιλαμβάνεται πως ο τύπος τον είχε ακολουθήσει και ήταν πίσω του, οπότε συνεχίζει: : -...κι' αυτός ο κύριος εδώ, προσφέρεται να αγοράσει το άλλο μισό. Το πρόβλημα λύθηκε και αργότερα ο διευθυντής καλεί τον νεαρό στο γραφείο.- Βλέπω πως μολονότι πήγες να τα σκατώσεις, σκέφτηκες γρήγορα και αντέδρασες πολύ έξυπνα, κι' αυτό είναι κάτι που το εκτιμούμεεδώ... Από που είσαι ; - Απ' τη Βραζιλία.- Aα, και γιατί ήρθες εδώ, σ' αυτή τη χώρα ;- Δεν περνούσα καλά εκεί... Στη Βραζιλία υπάρχουν μόνο πουτάνες και ποδοσφαιριστές. - Πρόσεχε ρε πως μιλάς!... Η γυναίκα μου είναι Βραζιλιάνα! - Μη μου πεις!... Και σε ποιά ομάδα έπαιζε ;;...
Είναι πιο εύλογο να τους αποκαλείς ανθρώπους με σκούρα επιδερμίδα. Σύμφωνα με το συλλογισμό σου ..Σκούρος>φτωχός>δεν έχει στον ήλιο μοίρα>μόνο η υιοθεσία θα τον σώσει.. Εύγε. Να χαίρεσαι τις απόψεις σου.
trashes επειδή πήγαν Ιερουσαλήμ ή επειδή βάφτισαν την κόρη τους ή επειδή απλά δεν πας την Καρντάσιαν ή επειδή δε σου άρεσε το τελευταίο CD του Κάνυε? Όπως κ να χει.. u is a hater, hunty.