Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουεστ βάπτισαν την κόρη τους στην Ιερουσαλήμ

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουεστ βάπτισαν την κόρη τους στην Ιερουσαλήμ Facebook Twitter
11

Πρωτοφανείς σκηνές εκτυλίχθηκαν σήμερα σε αρχαίο ναό της Ιερουσαλήμ με την άφιξη της Κιμ Καρντάσιαν, του Κάνιε Γουεστ και της κόρης τους North West.

Εκατοντάδες θαυμαστές και φωτορεπόρτερ περίμεναν τη διάσημη οικογένεια μπροστά από τον καθεδρικό ναό στην  συνοικία της παλιάς πόλης όπου θα πραγματοποιούνταν η τελετή βάπτισης της κόρης τους. Το ζευγάρι έφτασε φρουρούμενο από δεκάδες ένοπλους, συνοδεία τηλεοπτικού συνεργείου και της αδελφής της Κιμ, Khloe.

Σύμφωνα με το Associated Press μπροστά από το ναό υπήρξε και ένα μικροεπεισόδιο, όταν οι θαυμαστές και οι φωτογράφοι άρχισαν να τους πολιορκούν επίμονα και τελικά η Κιμ Καρντάσιαν άρχισε να φωνάζει να σταματήσουν γιατί τρόμαζαν το μωρό.

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουεστ βάπτισαν την κόρη τους στην Ιερουσαλήμ Facebook Twitter
Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουεστ βάπτισαν την κόρη τους στην Ιερουσαλήμ Facebook Twitter

Ο Αρχιεπίσκοπος Άρης Shirvanian, ένας Αρμένιος ιερέας της επίσημης εκκλησίας, είπε ότι η οικογένεια είχε έρθει για μια τελετή βάπτισης και πρόσθεσε: «Η κόρη Kim Kardashian θα βαπτιστεί και να γίνει Χριστιανή και επίσημα μέλος της αρμενικής εκκλησίας,". Ο ιερέας ο οποίος έδειχνε σαστισμένος από όλη την αναταραχή ανέφερε πως δεν γνώριζε ποιοι είναι οι επισκέπτες και πως το μόνο που έμαθε είναι πως η Κιμ είναι πολύ διάσημη. "Σε κάθε περίπτωση, αυτή και η οικογένειά της είναι ευπρόσδεκτοι."

 

Περισσότερες λεπτομέρειες για την τελετή εντός του ναού δεν έγιναν γνωστές  και η οικογένεια άφησε την εκκλησία χωρίς να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουεστ βάπτισαν την κόρη τους στην Ιερουσαλήμ Facebook Twitter
Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουεστ βάπτισαν την κόρη τους στην Ιερουσαλήμ Facebook Twitter
Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουεστ βάπτισαν την κόρη τους στην Ιερουσαλήμ Facebook Twitter

Πληροφορίες αναφέρουν πως η οικογένεια έφτασε στο Ισραήλ τη Δευτέρα με το ιδιωτικό τζετ που έχουν στην κατοχή τους και πως θα παραμείνουν εκεί για δύο μέρες. Η Κιμ αναμένεται να κάνει και γυρίσματα στην Ιερουσαλήμ για το ριάλιτι σόου της πριν ταξιδέψει για την Ιορδανία.

 

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουεστ βάπτισαν την κόρη τους στην Ιερουσαλήμ Facebook Twitter

 

 

Πολιτισμός
11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ναόμι Γουότς γίνεται Μαργκότ Φοντέιν σε ταινία για τον πιο θρυλικό έρωτα του μπαλέτου

Πολιτισμός / Η Ναόμι Γουότς γίνεται Μαργκότ Φοντέιν σε ταινία για τον πιο θρυλικό έρωτα του μπαλέτου

Η ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στο «Margot & Rudi», το νέο ρομαντικό δράμα του Άντονι Φάμπιαν, που αφηγείται τη θυελλώδη καλλιτεχνική και προσωπική σχέση της Μαργκότ Φοντέιν με τον Ρούντολφ Νουρέγιεφ
THE LIFO TEAM
Σκάρλετ Γιόχανσον, Άνταμ Ντράιβερ και Μάιλς Τέλερ πάνε Κάννες με το νέο φιλμ του Τζέιμς Γκρέι

Πολιτισμός / Σκάρλετ Γιόχανσον, Άνταμ Ντράιβερ και Μάιλς Τέλερ πάνε Κάννες

Η νέα ταινία του Τζέιμς Γκρέι, με Σκάρλετ Γιόχανσον, Άνταμ Ντράιβερ και Μάιλς Τέλερ, προστίθεται τελικά στο διαγωνιστικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Καννών, ενώ η Neon εξασφάλισε ήδη τα δικαιώματα για τη Βόρεια Αμερική.
THE LIFO TEAM
Φαντάσματα, γυμνά και queer στέμματα: τι δείχνει για τη φωτογραφία σήμερα η φετινή AIPAD

Πολιτισμός / Φαντάσματα, γυμνά και queer στέμματα: τι δείχνει για τη φωτογραφία σήμερα η φετινή AIPAD

Από τα αινιγματικά “ghost” prints του Andy Mattern και τα παραμορφωμένα γυμνά του Bill Brandt μέχρι τη queer ορατότητα της Zanele Muholi και το ψηφιακό άγχος της Tania Franco Klein, η φετινή φωτογραφική έκθεση AIPAD στη Νέα Υόρκη δείχνει μια φωτογραφία πιο σωματική, πιο υβριδική και πιο ανήσυχη από ποτέ.
THE LIFO TEAM
Η γκαρνταρόμπα και το βλέμμα της Νταϊάν Κίτον βγαίνουν στο σφυρί

Πολιτισμός / Η γκαρνταρόμπα και το βλέμμα της Νταϊάν Κίτον βγαίνουν στο σφυρί

Οκτώ μήνες μετά τον θάνατό της, η Bonhams ανακοινώνει τέσσερις δημοπρασίες με περισσότερα από 400 αντικείμενα από το προσωπικό αρχείο της Νταϊάν Κίτον, από ρούχα Ralph Lauren και Thom Browne μέχρι το αρχικό σενάριο του «Annie Hall»
THE LIFO TEAM
Ο Αντόνιο Μούνιοθ Μολίνα βλέπει έναν «τεχνολογικό ολοκληρωτισμό» πίσω από την κρίση του δημόσιου λόγου

Πολιτισμός / Ο Αντόνιο Μούνιοθ Μολίνα βλέπει έναν «τεχνολογικό ολοκληρωτισμό» πίσω από την κρίση του δημόσιου λόγου

Ο επιφανής συγγραφέας μιλά για την αποδυνάμωση της δημοκρατικής λογικής, την υπεροχή της φτηνής γνώμης απέναντι στο ρεπορτάζ και τη δύναμη των ψηφιακών πλατφορμών να διαμορφώνουν έναν όλο και πιο επιθετικό δημόσιο χώρο.
THE LIFO TEAM
Ο Φατίχ Ακίν λέει ότι η Γερμανία δεν έχει ξεπεράσει ποτέ πραγματικά το ναζιστικό της τραύμα

Πολιτισμός / Ο Φατίχ Ακίν λέει ότι η Γερμανία δεν έχει ξεπεράσει ποτέ πραγματικά το ναζιστικό της τραύμα

Με αφορμή τη νέα του ταινία "Στο νησί του Αμρούμ", ο γερμανοτουρκικής καταγωγής σκηνοθέτης μιλά για το ναζιστικό παρελθόν, τη σημερινή σχέση της Γερμανίας με το Ισραήλ και εξηγεί γιατί θεωρεί ότι ο Πέδρο Σάντσεθ "έχει cojones."
THE LIFO TEAM
Ο «όμορφος άγνωστος» που επηρέασε τον Μιχαήλ Αγγελο φτάνει στο Λούβρο

Πολιτισμός / Ο «όμορφος άγνωστος» που επηρέασε τον Μιχαήλ Αγγελο φτάνει στο Λούβρο

Ο Μάρτιν Σόνγκαουερ δεν είναι από τα ονόματα που λένε πολλά σήμερα έξω από τους κύκλους της ιστορίας της τέχνης. Κι όμως, επηρέασε τον Ντύρερ, τον Μιχαήλ Αγγελο και αργότερα τον Ρέμπραντ. Τώρα, μια μεγάλη έκθεση στο Λούβρο τον επαναφέρει στο προσκήνιο, όχι μόνο ως σπουδαίο χαράκτη και ζωγράφο, αλλά και ως έναν από τους ανθρώπους που άλλαξαν τον τρόπο με τον οποίο κυκλοφορούσαν οι εικόνες στην Ευρώπη
THE LIFO TEAM
Το Met βάζει στο κάδρο σώματα που η μόδα έκανε χρόνια πως δεν έβλεπε

Πολιτισμός / Το Met βάζει στο κάδρο σώματα που η μόδα έκανε χρόνια πως δεν έβλεπε

Η έκθεση «Costume Art» του Costume Institute θα παρουσιάσει 25 νέα μανεκέν βασισμένα σε αληθινά σώματα, από ανάπηρα και έγκυα μέχρι πληθωρικά και γερασμένα, σε μια κίνηση που φέρνει μαζί τη γλώσσα της διαφορετικότητας, του body positivity και μια πιο βαθιά αλλαγή στο πώς το μουσείο εκθέτει τη μόδα.
THE LIFO TEAM
Μια νέα έκθεση στο Λονδίνο κοιτάζει κατάματα το γήρας

Πολιτισμός / Έλα να γεράσουμε μαζί: Μια νέα έκθεση κοιτάζει κατάματα το γήρας

Το The Coming of Age, η νέα μεγάλη έκθεση του Wellcome Collection, ανοίγει τη συζήτηση για τη γήρανση πέρα από την ιδέα της παρακμής. Με περισσότερα από 120 έργα και αντικείμενα, από τη σύγχρονη τέχνη μέχρι την ιστορία της ιατρικής και την ποπ κουλτούρα, η έκθεση επιχειρεί να δει το γήρας ως κοινωνική, πολιτική και βαθιά ανθρώπινη εμπειρία.
THE LIFO TEAM
Ο Άι Γουέιγουεϊ ξαναμπαίνει στο κελί του και το κάνει έργο τέχνης

Πολιτισμός / Ο Άι Γουέιγουεϊ ξαναμπαίνει στο κελί του και το κάνει έργο τέχνης

Δεκαπέντε χρόνια μετά τη μυστική κράτησή του στην Κίνα, ο Άι Γουέιγουεϊ θα περάσει 24 ώρες μέσα σε φυσικού μεγέθους ανακατασκευή του κελιού όπου κρατήθηκε για 81 ημέρες το 2011. Το έργο Sewing a Button, που παρουσιάζεται στο Aviva Studios του Μάντσεστερ, είναι το πιο ακραίο και προσωπικό κομμάτι της νέας μεγάλης έκθεσής του, Ai Weiwei: Button Up!
THE LIFO TEAM
Η τσελίστρια του Άουσβιτς έγινε 100 ετών και η ιστορία της παραμένει αδιανόητη

Πολιτισμός / Η τσελίστρια του Άουσβιτς έγινε 100 ετών και η ιστορία της παραμένει αδιανόητη

Η Ανίτα Λάσκερ-Βάλφις, μία από τις πιο συγκλονιστικές μορφές της μνήμης του Ολοκαυτώματος, επιστρέφει στο προσκήνιο με αφορμή τα 100 της χρόνια και τη νέα έκδοση του βιβλίου της Inherit the Truth. Η ζωή της δεν είναι μόνο μια μαρτυρία για το Ολοκαύτωμα, αλλά και μια σκληρή υπενθύμιση ότι η μουσική μπορεί να υπάρξει ταυτόχρονα ως σωτηρία και ως μέρος της κόλασης.
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Ένας νεαρός δούλευε στο τμήμα φρούτων και λαχανικών μιάς υπεραγοράς. Έρχεται ένας καλοντυμένος κύριος και του ζητάει μισό μαρούλι. Ο νεαρός του ζητάει να περιμένει λίγο για να πάει να συμβουλευθεί τον διευθυντή. Φτάνοντας στο γραφείο, λέει : - Αφεντικό, είναι ένας μαλάκας που μου ζητάει μισό μαρούλι... Αλλά δεν είχε καλά-καλά τελειώσει την κουβέντα όταν αντιλαμβάνεται πως ο τύπος τον είχε ακολουθήσει και ήταν πίσω του, οπότε συνεχίζει: : -...κι' αυτός ο κύριος εδώ, προσφέρεται να αγοράσει το άλλο μισό. Το πρόβλημα λύθηκε και αργότερα ο διευθυντής καλεί τον νεαρό στο γραφείο.- Βλέπω πως μολονότι πήγες να τα σκατώσεις, σκέφτηκες γρήγορα και αντέδρασες πολύ έξυπνα, κι' αυτό είναι κάτι που το εκτιμούμεεδώ... Από που είσαι ; - Απ' τη Βραζιλία.- Aα, και γιατί ήρθες εδώ, σ' αυτή τη χώρα ;- Δεν περνούσα καλά εκεί... Στη Βραζιλία υπάρχουν μόνο πουτάνες και ποδοσφαιριστές. - Πρόσεχε ρε πως μιλάς!... Η γυναίκα μου είναι Βραζιλιάνα! - Μη μου πεις!... Και σε ποιά ομάδα έπαιζε ;;...
Είναι πιο εύλογο να τους αποκαλείς ανθρώπους με σκούρα επιδερμίδα. Σύμφωνα με το συλλογισμό σου ..Σκούρος>φτωχός>δεν έχει στον ήλιο μοίρα>μόνο η υιοθεσία θα τον σώσει.. Εύγε. Να χαίρεσαι τις απόψεις σου.
trashes επειδή πήγαν Ιερουσαλήμ ή επειδή βάφτισαν την κόρη τους ή επειδή απλά δεν πας την Καρντάσιαν ή επειδή δε σου άρεσε το τελευταίο CD του Κάνυε? Όπως κ να χει.. u is a hater, hunty.