ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Γιακουμάτος: Προσεύχομαι να ξεμπαρκάρει ο άνδρας της Ζωής, ο ναυτικός

Γιακουμάτος: Προσεύχομαι να ξεμπαρκάρει ο άνδρας της Ζωής, ο ναυτικός Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
19

Με ένα τρόπο που θα μπορούσε να θεωρηθεί και προκλητικός σχολίασε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος την Πρόεδρο της Βουλής, με αφορμή τις αντιδράσεις του κόμματός του για τον τρόπο που αυτή προεδρεύει. Μιλώντας στον Αντ1, ο βουλευτής της Ν.Δ. είπε:

 «Στην προσευχή μου το βράδυ, μέσα από τα άλλα που λέω, την καταλαβαίνω και την αγαπάω πάρα πολύ, λέω “Ω Θεέ μου, πότε θα ξεμπαρκάρει ο αγαπημένος μας ναυτικός, ο άντρας της;”. Για να είναι κοντά της».


«Λογικό είναι, μια γυναίκα τώρα… Οκτώ μήνες… Είναι λίγο δύσκολο… Θα ήθελα, δηλαδή, να είναι εδώ ο άντρας της. Όπως κάθε γυναίκα», συμπλήρωσε ο κ. Γιακουμάτος.

»Πάω στη Βουλή, ήρεμος. Κάθομαι και σε δέκα λεπτά μου έχει κάνει τα νεύρα κουρέλια. Λέω “Παναγία μου δεν μπορώ άλλο”. Αναγκάζομαι και φεύγω και πάω και καπνίζω 50 τσιγάρα», είπε ακόμη, τονίζοντας ότι του θυμίζει δασκάλα . που κάνει μάθημα στα παιδιά.

19

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα

Πολιτική / Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ: Συμφωνία για ανταλλαγή επισκέψεων διοικητών μηχανοκίνητων μονάδων

Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι ο πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος και της τουρκικής ο Υφυπουργός Εξωτερικών, πρέσβης Μπουράκ Ακτσαπάρ
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελενοώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

«Η προσέγγισή μου θα είναι ανθρωπιστική, αμιγώς κοινωνική και δεσμεύομαι ότι αν ο κόσμος με εμπιστευτεί θα ασκήσω και πολιτική και μάλιστα δυναμική» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Επιτροπή για την εθνική κυριαρχία και την Κύπρο, νέος φορέας στις κάλπες

Ευρωεκλογές 2024 / Ευρωεκλογές 2024: Επιτροπή για την εθνική κυριαρχία και την Κύπρο, νέος φορέας στις κάλπες

Όσο το πολιτικό σύστημα της χώρας επιμένει να την διατηρεί σε τροχιά υποτέλειας και εξάρτησης, δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, αναφέρεται στη διακήρυξη
THE LIFO TEAM

σχόλια

13 σχόλια
Εσχατως κυκλοφορουν ευρεως καποιες 'φημες'αναφορικα με την προσωπικη ζωη της κας Κωνσταντοπουλου.Κυριως απο ιντερνετικες σκουπιδοσελιδες και απο διαφορους "τυπους" οι οποιοι χαρακτηριζονται απο παντελη απουσια αξιοπρεπειας και αξιοπιστιας.Επρεπε να βρεθει ,λοιπον,καποιος για να κανει "δημοσια" σχετικες υπαινικτικες,πλην σαφεις,αναφορες.Και βρεθηκε.Ο κ.Γερασιμος Γιακουματος.Ενας περιφερομενος απο καναλιου εις καναλι επι πολλα χρονια "λαικος διασκεδαστης".Ο οποιος "ψυχαγωγει" απο πολλων ετων το ευρυτερο κοινο δια της απλης και μονον παρουσιας του στα τηελεοπτικα παραθυρα.Προκειται για τον ιδιο ανθρωπο ο οποιος ως υφυπουργος ειχε δηλωσει,στα παραθυρα, οτι "σκοτωνεται"καθημερινα στην δουλεια για να επιτελεσει εργο και να επιλυσει τα προβληματα της κοινωνιας.Μετα απο λιγους μηνες ,οταν δεν ηταν πλεον στην κυβερνηση,ερωτηθεις παλι σε καποιο παραθυρο "γιατι δεν κανατε απολυτως τιποτα ως υφυπουργος για να αντιμετωπιθουν καποια συγκεκριμενα -σοβαρα- προβλημστα",εδωσε την ακολουθη "μνημειωδη"απαντηση:"Εγω ; Τι να εκανα εγω ; Αφου δεν μου ειχε δοθει καμμια αρμοδιοτητα " !!!Η πολιτικη ζωη της χωρας μας απαριθμει ,τις τελευταιες δεκαετιες,αρκετους "τηλε-πολιτικους".Ατομα δηλαδη τα οποια σε ολη την καρριερα τους εχουν παραξει μηδενικο εργο και η μοναδικη συμμετοχη τους στα εν τη χωρα πολιτικα τεκταινομενα ειναι η συνεχης τηλεοπτικη παρουσια τους.Η οποια,κατα κανονα,διανθιζεται με κραυγες,ουρλιαχτα,καυγαδες,και "λεκτικες πομφολυγες".Απολυτως τιποτε αλλο.Ειναι οι αποκαλουμενοι "πολιτικοι κλοουν".Ο κατεχων ,κατα την ταπεινη μου γνωμη,περιοπτη θεση μεταξυ του ανηκοντων στον εν λογω "παρασιτικο εσμο", κ.Γιακουματος ηταν,ασφαλως, το καταλληλο ατομο για να υποβαθμισει ετι περαιτερω την εννοια "πολιτικος λογος",οδηγωντας την σε νεα,και απροσμετρητα,βαθη.[...]
Ο κ. Γιακουματος αναδίδει μια ιδιότυπη μυρωδιά * αυτή του σάπιου παλαιού κομματικού συστήματος, αναμεμειγμένη με μια υποψία από αθέλητα διαφυγομενη βαρβατιλα. Να τον χαίρονται οι ψηφοφόροι του - αν και πιστεύω την ίδια απωθητική κολωνια φοράνε κι αυτοί.
Συνεχίστε να ανταγωνίζεστε μεταξύ σας ποιός θα πει την μεγαλύτερη μπαρούφα και το μόνο σίγουρο είναι ότι ακόμα κι εμείς που κρατάμε ακόμα "μικρό καλάθι" έστω κι αν στηρίζουμε, θα κολλήσουμε εφ' όρου ζωής στο ΣΥΡΙΖΑ μόνο και μόνο γιά να αποφύγουμε την άμετρη ηλιθιότητά σας....!!!!
Ανησυχει η κυριος Γιακουμάτος για την σεξουαλική ζωή των άλλων και την επίδραση που έχει στα καθήκοντα τους; Με τέτοια αντιπολίτευση απο πολιτικούς "γκοτζιλα" μιας άλλης χρεοκοπημενης ηθικά (κυρίως) εποχής η κυβέρνηση είναι σαν να κλέβει εκκλησία.
Τα ακόμα χειρότερα τα είπε δυστυχώς αυτός ο ρετρό πρώην-υπουργός για τις κόρες του, τις οποίες δεν μπορεί να παντρέψει διότι δεν υπάρχουν πια άντρες, έχουν γίνει όλοι ντιγκιντάγκες. Είναι αυτονόητο βέβαια ότι: α) η υπέρτατη αποστολή των κορών του είναι να παντρευτούν με ένα καλό γαμπρό, β) αυτή η αποστολή είναι δουλειά του μπαμπά τους.
Να πω οτι εκπλησσομαι θα πω ψέμματα. Ο Γιακουματος έχει δειξει το επίπεδο του χρόνια τώρα. Ελπίζω ακόμα και αυτοί που δεν συμπαθούν την Κωνσταντοπούλου ελπιζω να καταδικάσουν τα σεξιστικά του σχόλια,αν και σίγουρα θα βρεθούν ουγκανοι που θα πουν "μπράβο" όπως εχουμε δει στο παρελθον.Η άποψη οτι μια γυναίκα φέρεται με τρόπο που δεν αρέσει στον συγκεκριμένο νεατερνταλ γιατί της λείπει το σεξ είναι άκρως σεξιστικη και εμετική.Ο ένας είναι της αντρικής σχολής, ο άλλος λέει οτι μια γυναικα θέλει σεξ για να στρώσει..Μου προκαλούν αηδία.Να δω ποτε θα καταλάβουν οι ψευτομαγκες οτι δεν είμαστε στο 1950.
Αχ κε Γιακουμάτο μας, υπουργέ μας, που τόσα έχεις προσφέρει στον τόπο, μη μιλας σε παρακαλω καθόλου!!! τίποτα ... αχνα μη βγαζεις, σε παρακαλώ!Θεωρώ συνολικα απαράδεκτο το στυλ της Ζωής, αν δεν υπήρχε στην πολιτική μας ζωή δεν θα μου ελειπε καθόλου, αλλα αυτοί οι τυποι στυλ Γιακουμάτου επισης δεν μου χρειαζονται, ουτε καν για να γελάσω. Μην αρχίσω και εγω να λεω αλλα χαζα τωρα του στυλ αγ@@@@@τοι άντρες, μας εφτασαν εδω που ειμαστε και την πληρωνουμε όλοι τωρα!Εδω ο κόσμος χανεται που λενε και αυτοι - και η Ζωή μαζι- αγωνίζονται ποιος θα πει την μεγαλύτερη εξυπναδα.
Πω πω πω γεμισε ο τοπος βαρβατιλα! Κι αυτος της αντρικης σχολης Σαμαρα ! Και με επιρροες Αδωνι μαλιστα ! Μπραβο, μπραβο ! Να του δωσουν και υποτροφια,εχει μελλον. Μπορει καποτα να δουλεψει για τους Ταλιμπαν !