Η Ραχήλ Μακρή αναστάτωσε το ΜΕGA - Kαλεσμένη στην Τρέμη, άρχισε να μιλά για τα χρέη του καναλιού

Η Ραχήλ Μακρή αναστάτωσε το ΜΕGA - Kαλεσμένη στην Τρέμη, άρχισε να μιλά για τα χρέη του καναλιού Facebook Twitter
21

Καλεσμένη στην εκπομπή Online με την Όλγα Τρέμη και το Νίκο Ευαγγελάτο ήταν το βράδυ η Ραχήλ Μακρή η οποία κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναφέρθηκε σε χρήματα που χρωστά το κανάλι στο ελληνικό δημόσιο. «Εχω στείλει δύο φορές το ΜΕΓΚΑ στον εισαγγελέα γιατί χρωστάει πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ στο ελληνικό δημόσιο το κανάλι αυτό στο οποίο βρίσκομαι σήμερα», είπε η βουλευτής προσθέτοντας ότι «έχει πάρει δάνεια 100 εκατομμύρια ευρώ η εταιρεία ενώ είναι υπό επιτήρηση».

Όπως είπε «είναι λογικό ένας επιχειρηματίας που χρωστά να έχει προβλήματα που είναι κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ», για να λάβει την απάντηση της κ. Τρέμη «τώρα πώς όλα αυτά τα συνδέσατε, εγώ σας έχασα».

Η «έκρηξη» της κ. Μακρή ήλθε μετά την ανάγνωση tweet το οποίο αναφερόταν στην άποψη της  προεκλογικά ότι «μπορούμε να κόψουμε 100 δισεκατομμύρια».

Στην ίδια εκπομπή βέβαια η κυρία Μακρή δεν κατάφερε να αντιδράσει στα δεκάδες ερωτήματα που της τέθηκαν, κυρίως από τον Άδωνι Γεωργιάδη, για τις ασυνέπειες και το χρηματικό αδιέξοδο της κυβέρνησης στην οποία συμμετέχει, απαντώντας μέσα από τα δόντια της με μισόλογα και ανακρίβειες.

21

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

10 σχόλια
Μπορεί να ήταν άτοπο το σχόλιο της Μακρή αλλά νομίζω οτι αυτή την τακτική πρέπει να υιοθετήσουν όλα τα μέλη τησ κυβέρνησης μπρος σε αυτούς τους δημοσιογράφους σε αυτά τα κανάλια και σε αυτούς τους πολιτικούς. Δεν γίνεται να βλέπουμε μέλη μιας κυβέρνησης δύο μηνών να έχουν μια αμυντική στάση απέναντι σε όλους αυτούς που τόσα χρόνια διαλύσαν την Ελλάδα.
Μισόλογα κι ανακρίβειες χαρακτηρίζετε αυτά που θέλετε εσείς.Αυτό που έχει όμως τεράστια αξία είναι αυτό που εσείς υποβαθμίζετε.Η κ.Μακρή σας χάρισε πολύ μα πολύ πόνο,τόσο που δεν το αντέχετε ώστε να αποκρύψετε το αριστερό σας μένος.Τη συγχαίρω για το σθένος και τον τσαμπουκά της,κάτι παντελώς άγνωστο για τον συνομιλητή της ,που παρότι καθ'όψιν άντρας,δεν....τα'χει καθόλου ''βαριά''όπως θα'πρεπε.
ζωή και ραχήλ είναι δύο σιρόπια με πολύ κακή κακή γεύση που ο σάπιος οργανισμός της ελληνικής πολιτικής ζωής, θα πρέπει να καταπιεί.ελπίζουμε σε ταχεία ανάρρωση
Δεν λεω,το μεγκα πρεπει επιτελους να πληρωσει τον λογαριασμο που του αναλογει αλλα,δεν σας φαινεται οτι απο καπου χανει;;Της λενε για την μεγιστη γελοιοτητα που πεταξε οτι θα κοψουμε μονοι μας χρημα κι αυτη απαντα με οτι το μεγκα χρωσταει;;;Δεν εκπλησσομαι βεβαια για δυο λογους:-Αφενος γνωριζουμε ποσο ογκολιθος της πολιτικης ειναι η κυρια και -Αφετερου διοτι και ολοι οι συριζοπληκτοι οταν μιλας με λογικα επιχειρηματα,δεν σου απαντουν εξισου αλλα γυριζουν την κουβεντα εκει που τους συμφερει και σε ασχετα θεματα.Τραγικοι,εκτος πραγματικοτητας και γελιοι...
Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο δυνατό επιχείρημα και πόση πίστη κι ευχαρίστηση προσφέρετε απλόχερα σε όσους ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ Το ότι θεωρείτε εξ'αρχής τα δικά σας επιχειρήματα λογικά και τους συνομιλητές σας "συριζόπληκτους", τραγικούς, εκτός πραγματικότητας και γελοίους..
Κι επειδή πολλά έχουν ειπωθεί για το αν μπορούμε ή όχι να "κόψουμε χρήμα", να θυμήσω ότι ... ναι, είναι εφικτό. Για την ακρίβεια το έκανε η Ιρλανδία όταν, εν μία νυκτί, "τύπωσε" 54 δις ευρώ μέσω του ELA, χωρίς να πάρει πριν καμμία έγκριση από την ΕΚΤ. Μάλιστα, όταν ερωτήθηκαν γιατί το έκαναν, απάντησαν ότι θεσμικά επιβάλεται κιόλας, διότι η ίδια η ιδρυτική Συνθήκη της ΕΚΤ το επιτρέπει όταν μιλάει για "υποχρέωση να μην αποσταθεροποιείται το σύστημα". Και εγέννετο ο ΕLA. Περιττό να ειπωθεί ότι ο Ντράγκι, όταν είχε ερωτηθεί τότε από δημοσιογράφους πως μια χώρα "τύπωσε" χωρίς έγκριση, τα μάσησε, είπε "θα το κοιτάξουμε" και ... εκεί τελείωσε το θέμα. Δεν ξέρω ποιά είναι η κάθε Μακρή αλλά σε ερωτώ: Αν αύριο τυπώσεις 100 δις (έχουμε τις μήτρες των 10άρικων και των 20άρικων) τι ακριβώς θα συμβεί; Το δικό σου το ευρώ (που είναι ίδιο με όλων των άλλων) θα είναι ... πλάστό; Γιατί τρόπο να το αντιμετωπίσει αυτό η ΕΚΤ δεν έχει. Κοίτα πρώτα να καταλάβεις τι καρναβάλι είναι οι Συνθήκες και μετά μίλα όσο θες. (υ.γ.: όταν ο Ευαγγελάτος λέει ότι είναι "υπάλληλος" τι ακριβώς εννοεί; Εγώ νόμιζα ότι είναι Δημοσιογράφος με ... δημοσιογραφική δεοντολογία. Ανεκτίμητες οι φάτσες τους, πάντως)
Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόση ευχαρίστηση και πίστη δίνετε απλόχερα στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ με το να θεωρείτε εξ'αρχής το επιχείρημα σας λογικό και αυτούς "συριζόπληκτους",τραγικούς, εκτός πραγματικότητας και γελοίους. Περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε το 38% των "γελοίων" σε τι ποσοστά θα φτάσει την επόμενη φορά. Καλή ψήφο!
Νομιζω πως απο σεβασμο προς τον εαυτο σου,την ιδεολογια και το κομμα σου πρςπει να σκεφτεις παρα πολυ σοβαρα ποιον πηγες και υποατηριξες μολις τωρα....και εμεις εχουμε ιδεολογια και εμεις στηριζουμε καποιο κομμα αλλα δε πεταμε και τη σκουφια μας ουτε στηριζουμε τοσο σθεναρα πχ τον βοριδη. Οκ καραλαβαιν πως ισως κανεται σαν κομμα τα στραβα ματια λογω πολιτικου οφελους αλλα ας σοβαρευτουμε κι ολαςΥγ: το "εμεις" αναφερεται σε εμενα και οχι στο χρηστη που αρχικα σχολιασε!
Συμφωνω αν και αν δεις το αποσπασμα οταν ο ευαγγελατος απαντησε πως δεν εκπροσωπει τη διοικηση του μεγκα(και οκ του διν και ενα δικιο εδω) η ραχηλ αλλαξε δεκα χρωματα και μονο συγνωμη δε ζητησε...
Οσα ΟΧΙ και να σου κανουν δικιο ε εις,αν και δε τα λες επιχειρηματα τις δεκα ατακες-facebook που ειπε η ραχηλ.....μονο για την κοκκινη αρκουδα δε μας ειπε,που θα ερθει να μας σωσει απο βορια
σε μια εκπομπή οι καλεσμένοι προφανώς και πάνε, όχι για να αναλύσουν και να επιχειρηματολογήσουν σοβαρά. Πηγαίνουν προκειμένου ο καθένας να κάνει εντύπωση. Ο Άδωνης ως τηλεπερσόνα το ξέρει πολύ καλά και έχει τα φόντα (τσιριχτή φωνή, θράσος, αλαζονεία) για να το πετύχει. Η Ραχήλ τα τελευταία 2 χρόνια μπήκε στον πρωταθλητισμό, αλλά όπως είδες, η αναφορά στα χρέη του μέγκα έκλεψε τις εντυπώσεις (γιατί αυτον τον σκοπό εξυπηρετούσε). Καλά έκανε λοιπόν. Και μόνο που έπεσαν λίγο από το βάραθρο του κυβερνητικού εκπρόσωπου η Όλγα και ο γλοιώδης Ευαγγελάτος, άξιζε. Τώρα το να θεωρείς ότι ο Άδωνης μπορεί με επιχειρήματα και σοβαρότότητα να αποδομήσει τον όποιονδηποτε, τι να πω.
Ο Άδωνης έχει αγανακτίσει να τα λέει εδώ και καιρό αλλά είναι σαν να μιλάει σε τοίχο. Μπορεί το ύφος του να μην είναι αρεστό σε πολλούς, αλλά είναι από τους λίγους με ορθό πολιτικό λόγο και μέχρι στιγμής έχει πέσει σε όλα μέσα. Μπροστά του κάτι τύποι του στυλ Νικολόπουλος ή Ραχήλ φαίνονται αγράμματοι χωριάτες.
Αγαπητοί μου φίλοι και ψηφοφόροι του Σύριζα, καλά έκανε και το ανάφερε αλλά για ποιο θέμα ερωτήθηκε και το είπε όμως αυτό αναρωτηθήκατε? Το ότι την ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ο βιβλιοπώλης Άδωνις το είδατε? Οτί δεν ξέρει που πάνε τα 4 το είδατε? Οτί μπερδέυει πρόσωπα με εφημερίδες το είδατε? Δεν ξέρει καν τι λέει ο Υπουργός οικονομικών και εκφέρει και άποψη για τα οικονομικά το είδατε? Πόσο σανό ποια.... Για πόσο ποια όταν θα στριμώχνονται θα πετάνε μια λάσπη για να ξεμπερδέψουν? Η Ραχήλ και κάθε ραχήλ που το μόνο έργο που μπορούν να προσφερουν είναι να κάνουν αντιπολίτευση και να ανέβουνε στα κάγκελα? Όχι κυρία μου να σας κάνει ρόμπα και μαθήματα οικονομίας ο βιβλιοπώλης.... Να ενημερώνεστε πριν βγείτε στα κανάλια...άσε που τις φοβερές οικονομικές γνώσεις της εν λόγω κυρίας τις εχει λάβει στο ΤΕΙ Καβάλας και σε κάτι σεμινάρια που έκανε ενόσω ήταν στο Δημόσιο ως συμβασιούχος. Με τέτοιο βιογραφικό τουλάχιστον για προεδρος της ΕΚΤ αξίζει.