«Αν ήταν παράνομο, ο Θεός δεv θα μας είχε δώσει γεννητικά όργανα...»

«Αν ήταν παράνομο, ο Θεός δεv θα μας είχε δώσει γεννητικά όργανα...» Facebook Twitter
4
«Αν ήταν παράνομο, ο Θεός δεv θα μας είχε δώσει γεννητικά όργανα...» Facebook Twitter

Ο 47χρονος Andrew Lyall Pointon κέρδισε τελικά την έφεση που εκκρεμούσε από το Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Ζηλανδίας και έχει πλέον το νόμιμο δικαίωμα να κάνει jogging γυμνός.

Η ιστορία ξεκίνησε τον περασμένο Αύγουστο όταν ένα πρωί εντοπίστηκε σε ένα άλσος από μία γυναίκα να τρέχει μόνο με τα παπούτσια του. Συνελήφθη και καταδικάστηκε για προσβολή της δημόσιας αιδούς και ύστερα από δύο εφέσεις κατάφερε να αθωωθεί.

«Αν η συμπεριφορά μου ήταν προσβλητική, ο Θεός δε θα μας είχε δώσει γεννητικά όργανα. Η νίκη μου είναι νίκη όλων των φιλελεύθερων ανθρώπων ενάντια στα συντηρητικά μυαλά αυτής της χώρας», δήλωσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, ο δικαστής συνέκρινε την περίπτωση του γυμνού jogger με τα μέλη μιας συμμορίας που απλά κάνουν βόλτα στο πάρκο. Η παρουσία τους θα μπορούσε να τρομάξει ή να ενοχλήσει τον κόσμο, αλλά δεν μπορεί να θεωρηθεί προσβλητική. Κατ' αναλογία λοιπόν ο Pointon δε γινόταν να τύχει διαφορετικής μεταχείρισης.

Υπέρ του κατηγορούμενου λειτούργησε η διακριτικότητά του να επιλέξει ώρα (8.30 π.μ.) και μέρος απ' όπου ήταν απίθανο να περάσουν παιδιά. Ο ίδιος εξομολογήθηκε ότι το να τρέχει γυμνός, συνήθεια που έχει εδώ και 18 μήνες περίπου, του πρόσφερε αίσθηση ελευθερίας.

Από την άλλη, η ενάγουσα δήλωσε ότι την ώρα του συμβάντος είχε βγάλει βόλτα το σκύλο της και ότι ένιωσε τέτοια ντροπή που δε θα ξαναπεράσει ποτέ από το συγκεκριμένο πάρκο.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΟΥΒΑ ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΗΠΑ

Διεθνή / Κούβα: Μπλακ άουτ σε όλη τη χώρα για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα

Η χώρα της Καραϊβικής έχει υποστεί τρία μεγάλα μπλακ άουτ αυτόν τον μήνα, καθώς το εμπάργκο καυσίμων από τις ΗΠΑ έχει περιορίσει τις εισαγωγές πετρελαίου, που είναι απαραίτητες για τη λειτουργία των ηλεκτροπαραγωγικών μονάδων
THE LIFO TEAM
ΤΣΕΛΣΙ ΚΗΠΟΣ ΗΔΟΝΗ

Διεθνή / «Κήπος της ηδονής» στο Τσέλσι: Η πρόταση της Βασιλικής Κηπουρικής Εταιρείας που αιφνιδίασε

Εμπνευσμένος από τη θεά Αφροδίτη και χρηματοδοτούμενος από εταιρεία ερωτικών παιχνιδιών, ο κήπος του φετινού Chelsea Flower Show ενδέχεται να προκαλέσει «σοκ» στους επισκέπτες, γράφει ο Guardian
THE LIFO TEAM
ΤΡΑΜΠ REUTERS ΕΡΤ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Αναλυτής του Reuters στα ελληνικά: «Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι τρελός πρόεδρος και κάνει τρελά πράγματα»

«Ίσως απλώς φύγει από το χάλι που έχει δημιουργήσει ο ίδιος, δεν ξέρεις τι να πιστέψεις, λέει τρία διαφορετικά πράγματα μέσα σε μια ώρα που όλα είναι αντιφατικά μεταξύ τους», είπε ο Hugo Dixon στην ΕΡΤ
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Ω αμαρτωλε,ο θεος σου εδωσε «την προεκτασην»για αλλο λογο και οχι να την πασπαλιζεις με αχνη και κανελλα για να την βγαλεις βολτα.Τρεις φορες το πατερ-ημων,καθε μερα για ενα μηνα.
Πόση υστερία μπορεί να κουβαλάνε μερικές κυρίες σαν αυτήν ώστε να κάτσει να φωνάξει αστυνομία και μάλιστα να μην θέλει να ξαναπεράσει από εκεί;Φαντάζομαι την ελληνική αντίστοιχη έκδοση...