ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

«Αν ήταν παράνομο, ο Θεός δεv θα μας είχε δώσει γεννητικά όργανα...»

«Αν ήταν παράνομο, ο Θεός δεv θα μας είχε δώσει γεννητικά όργανα...» Facebook Twitter
4
«Αν ήταν παράνομο, ο Θεός δεv θα μας είχε δώσει γεννητικά όργανα...» Facebook Twitter

Ο 47χρονος Andrew Lyall Pointon κέρδισε τελικά την έφεση που εκκρεμούσε από το Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Ζηλανδίας και έχει πλέον το νόμιμο δικαίωμα να κάνει jogging γυμνός.

Η ιστορία ξεκίνησε τον περασμένο Αύγουστο όταν ένα πρωί εντοπίστηκε σε ένα άλσος από μία γυναίκα να τρέχει μόνο με τα παπούτσια του. Συνελήφθη και καταδικάστηκε για προσβολή της δημόσιας αιδούς και ύστερα από δύο εφέσεις κατάφερε να αθωωθεί.

«Αν η συμπεριφορά μου ήταν προσβλητική, ο Θεός δε θα μας είχε δώσει γεννητικά όργανα. Η νίκη μου είναι νίκη όλων των φιλελεύθερων ανθρώπων ενάντια στα συντηρητικά μυαλά αυτής της χώρας», δήλωσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, ο δικαστής συνέκρινε την περίπτωση του γυμνού jogger με τα μέλη μιας συμμορίας που απλά κάνουν βόλτα στο πάρκο. Η παρουσία τους θα μπορούσε να τρομάξει ή να ενοχλήσει τον κόσμο, αλλά δεν μπορεί να θεωρηθεί προσβλητική. Κατ' αναλογία λοιπόν ο Pointon δε γινόταν να τύχει διαφορετικής μεταχείρισης.

Υπέρ του κατηγορούμενου λειτούργησε η διακριτικότητά του να επιλέξει ώρα (8.30 π.μ.) και μέρος απ' όπου ήταν απίθανο να περάσουν παιδιά. Ο ίδιος εξομολογήθηκε ότι το να τρέχει γυμνός, συνήθεια που έχει εδώ και 18 μήνες περίπου, του πρόσφερε αίσθηση ελευθερίας.

Από την άλλη, η ενάγουσα δήλωσε ότι την ώρα του συμβάντος είχε βγάλει βόλτα το σκύλο της και ότι ένιωσε τέτοια ντροπή που δε θα ξαναπεράσει ποτέ από το συγκεκριμένο πάρκο.

4

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΟΜΠ ΝΤΙΛΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Διεθνή / Ο Μπομπ Ντίλαν ανακοίνωσε νέα περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο για το 2026

Ο θρυλικός τραγουδιστής έχει προγραμματίσει συναυλίες τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο, με στάσεις στο Μπόρνμουθ, το Μπέρμιγχαμ και το Σέφιλντ, πριν μεταβεί στο Μπλάκπουλ για δύο εμφανίσεις στο Opera House
THE LIFO TEAM
ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΥΨΟΣ 11 ΜΕΤΡΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΡΑΦΑΛΓΚΑΡ ΟΔΥΣΣΕΙΑ

Διεθνή / Λονδίνο: Δούρειος Ίππος 11 μέτρων στήθηκε στην πλατεία Τραφάλγκαρ για την πρεμιέρα της Οδύσσειας

Η εντυπωσιακή κατασκευή τοποθετήθηκε πάνω σε βάση από άμμο, ανάμεσα στα χάλκινα λιοντάρια και τα σιντριβάνια της πλατείας, κάτω από τη Στήλη του Νέλσονα στην πλατεία Τραφάλγκαρ του Λονδίνου
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΟΜΙΛΙΑ

Διεθνή / Ο Τραμπ χρησιμοποίησε το τηλεοπτικό διάγγελμά του για να αμφισβητήσει ξανά την ήττα του στις εκλογές του 2020

Ο Αμερικανός πρόεδρος παρουσίασε ισχυρισμούς περί ξένης παρέμβασης χωρίς το απαραίτητο πλαίσιο και χωρίς αποδείξεις ότι αλλοιώθηκαν ψήφοι ή ότι μεταβλήθηκε το αποτέλεσμα των εκλογών
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΜΑΡΚΟ ΡΟΥΜΠΙΟ ΒΑΓΙΑ ΝΕΣΤΟΡΑ

Διεθνή / Ρούμπιο για Βάγια Νέστορα: «Εκτελέστηκε επειδή η κόρη της τόλμησε να θέσει υποψηφιότητα για δημόσιο αξίωμα»

Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών αναφέρθηκε στον θάνατο της Βάγιας Νέστορα στο πλαίσιο διεθνούς διάσκεψης στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την πολιτική τρομοκρατία
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Ω αμαρτωλε,ο θεος σου εδωσε «την προεκτασην»για αλλο λογο και οχι να την πασπαλιζεις με αχνη και κανελλα για να την βγαλεις βολτα.Τρεις φορες το πατερ-ημων,καθε μερα για ενα μηνα.
Πόση υστερία μπορεί να κουβαλάνε μερικές κυρίες σαν αυτήν ώστε να κάτσει να φωνάξει αστυνομία και μάλιστα να μην θέλει να ξαναπεράσει από εκεί;Φαντάζομαι την ελληνική αντίστοιχη έκδοση...