Ο Πλεύρης συγχαίρει τη Δούρου για την παρέλαση

Ο Πλεύρης συγχαίρει τη Δούρου για την παρέλαση Facebook Twitter
Ο φιλο-χουντικός Κωνσταντίνος Πλεύρης και ο γιος του
17
Ο Πλεύρης συγχαίρει τη Δούρου για την παρέλαση Facebook Twitter

Τα συγχαρητήρια με ένα tweet έστειλε ο τ. βουλευτής της Ν.Δ. Θάνος Πλεύρης, όχι στον Πάνο Καμμένο αλλά στην Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου για την παρέλαση. Στο tweet αυτό ο κ. Πλεύρης γράφει: «Συγχαρητήρια στην @renadourou για την μεγαλοπρεπή παρέλαση. Την βλέπω με τους γονείς μου και συγκινηθήκαμε οικογενειακως».

Το tweet του τ.βουλευτή:

17

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

10 σχόλια
Ειδικα για τον μπαμπα του,τον Κωνσταντινο,ειμαι απολυτα βεβαιος οτι "συγκινηθηκε".Βασει των αισθηματων τα οποια τρεφει -και δεν τα κρυβει-για την "αριστερα",γενικοτερα,ειναι σιγουρο οτι η ιδεα οτι η αριστερα μπορει να καρπωθει θετικες εντυπωσεις απο μια στρατιωτικη παρελαση θα του εφερε δακρυα στα ματια !
Αμ, εκει ειναι η μαγκια. Να κρατησεις τις παραδοσεις και να απομακρυνεις τα φασισταρια, να μην τα αφηνεις να καπηλευονται τιποτα, να μην αγγιζουν τιποτα, γιατι οπου ακουμπανε λερωνουν. Δυσκολο. Και με κοστος.
" Να κρατησεις τις παραδοσεις και να απομακρυνεις τα φασισταρια, να μην τα αφηνεις να καπηλευονται τιποτα"Κάποιες "παραδόσεις" είναι ενδογενώς φασιστικές. Ξεπεράστε το ή ξεπεράστε τις. Δεν υπάρχει μέσος δρόμος.