Ο Πλεύρης συγχαίρει τη Δούρου για την παρέλαση

Ο Πλεύρης συγχαίρει τη Δούρου για την παρέλαση Facebook Twitter
Ο φιλο-χουντικός Κωνσταντίνος Πλεύρης και ο γιος του
17
Ο Πλεύρης συγχαίρει τη Δούρου για την παρέλαση Facebook Twitter

Τα συγχαρητήρια με ένα tweet έστειλε ο τ. βουλευτής της Ν.Δ. Θάνος Πλεύρης, όχι στον Πάνο Καμμένο αλλά στην Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου για την παρέλαση. Στο tweet αυτό ο κ. Πλεύρης γράφει: «Συγχαρητήρια στην @renadourou για την μεγαλοπρεπή παρέλαση. Την βλέπω με τους γονείς μου και συγκινηθήκαμε οικογενειακως».

Το tweet του τ.βουλευτή:

17

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM

σχόλια

10 σχόλια
Ειδικα για τον μπαμπα του,τον Κωνσταντινο,ειμαι απολυτα βεβαιος οτι "συγκινηθηκε".Βασει των αισθηματων τα οποια τρεφει -και δεν τα κρυβει-για την "αριστερα",γενικοτερα,ειναι σιγουρο οτι η ιδεα οτι η αριστερα μπορει να καρπωθει θετικες εντυπωσεις απο μια στρατιωτικη παρελαση θα του εφερε δακρυα στα ματια !
Αμ, εκει ειναι η μαγκια. Να κρατησεις τις παραδοσεις και να απομακρυνεις τα φασισταρια, να μην τα αφηνεις να καπηλευονται τιποτα, να μην αγγιζουν τιποτα, γιατι οπου ακουμπανε λερωνουν. Δυσκολο. Και με κοστος.
" Να κρατησεις τις παραδοσεις και να απομακρυνεις τα φασισταρια, να μην τα αφηνεις να καπηλευονται τιποτα"Κάποιες "παραδόσεις" είναι ενδογενώς φασιστικές. Ξεπεράστε το ή ξεπεράστε τις. Δεν υπάρχει μέσος δρόμος.