ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Γκάλοπ: Οι Γερμανοί θέλουν τώρα να φύγουμε από το ευρώ

Γκάλοπ: Οι Γερμανοί θέλουν τώρα να φύγουμε από το ευρώ Facebook Twitter
8

Άλλαξαν οι επιθυμίες της γερμανικής κοινής γνώμης σχετικά με την εικόνα της Ελλάδας και την παραμονή του ευρώ, μέσω της έντασης των τελευταίων ημερών ανάμεσα στις δύο πλευρές.


Σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που παρουσίασε το ZDF, το 52 τοις εκατό των ερωτηθέντων είναι πλέον αντίθετοι με την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη- μια αύξηση 11% σε σχέση με το αποτέλεσμα αντίστοιχης δημοσκόπησης πριν από τρεις εβδομάδες.


Το 40 τοις εκατό πάντως θέλει την Ελλάδα στο ευρώ (52% ήταν το ποσοστό αυτό πριν από τρεις εβδομάδες).


Επίσης:
-Μόνο το 11% εξακολουθεί να πιστεύει ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι αξιόπιστη
-Το 80% τη θεωρεί αναξιόπιστη
-Το 14% πιστεύουν ότι η ελληνική κυβέρνηση θέλει πραγματικά να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις
-Το 82% έχει αμφιβολίες
-Το 32% περιμένουν σε περίπτωση ελληνικής χρεοκοπίας ισχυρή ζημιά στην γερμανική οικονομία
-Το 47% πιστεύουν ότι η ζημιά αυτή δεν θα είναι μεγάλη
-Το 11% πιστεύουν ότι το Grexit δεν θα έβλαπτε καθόλου τη Γερμανία
-Το 80% πιστεύουν ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να πάρει επιπλέον χρηματοδότηση, αν δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις
-Το 15% θέλει να συνεχιστεί αυτή η βοήθεια

8

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

7 σχόλια
Ε,αφού μας δίνουν και την άδεια,εντάξει. Πολύ ευχαρίστως να τους πείτε.Αν και δεν ξέρω τις συνέπειες πολύ καλά,δεν νομίζω να είναι τόσο καταστροφικό για τον μέσο Έλληνα.Εγώ πάντως είμαι υπέρ.
Οι αποφάσεις μας για την πορεία της χώρας δεν μπορεί να καθορίζονται ή να επηρεάζονται από δημοσκοπήσεις ανθρώπων που καμία επαφή έχουν με την κατάσταση-κατάντια μας. Ποιά η εγκυρότητα αλήθεια αυτών των δημοσκοπήσεων? Μετά από τόση προπαγάνδα(βλ.Bild κλπ)μπορούμε να μιλάμε για αντικειμενικές απόψεις?Ξέρουν αυτοί που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση για τα παιδιά που κατέληξαν σε ιδρύματα γιατί οι άνεργοι πλέον γονείς τους δεν έχουν να τους πάρουν ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΓΑΛΑ! Και στην τελική, τι θα πει "οι Γερμανοί θέλουν.."?Για να καταλάβω,η Γερμανία εκπροσωπεί το σύνολο της Ευρώπης?Τελικά είμαστε Ευρώπη ή Γερμανία?Το θέμα είναι εμείς τι θέλουμε σε τελικη ανάλυση.Προσωπική μου άποψη : Θα ήθελα να παραμείνουμε στο ευρώ, αλλά αν το αντίτιμο είναι το ξεπούλημα της χώρας μας, ευχαριστώ δεν θα πάρω.
Επόμενο πλήγμα ο τουρισμός.Χαβαλέ με το ναζισμό για να βολέψουμε τους ψηφοφόρους Δυ δεν ανέχονται οι Γερμανοί αλλά και οι Εβραίοι όπως φάνηκε πρόσφατα απο το μηνυμα που εστειλαν στους ασυνειδητους που κυβερνουν την Ελλάδα