Μητσοτάκης: Επικίνδυνος για τη χώρα ο Βαρουφάκης

Μητσοτάκης: Επικίνδυνος για τη χώρα ο Βαρουφάκης Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
6

Επικίνδυνο για τη χώρα» χαρακτήρισε τον Γιάνη Βαρουφάκη, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας το πρωί στο Mega.

«Είναι επικίνδυνος για τη χώρα. Και το καλύτερο που μπορεί να κάνει ο Πρωθυπουργός είναι να τον αντικαταστήσει το συντομότερο δυνατό. Κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του, δημιουργεί προβλήματα συνολικά στη διαπραγματευτική θέση της χώρας», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης σημειώνοντας ότι ο υπουργός Οικονομικών «κατάφερε να συντάξει όλη την Ευρώπη πίσω από τον κ. Σόιμπλε».

Όπως υποστήριξε «αυτή τη στιγμή η Ελλάδα είναι απελπιστικά απομονωμένη, είναι μόνη της σε μία Ευρώπη όπου 18 χώρες είναι απέναντι -και γι’ αυτό αποκλειστική ευθύνη έχει ο κ. Βαρουφάκης».

Ο πρώην υπουργός χαρακτήρισε «αρλούμπες» και «γελοίες» τις προτάσεις Βαρουφάκη προς το Γιούρογκρουπ.

6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Πολιτική / Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα: «Του είπα αυτό είναι τρίτο μνημόνιο και μου είπε "μη λες τέτοιες λέξεις"»

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας για την κρίσιμη περίοδο του 2015, περιγράφει μεταξύ άλλων μια σκηνή με τον Αλέξη Τσίπρα και τον τότε αρχηγό των Podemos, σχολιάζοντας τα «σπαστά αγγλικά» του πρώην πρωθυπουργού
THE LIFO TEAM
ΓΑΖΑ GLOBAL SUMUD FLOTILLA

Πολιτική / «Global Sumud Flotilla»: Διάβημα του ΥΠΕΞ στο Ισραήλ για τους Έλληνες πολίτες που συμμετέχουν στον στολίσκο

Στην ανακοίνωση του υπουργείου επισημαίνεται πως η ελληνική πρεσβεία στο Τελ Αβίβ βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα να παράσχει κάθε δυνατή προξενική συνδρομή
THE LIFO TEAM
ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Πολάκης: «Φληναφήματα τα όσα ακούγονται περί μη συμμετοχής μου σε Πολιτική Γραμματεία και Κεντρική Επιτροπή»

Ο Παύλος Πολάκης έκανε νέα ανάρτηση σχετικά με τα όσα έχουν διαρρεύσει για μη συμμετοχή του σε Πολιτική Γραμματεία και Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ
THE LIFO TEAM
ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Νέα πυρά Γεωργιάδη κατά Ανδρουλάκη: «Μασαμπούκωσε 1,2 εκατ. ευρώ και μας κουνά το δάκτυλο, πέρασε «ζάχαρη» τη δεκαετία των μνημονίων»

Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στην ενοικίαση ακινήτου από το δημόσιο, ιδιοκτησίας της οικογένειας του Νίκου Ανδρουλάκη
THE LIFO TEAM
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτική / Παραιτήθηκε η Ιωάννα Γκελεστάθη από τη Νέα Δημοκρατία: Ανέφερε «πολιτικό, αξιακό και ψυχικό ρήγμα με την ηγεσία»

Η Ιωάννα Γκελεστάθη υπέβαλε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή της «από κάθε κομματική ιδιότητα συμπεριλαμβανομένης και αυτής του απλού μέλους» - Η ανάρτησή της
THE LIFO TEAM

σχόλια

6 σχόλια
κ Μητσοτακη αυτου του ειδους οι εκφρασεις ειναι καλες για μας που σκοτωνουμε το χρονο μας σχολιαζοντας στα site και οχι για υπευθυνο πολιτικο προσωπο απο το οποιο περιμενουμε να μη συμβαλλει στην πολωση.Δε μιλουσε ετσι ο πατερας σας κ Μητσοτακη.Βεβαια και αυτος οπως και εσεις ηταν στο ιδιο κομμα με τον κΚαμμενο και τον κ Νικολοπουλο....
Η κυβερνηση ειναι γενικως αλλαλουμ αλλα ο Βαρουφακης ειδικα εχει ξεσαλωσει! Η Ευρωπη μας περιγελα και μας μισει, μας εχουν διαρκως απεναντι, αρνουνται να βοηθησουν και χωρια οτι τωρα που οντως θα πεσει χρημα στις αλλες χωρες, εμεις δε θα παρουμε μια. Ολοι θα παρουν βοηθεια εκτος απο εμας. Και αντι να σκεφτουμε πως κατι κανουμε λαθος, εμεις τα βαζουμε με τους "εκβιαστες"!Σοβαρευτειτε επιτελους, σοβαρευτειτε! Η αγορα παγωσε πληρως, ο ρευστον εχει στερεψει και εσεις ασχολειστε με γελοιοτητες! Προλαβαινουμε να περισσοσουμε κατι Μονο εαν σοβαρευτουμε! Να φυγει αμεσα ο Βαρουφ, η Ελλαδα εχει αναγκη εναν αξιολογο ανθρωπο. Εναν Δραγασακη πχ. Τωρα ομως. Τι τωρα? Χθες!
Δυστυχώς το κλίμα με τους Ευρωπαίους δεν το χάλασαν μόνο οι αρλούμπες του Βαρουφάκη αλλά και του ίδιου του Τσίπρα που σε καμία περίπτωση δεν είναι επιπέδου πρωθυπουργού αλλά αριστερίζοντος συνδικαλιστή.
Τις προτάσεις αυτές δεν τις θεωρεί γελοίες μόνο ο Μητσοτάκης αλλά όλη η Ευρώπη. Αυτό με τους τουρίστες ας το κάνει ο Βαρουφακης, αλλά να μην το στέλνει στις Βρυξέλλες ώς "μεταρρύθμιση", έλεος. Όλες οι Ευρωπαϊκές εφημερίδες γέλασαν με την "ιδέα" αυτή.Κοίταξα και το βίντεο. Έχει πάλι απόλυτο δίκιο όταν λέει ότι αυτή η κυβέρνηση θέλει να στήριξη εσωτερικά συμφέροντα (συνδικάτα, ΔΥ) στις πλάτες της χώρας.