ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Γιούνκερ: Δεν υπάρχει διαβολικό σχέδιο ανατροπής του Τσίπρα

Γιούνκερ: Δεν υπάρχει διαβολικό σχέδιο ανατροπής του Τσίπρα Facebook Twitter
5

«Ισπανία και Πορτογαλία δεν καταστρώνουν ένα «διαβολικό» σχέδιο για την αποσταθεροποίηση της ελληνικής κυβέρνησης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα», δήλωσε ο Ζαν Κλόντ Γιουνκέρ με αφορμή δηλώσεις του Έλληνα Πρωθυπουργού.

«Δεν παρατήρησα τις δύο τελευταίες εβδομάδες την Πορτογαλία και την Ισπανία να έχουν ένα διαβολικό σχέδιο με στόχο την πτώση της κυβέρνησης του κυρίου Τσίπρα», δήλωσε, ο κ. Γιούνκερ στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου από τη Μαδρίτη στο περιθώριο ενός συνεδρίου για την ενέργεια.

«Αν είχα την εντύπωση ότι καταστρώνουν τόσο απεχθή σχέδια, θα είχα επέμβει», υπογράμμισε.

Ραχόι και Κοέλιο ζήτησαν από τις Βρυξέλλες να καταδικάσουν τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκεί ο κ. Πρωθυπουργός είχε μιλήσει για συμμαχία Μαδρίτης-Λισαβόνας κατά της Αθήνας ενώ είχε αποκαλύψει με λεπτομέρειες τη στάση των δύο χωρών  στο κρίσιμο Eurogroup, η οποία οδήγησε και στη συμφωνία.

5

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Ευρωεκλογές 2024 / Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Η δεύτερη φάση της επικοινωνιακής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ξεκίνησε σήμερα με ένα συγκινητικό βίντεο που τονίζει τη σημασία της ψήφου στις φετινές Ευρωεκλογές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Δηλαδη ολα αυτα που δηλωνει ο .....χερ Σοιμπλε καθημερινα για τους Ελληνες και την Ελλαδα,ειναι δηλωσεις φιλιας και συμμαχου χωρας? ο στραγγαλισμος της ρευστοτητας των τραπεζων απο τους συμμαχους Ευρωπαιους ειναι εκδηλωση αγαπης προς τον Τσιπρα? οι καθημερινοι εκβιασμοι του τυπου <<φερτε τα λεφτα γιατι αλλοιως θα σας πτωχευσουμε>> ,ειναι εκδηλωση ανοχης σε μια κυβερνηση που μολις εκλεχθηκε,και που θελει πραγματικα να διορθωσει την λαθος(που κατα καιρους εχετε παραδεχθει), συνταγη που εσεις εφαρμοσατε στην Ελλαδα, επικουρουμενοι απο προθυμους κυβερνητες?Ο ....χερ σοιμπλε, ποτε θα ξοφλησει τα χρωστουμενα στην Ελλαδα? αυτα που δανειστικαν οι κοντινοι χιτλερικοι συμπατριωτες του? ποτε θα παψει να κρυβει τις λιστες των μιζων της Σημενς και τον αρχιτεκτονα τους κ. Χριστοφορακο? ποτε θα μας πει ποσα .....οικονομισε η χωρα του απο τα υποβρυχεια που μας πουλησε και που γερνουν?Πολεματε,δυστυχως,με νυχια και με δοντια την νεα κυβερνηση γιατι φοβαστε.Φοβαστε μην χασετε το ξεζουμισμα των κρατων του Νοτου,εσεις οι.....ισχυροι.Ετοιμαστειτε,ερχονται και αλλοι δυο ...Τσιπρες απο Πορτογαλια και Ισπανια,και γιαυτο εχουν λυσσαξει οι δυο Πρωθυπουργοι εναντιον της Ελλαδας.Και,ομως οι Λαοι του Νοτου θελουν ναζησουν και θα ζησουν.Δεν ειμαστε παρειες.
Φυσικά και δεν καταστρώνουν σχέδιο ανατροπής του Τσίπρα η Ισπανία και η Πορτογαλία.Καταστρώνουν σχέδιο ανατροπής του Τσίπρα η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Ιρλανδία, η Ολλανδία, η Γερμανία, η Φινλανδία...