13χρονος έκανε βουτιά στο κενό επειδή καβγάδιζαν οι γονείς του

13χρονος έκανε βουτιά στο κενό επειδή καβγάδιζαν οι γονείς του Facebook Twitter
6

13χρονος πήδηξε στο κενό από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας στον Βύρωνα επειδή οι γονείς του διαπληκτίζονταν. Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής, όταν ο 13χρονος μην αντέχοντας τον καβγά των γονιών του, χτύπησε τον πατέρα του με αιχμηρό αντικείμενο στο κεφάλι και στη συνέχεια βγήκε στο μπαλκόνι και έπεσε στο κενό, φωνάζοντας «θέλω να πεθάνω».

Το παιδί έπεσε πάνω σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο που έκοψε την ταχύτητα της πτώσης. Τραυματίστηκε και νοσηλεύεται το νοσοκομείο Παίδων.  

Ελλάδα
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Γιατί αφήνουμε να συμβούν τέτοια περιστατικά? Σίγουρα κάποιος ήξερε την κατάσταση στο σπίτι! Γιατί δεν μιλάει κανένας? Καλέστε το 100 ή κάποια ΜΚΟ!Επιτέλους ας ξεβολευτούμε!
Απλά τραγικό. Τα παιδιά δεν έχουν ούτε τις ψυχικές άμυνες, ούτε την ωριμότητα να διαχειριστούν τα συναισθήματα που τους προκαλούνται όταν βλέπουν τους γονείς τους να καβγαδίζουν. Αυτά είναι τα μεγαλύτερα θύματα. Κάθε ζευγάρι γονιών θα έπρεπε να σκέφτεται πάρα πολύ πριν καβγαδίσει μπροστά στα παιδιά τους.
Ηθικος αυτουργος οι γονεις'Αμαρτιες γονεων παιδευουσι τεκνα"Ας ειναι ενα μαθημα γι αυτους αλλα και για ολους τους γονεις.Δεν ειστε μονοι. Το παιδι σας ακουει, και υποφερει περισσοτερο απ ολους
Εύχομαι με όλη μου την καρδιά το παιδί να γίνει καλά!!! Τέτοιες τραγικές προσωπικές στιγμές να μη τις βιώνει κανείς!!! Αλλά αναλογίζομαι πως πάρα πολλοί "ανθρωποι" θα έπρεπε να το σκέφτονται πολύ σοβαρά πριν προχωρήσουν στη δημιουργία οικογένειας και στην ανατροφή παιδιών κι αργότερα "υγιών" ανθρώπων. Κατά τη γνώμη μου αν κάποιος κρίνει τον εαυτό του ακατάλληλο να γίνει γονέας πρέπει να λάβει την "σκληρή" βεβαίως αλλά υπεύθυνη απόφαση να μην το κάνει.
Αν κάποιος είναι κατάλληλος για γονέας έχει και την σοφία να κάνει αυτοκριτική. Αλλά στην κοινωνία το να κάνεις παιδιά θεωρείται λιγότερο μέγιστη ευθύνη και περισσότερο κοινωνική επιταγή και καταξίωση. Σταματήστε να κάνετε παιδιά επειδή θέλουν οι γονείς σας εγγόνια και "τι θα πει ο κόσμος".