13χρονος έκανε βουτιά στο κενό επειδή καβγάδιζαν οι γονείς του

13χρονος έκανε βουτιά στο κενό επειδή καβγάδιζαν οι γονείς του Facebook Twitter
6

13χρονος πήδηξε στο κενό από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας στον Βύρωνα επειδή οι γονείς του διαπληκτίζονταν. Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής, όταν ο 13χρονος μην αντέχοντας τον καβγά των γονιών του, χτύπησε τον πατέρα του με αιχμηρό αντικείμενο στο κεφάλι και στη συνέχεια βγήκε στο μπαλκόνι και έπεσε στο κενό, φωνάζοντας «θέλω να πεθάνω».

Το παιδί έπεσε πάνω σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο που έκοψε την ταχύτητα της πτώσης. Τραυματίστηκε και νοσηλεύεται το νοσοκομείο Παίδων.  

Ελλάδα
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Ελλάδα / Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Το Στέιτ Ντιπάρτμπεντ συντάσσει ξεχωριστή σχετική έκθεση «για όλα τα κράτη μέλη των Ηνωμένων Εθνών και για όλες τις χώρες που λαμβάνουν βοήθεια, σύμφωνα με τον Νόμο περί Εξωτερικής Βοήθειας του 1961 και τον Νόμο περί Εμπορίου του 1974»
LIFO NEWSROOM
Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

Ελλάδα / Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

H Ελλάδα καταγράφει ήδη πάνω από 454.000 στρέμματα καμένα έως τις 19 Αυγούστου, γεγονός που κατατάσσει το 2025 ως την πέμπτη χειρότερη χρονιά των τελευταίων 20 ετών, επισημαίνει ο Κώστας Λαγουβάρδος
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Γιατί αφήνουμε να συμβούν τέτοια περιστατικά? Σίγουρα κάποιος ήξερε την κατάσταση στο σπίτι! Γιατί δεν μιλάει κανένας? Καλέστε το 100 ή κάποια ΜΚΟ!Επιτέλους ας ξεβολευτούμε!
Απλά τραγικό. Τα παιδιά δεν έχουν ούτε τις ψυχικές άμυνες, ούτε την ωριμότητα να διαχειριστούν τα συναισθήματα που τους προκαλούνται όταν βλέπουν τους γονείς τους να καβγαδίζουν. Αυτά είναι τα μεγαλύτερα θύματα. Κάθε ζευγάρι γονιών θα έπρεπε να σκέφτεται πάρα πολύ πριν καβγαδίσει μπροστά στα παιδιά τους.
Ηθικος αυτουργος οι γονεις'Αμαρτιες γονεων παιδευουσι τεκνα"Ας ειναι ενα μαθημα γι αυτους αλλα και για ολους τους γονεις.Δεν ειστε μονοι. Το παιδι σας ακουει, και υποφερει περισσοτερο απ ολους
Εύχομαι με όλη μου την καρδιά το παιδί να γίνει καλά!!! Τέτοιες τραγικές προσωπικές στιγμές να μη τις βιώνει κανείς!!! Αλλά αναλογίζομαι πως πάρα πολλοί "ανθρωποι" θα έπρεπε να το σκέφτονται πολύ σοβαρά πριν προχωρήσουν στη δημιουργία οικογένειας και στην ανατροφή παιδιών κι αργότερα "υγιών" ανθρώπων. Κατά τη γνώμη μου αν κάποιος κρίνει τον εαυτό του ακατάλληλο να γίνει γονέας πρέπει να λάβει την "σκληρή" βεβαίως αλλά υπεύθυνη απόφαση να μην το κάνει.
Αν κάποιος είναι κατάλληλος για γονέας έχει και την σοφία να κάνει αυτοκριτική. Αλλά στην κοινωνία το να κάνεις παιδιά θεωρείται λιγότερο μέγιστη ευθύνη και περισσότερο κοινωνική επιταγή και καταξίωση. Σταματήστε να κάνετε παιδιά επειδή θέλουν οι γονείς σας εγγόνια και "τι θα πει ο κόσμος".