13χρονος έκανε βουτιά στο κενό επειδή καβγάδιζαν οι γονείς του

13χρονος έκανε βουτιά στο κενό επειδή καβγάδιζαν οι γονείς του Facebook Twitter
6

13χρονος πήδηξε στο κενό από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας στον Βύρωνα επειδή οι γονείς του διαπληκτίζονταν. Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής, όταν ο 13χρονος μην αντέχοντας τον καβγά των γονιών του, χτύπησε τον πατέρα του με αιχμηρό αντικείμενο στο κεφάλι και στη συνέχεια βγήκε στο μπαλκόνι και έπεσε στο κενό, φωνάζοντας «θέλω να πεθάνω».

Το παιδί έπεσε πάνω σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο που έκοψε την ταχύτητα της πτώσης. Τραυματίστηκε και νοσηλεύεται το νοσοκομείο Παίδων.  

Ελλάδα
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Καταδίκη 7 ατόμων για υπερκοστολογήσεις σε κατασκευή στην Εγνατία Οδό

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Καταδίκη 7 ατόμων για υπερκοστολογήσεις σε κατασκευή στην Εγνατία Οδό

Μετά από πολύμηνη δίκη, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης έκρινε ενόχους - χωρίς να τους αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό - συνολικά 7 από τους 15 κατηγορούμενους
LIFO NEWSROOM
Ειρήνη Μουρτζούκου: Για «αδίστακτη δράση» μιλά το κατηγορητήριο - Τι αναφέρει για τους θανάτους των βρεφών 

Ελλάδα / Ειρήνη Μουρτζούκου: Για «αδίστακτη δράση» μιλά το κατηγορητήριο - Τι αναφέρει για τους θανάτους των βρεφών 

Αποπειράθηκε τέσσερις φορές να αφαιρέσει τη ζωή ενός από τα δύο παιδιά της, αναφέρει μεταξύ άλλων το κατηγορητήριο - Η Ειρήνη Μουρτζούκου επέστρεψε στη ΓΑΔΑ, όπου κρατείται μέχρι την απολογία της
LIFO NEWSROOM
Οι πρώτες εικόνες από το ανακαινισμένο Χίλτον - Σε λειτουργία το House of Nynn του The Ilisian

Ελλάδα / Οι πρώτες εικόνες από το ανακαινισμένο Χίλτον - Σε λειτουργία το House of Nynn του The Ilisian

Πρόκειται για την «πρώτη σύγχρονη λέσχη στην καρδιά της Αθήνας», όπως περιγράφεται ο νέος χώρος που φιλοδοξεί να εισάγει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής στην αστική καθημερινότητα, συνδυάζοντας τη γαστρονομία, την ευεξία, τον πολιτισμό και τον σύγχρονο σχεδιασμό υπό το πρίσμα της ευζωίας
LIFO NEWSROOM
Ειρήνη Μουρτζούκου: Από τα δάκρυα on air στην παραδοχή 4 φόνων - Η στιγμή που η μητέρα της την κατηγόρησε δημόσια

Ελλάδα / Ειρήνη Μουρτζούκου: Από τα δάκρυα on air στην παραδοχή 4 φόνων - Η στιγμή που η μητέρα της την κατηγόρησε δημόσια

Κατά τη διάρκεια του 2024, η Μουρτζούκου είχε εμφανιστεί επανειλημμένα σε εκπομπές, επιμένοντας ότι συνεργάζεται με τις Αρχές και πως «εκεί που πρέπει να μιλήσω, έχω μιλήσει»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Γιατί αφήνουμε να συμβούν τέτοια περιστατικά? Σίγουρα κάποιος ήξερε την κατάσταση στο σπίτι! Γιατί δεν μιλάει κανένας? Καλέστε το 100 ή κάποια ΜΚΟ!Επιτέλους ας ξεβολευτούμε!
Απλά τραγικό. Τα παιδιά δεν έχουν ούτε τις ψυχικές άμυνες, ούτε την ωριμότητα να διαχειριστούν τα συναισθήματα που τους προκαλούνται όταν βλέπουν τους γονείς τους να καβγαδίζουν. Αυτά είναι τα μεγαλύτερα θύματα. Κάθε ζευγάρι γονιών θα έπρεπε να σκέφτεται πάρα πολύ πριν καβγαδίσει μπροστά στα παιδιά τους.
Ηθικος αυτουργος οι γονεις'Αμαρτιες γονεων παιδευουσι τεκνα"Ας ειναι ενα μαθημα γι αυτους αλλα και για ολους τους γονεις.Δεν ειστε μονοι. Το παιδι σας ακουει, και υποφερει περισσοτερο απ ολους
Εύχομαι με όλη μου την καρδιά το παιδί να γίνει καλά!!! Τέτοιες τραγικές προσωπικές στιγμές να μη τις βιώνει κανείς!!! Αλλά αναλογίζομαι πως πάρα πολλοί "ανθρωποι" θα έπρεπε να το σκέφτονται πολύ σοβαρά πριν προχωρήσουν στη δημιουργία οικογένειας και στην ανατροφή παιδιών κι αργότερα "υγιών" ανθρώπων. Κατά τη γνώμη μου αν κάποιος κρίνει τον εαυτό του ακατάλληλο να γίνει γονέας πρέπει να λάβει την "σκληρή" βεβαίως αλλά υπεύθυνη απόφαση να μην το κάνει.
Αν κάποιος είναι κατάλληλος για γονέας έχει και την σοφία να κάνει αυτοκριτική. Αλλά στην κοινωνία το να κάνεις παιδιά θεωρείται λιγότερο μέγιστη ευθύνη και περισσότερο κοινωνική επιταγή και καταξίωση. Σταματήστε να κάνετε παιδιά επειδή θέλουν οι γονείς σας εγγόνια και "τι θα πει ο κόσμος".