ΦΩΤΙΕΣ

Ο Τσίπρας ανακάλεσε την άδεια μελέτης του εργοστασίου στις Σκουριές

Ο Τσίπρας ανακάλεσε την άδεια μελέτης του εργοστασίου στις Σκουριές Facebook Twitter
15

"Έκλεισε ένας πρώτος κύκλος σκληρής και επίπονης διαπραγμάτευσης. Αποδείχτηκε, ότι η Ευρώπη μπορεί να προχωράει όταν υπάρχει πολιτική βούληση. Η χώρα βγαίνει από αυτή τη διαδικασία έχοντας ανακτήσει την αξιοπρέπειά αλλά και την ισοτιμία της απέναντι στους Ευρωπαίους εταίρους." ανέφερε απόψε ο Αλέξης Τσίπρας στο υπουργικό συμβούλιο ενώπιον της των στελεχών της κυβέρνησης.

"H κυβέρνησή διά του Υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αποφάσισε σήμερα να ανακαλέσει την άδεια Αρχιτεκτονικής και Ηλεκτρομηχανολογικής Μελέτης του εργοστασίου στις Σκουριές της Χαλκιδικής" ανακοίνωσε μεταξύ άλλων πριν από λίγο στην εισήγησή του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

"Σκοπός μας είναι με αυτή μας την κίνηση να προασπίσουμε, με τον όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικό τρόπο, δύο μείζονες προτεραιότητες για την κυβέρνησή μας, το περιβάλλον και το δημόσιο συμφέρον. Και με αφορμή τις αντιδράσεις γι' αυτή μας την απόφαση θέλω να τονίσω προς πάσα κατεύθυνση πως η νέα κυβέρνησή μας εκλέχτηκε για να υπηρετήσει με ακλόνητη συνέπεια τα συμφέροντα των εργαζομένων και του ελληνικού λαού." ανέφερε ο πρωθυπουργός

15

ΦΩΤΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εμμένει στην πρόταση για κυβέρνηση ειδικού σκοπού ο Νίκος Φαραντούρης - Αποστάσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Εμμένει στην πρόταση για κυβέρνηση ειδικού σκοπού ο Νίκος Φαραντούρης - Αποστάσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ

Παρά τις αποδοκιμασίες από κομματικές πηγές, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνει τη θέση του υπέρ κυβέρνησης κοινής αποδοχής, με στόχο την κάθαρση
LIFO NEWSROOM
Μέρκελ στην Αθήνα: «Κάποια στιγμή έβαλα τα κλάματα από την πίεση - Ήμουν αντίθετη με το Grexit»

Πολιτική / Μέρκελ στην Αθήνα: «Κάποια στιγμή έβαλα τα κλάματα από την πίεση - Ήμουν αντίθετη με το Grexit»

Η Άνγκελα Μέρκελ επέστρεψε στην Αθήνα με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της «Ελευθερία» και μίλησε δημόσια για την πιο δραματική δεκαετία της ελληνικής σύγχρονης ιστορίας
LIFO NEWSROOM
Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναφορές σε υπουργούς, «ταρίφες» και χειραγώγηση ελέγχων

Πολιτική / Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναφορές σε υπουργούς, «ταρίφες» και χειραγώγηση ελέγχων

Εμπλεκόμενοι ακούγονται να αναφέρονται με χυδαίους χαρακτηρισμούς σε πολιτικά πρόσωπα, να μιλούν για πιέσεις σε ελεγκτές, οικονομικά ανταλλάγματα και παρεμβάσεις σε ελέγχους
LIFO NEWSROOM
Δόμηση σε οικισμούς κάτω των 2.000 κατοίκων: «Θα διατηρηθούν τα υφιστάμενα όρια»

Πολιτική / Δόμηση σε οικισμούς κάτω των 2.000 κατοίκων: «Θα διατηρηθούν τα υφιστάμενα όρια»

Η νομοθετική ρύθμιση που κατατίθεται το απόγευμα από τον Παπασταύρου στη Βουλή προβλέπει δύο νέα πολεοδομικά εργαλεία - Στόχος η προστασία τόσο των περιουσιακών δικαιωμάτων των ιδιοκτητών όσο και της δημογραφικής προοπτικής της περιφέρειας
LIFO NEWSROOM
Λάουρα Κοβέσι: Ποια είναι η εισαγγελέας που ξεσκέπασε το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Πολιτική / Λάουρα Κοβέσι: Ποια είναι η εισαγγελέας που ξεσκέπασε το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η έρευνα αφορά περισσότερα από 40 πρόσωπα –πολιτικά στελέχη, κρατικούς υπαλλήλους και συνεργαζόμενες εταιρείες– για ενδεχόμενα αδικήματα απάτης, σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες
LIFO NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
H κυβέρνησή διά του Υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αποφάσισε σήμερα να ανακαλέσει... ο υπουργος δηλαδη δινει και αφαιρει τις αδειες?δεν ειναι καπως παραξενο αυτο?
Το δίκαιο των πολυετών ανυποχώρητων αγώνων ενάντια στην εξόρυξη χρυσού για την υπεράσπιση των κοινωνικών αναγκών, την προστασία του περιβάλλοντος, των τοπικών φυσικών διαθεσίμων και του μέλλοντος των κατοίκων της περιοχής θα νικήσει.
Διογένη Κυνικέ, δεν ξέρω αν το πρόσεξες, αλλά "Σχολιαστής" και "Παρατηρητής" έκαναν seppuku ταυτόχρονα (ελπίζω από ντροπή για τις επιδόσεις του Σύριζα--εκτός και αν τους έκλεισε ο moderator). Είχες δίκιο, φαίνεται ήταν ο ίδιος χρήστης που λειτουργούσε και τους δυο λογαριασμούς, που έκλεισαν και οι δύο χθες (επιτέλους). Είχα κι εγώ την ίδια υπόνοια (ψήφισα τις προάλλες το σχόλιο στο οποίο τον ξεμπροστιάζεις). Να δούμε τώρα αν θα μας προκύψει κανένας Στοχαστής, ή Ερευνητής, ή Μελετητής--ή κάτι άλλο που να υπονοεί "αντικειμενικότητα" :-))))
Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν το πρόσεξα, δεν ασχολούμαι με τον ''Σχολιαστή''-''Παρατηρητή'', ήταν εμφανές ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο από τον τρόπο γραφής τους. Και ειλικρινά δεν μπορώ να αντιληφθώ τον τρόπο σκέψης ορισμένων, εκτός εάν ''πληρώνονται'' για να μπαίνουν να κάνουν την προπαγάνδα τους πίσω από το κάλυμμα της ανωνυμίας, και ασχολούνται με τα ''αρνητικά'' σχόλια για την Κυβέρνηση.
Απλώς πληροφοριακά να επιβεβαιώσω ότι Σχολιαστής και Παρατηρητής ήταν όντως το ίδιο άτομο με την ίδια ip. Κάτι που βέβαια έχει ξαναπαρατηρηθεί και με άλλους λογαριασμούς της αντίπερα όχθης.
@nikosiq δεν το γνώριζα αυτό! Πως γίνετε αυτό;Πάντως είμαι σύμφωνη με το να επανεξεταστούν όλες οι ιδιωτικοποιήσεις που έγιναν στα χρόνια της Τρόϊκας γιατί έχουν γίνει και σε άλλες χώρες με ύποπτες μεθόδους. Τα σχέδια της El Dorado Canada είναι να γίνει πρώτη χώρα στην Ευρώπη εξόρυξης χρυσού μέχρι το 2016. Κάτι που δεν έκαμνε η Hellas Gold γιατί της το απαγόρευαν τα πιστοποιητικά περιβαλλοντολογίας του ΑΠΘ. Διότι οι καταστροφές του οικοσυστήματος θα αποβούν μοιραίες για τις περιοχές. Και εννοεί τον Τουρισμό στην Χαλκιδική, άλλη πηγή εσόδων για του κατοίκους της και την χώρα μας. Δηλαδή πόσο κοντόφθαλμοι παίζει να είμαστε;@JHL_ κάποιο πρόβλημα υπάρχει με την σελίδα !