Ραχήλ Μακρή: "Σοκαρίστηκα, νόμιζα ότι στο Σύριζα θα ήταν αλλιώς"

Ραχήλ Μακρή: "Σοκαρίστηκα, νόμιζα ότι στο Σύριζα θα ήταν αλλιώς" Facebook Twitter
Φωτ.: Menelaos Myrillas / SOOC
14


«Τέτοιες αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται συλλογικά και δημοκρατικά, είχα την πεποίθηση ότι στο ΣΥΡΙΖΑ που είναι αριστερό κόμμα, οι αποφάσεις λαμβάνονται έτσι» δήλωσε σήμερα σε ραδιοφωνική της συνέντευξη η Ραχήλ Μακρή που είχε πάρει μεταγραφή απ' τους Ανεξάρτητους Έλληνες. 

Αν και δεν συμφώνησε με την επιλογή του κ. Προκόπη Παυλόπουλου για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, η κυρία Μακρή έδωσε τη θετική της ψήφο καθώς όπως σημείωσε βρέθηκε σε αδιέξοδο και επέλεξε τελικά να στηρίξει την υποψηφιότητα Παυλόπουλου λόγω της κρίσιμης στιγμής και της μάχης που δίνει στην ΕΕ η χώρα και λόγω του γεγονότος ότι οι επιλογές του πρωθυπουργού πρέπει να γίνονται σεβαστές.

Όπως είπε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 «η επιλογή Παυλόπουλου ήταν επιλογή του πρωθυπουργού και παρουσιάστηκε στους βουλευτές στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, δεν σας κρύβω ότι σοκαρίστηκα από τον τρόπο που ελήφθη η απόφαση».

Σε ερώτηση αν θεωρεί ότι θα έπρεπε να τεθεί σε ψηφοφορία στην Κοινοβουλευτική Ομάδα η επιλογή του κ. Παυλόπουλου, η κυρία Μακρή απάντησε θετικά: «Τέτοιες αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται συλλογικά και δημοκρατικά, είχα την πεποίθηση ότι στο ΣΥΡΙΖΑ που είναι αριστερό κόμμα, οι αποφάσεις λαμβάνονται έτσι».

14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΡΑΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Κανείς δεν ξέρει πόσο θα διαρκέσει αυτός ο πόλεμος»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία ενώ προανήγγειλε πρόσθετα μέτρα σε περίπτωση που η κρίση στη Μέση Ανατολή διαρκέσει περισσότερο από το προβλεπόμενο
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΝΟΠΛΕΣ, ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι Έλληνες να εμπιστεύονται τις ένοπλες δυνάμεις σε αυτούς τους ταραγμένους καιρούς»

Η αναφορά του πρωθυπουργού στο νέο πρόγραμμα αεράμυνας «Ασπίδα του Αχιλλέα», που όπως ανέφερε θα ενισχύσει σημαντικά την προστασία της χώρας απέναντι στις σύγχρονες και μελλοντικές απειλές
THE LIFO TEAM
ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝΤΕΣ

Πολιτική / Σαμαράς από Βουλή: Δεν υπάρχουν επαγγελματίες ανησυχούντες αλλά ερασιτέχνες εφησυχασμένοι

Η «απάντηση» του Παύλου Μαρινάκη στον Αντώνη Σαμαρά που μίλησε στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Ενέργειας, για την κύρωση ενεργειακών συμφωνιών
THE LIFO TEAM
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

Πολιτική / Υπουργείο Εξωτερικών: Καμία εκούσια διαρροή προσωπικών στοιχείων για τον επαναπατρισμό πολιτών

«Το υπουργείο Εξωτερικών αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στη διασφάλιση της προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και θα προβεί στις δέουσες ενέργειες», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΙΘΑΚΗ ΚΟΖΑΝΗ

Πολιτική / Τσίπρας από Κοζάνη: Κόκκινη γραμμή η μη χρήση στρατιωτικών βάσεων που μπορεί να θέσουν τη χώρα σε κίνδυνο

Ο πρώην πρωθυπουργός ξεκίνησε την τοποθέτησή του αναφερόμενος στο διεθνές περιβάλλον και την γενικευμένη γεωπολιτική αστάθεια στην περιοχή του Ιράν
THE LIFO TEAM

σχόλια

7 σχόλια
Σοκαρίστηκε η Ραχήλ!Και γω σοκαρίστηκα όταν την είδα να κατεβαίνει με το ΣΥΡΙΖΑ ήξερα όμως πως η μεταγραφή της έγινε με πρωτοβουλία της ιδίας και τότε που όλες οι δημοσκοπήσεις έδιναν πρώτο το ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ εκτός Βουλής.
Άντε να πέσει αυτή η εθνικοσοσιαλιστικη κυβέρνηση, γιατί μόνο κακό έκανε στην οικονομία σε 4 εβδομάδες (ματαίωση επενδύσεων, μείωση εισόδων, πρωτογενές έλλειμμα, ροή δις απ'τις τράπεζες, προσλήψεις ΔΥ, απομόνωση απ'τους εταίρους).
Ενω η κυβερνηση του αντωνακη εκανε μονο καλα τοσα χρονια! Απολυσεις, ανεργια, αυτοκτονιες, υπογεννητικοτητα και εκατομμυρια ελληνες κατω απο το οριο της φτωχιας. Αφου το προτιμας ετσι...
Απολύσεις; Μακάρι! Δυστυχώς ΔΕΝ έκανε! Νομίζω ούτε 10.000! Οι περισσότεροι βγήκαν σύνταξη. Γι'αυτό μειώθηκαν από 900.000 σε 600.000 οι ΔΥ. Δυστυχώς ούτε ο Σαμαράς τήρησε το Μνημόνιο, και πάλι δυστυχώς, ΔΕΝ έκανε όλες τις μεταρρυθμίσεις που θα χρειαζόταν η Ελλάδα. Η ανεργία και οι αυτοκτονίες δεν τις έφερε ο Σαμαράς, πάντος. Τις έφερε η κρίση, το χρέος, και η πολιτική του '80 και του '90. Η κρίση θα μπορούσε να λυθεί το 2010 με μαζικές απολύσεις στο δημόσιο, αλλά δυστυχώς, η ιδιοτικη οικονομία τα πλήρωσε όλα. Οι ΔΥ πάντα στην καρέκλα τους. Αυτή η χώρα παράγει μόνο ΔΥ (600.000) και συνταξιούχους (2.500.000)!Δεν σας φταει ο φιλελευθερισμός για την κρίση... Η Ελλάδα δεν ήταν ποτέ φιλελεύθερη χώρα. Ένα πελατειακό σοσιαλιστικό κράτος είναι.
@ JHL απολυσεις στον ιδιωτικο τομεα.1,5 εκατ ανεργοιΒαλε και την αλλαγη των εργασιακων σχεσεων (ναι δεν ειναι λογικο να υπαρχουν συλλογικες συμβασεις παντου,αλλα το χαλι εχεει παραγινει με τις ελαστικες μορφες απασχολησης)Ο αντωνακης δεν εκανε τιποτα απο μετερρυθμισεις.Χαρατσια και περικοπες συνταξεων μονο για να φτασει τους αριθμους που ηθελε@ vardarisΟσο και να μην θελεις να το δεις γυρω σου, πολλοι ειναι αυτοι που δεν κανουν παιδια λογω οικονομικων προβληματων ή κανουν 1 και τελος. Τα αποτελεσματα τα φανουν πιο καλα σε 20 χρονια