Συγχαρητήρια Ζωής στον Παυλόπουλο για τους χειρισμούς του μετά τη δολοφονία Γρηγορόπουλου

Συγχαρητήρια Ζωής στον Παυλόπουλο για τους χειρισμούς του μετά τη δολοφονία Γρηγορόπουλου Facebook Twitter
13

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις της Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας που είχε με τον Προκόπη Παυλόπουλο προκειμένου να τον συγχαρεί για την εκλογή του στην Προεδρία της Δημοκρατίας, μετά την ψηφοφορία.

Η Πρόεδρος της Βουλής μεταξύ των άλλων που είπε στον κ. Παυλόπουλο τον συνεχάρη και για τους χειρισμούς του μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, χαρακτηρίζοντας τον τρόπο που αντέδρασε ο τότε υπουργός ως "μία κορυφαία στιγμή στην πολιτική σας πορεία όταν δοκιμάστηκε η Δημοκρατία".

Είπε η κ. Κωνσταντοπούλου:  "Το βράδυ της 6ης Δεκέμβρη του 2008 όταν δολοφονήθηκε από αστυνομικούς ο 15χρονος μαθητής, Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος και ενεργοποιήθηκαν μιντιακοί, κρατικοί και παρακρατικοί μηχανισμοί για τη συγκάλυψη της δολοφονίας ήσασταν εκείνος που με αποφασιστικότητα, με αίσθημα δημοκρατικού καθήκοντος σταμάτησε τα σκοτεινά γρανάζια".

"Ως υπουργός Εσωτερικών της τότε κυβέρνησης", συνέχισε η Πρόεδρος της Βουλής, "δηλώσατε αμέσως, δημόσια και απερίφραστα, ότι ένα τέτοιο γεγονός είναι ανεπίτρεπτο σε μία δημοκρατία υπό οιεσδήποτε συνθήκες. Και αποτελέσατε πυξίδα δημοκρατικής εγρήγορσης για τους πολίτες".

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

Πολιτική / Αλέξης Τσίπρας: «Δεν είναι αντίπαλός μου ο Ανδρουλάκης, αλλά ο Μητσοτάκης»

«Σέβομαι το ΠΑΣΟΚ, όπως σέβομαι και το ΚΚΕ, όπως σέβομαι και τον ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να διατηρήσει την παρουσία του. Δεν επιτέθηκα εγώ να τους ξεκληρίσω, να τους διαλύσω» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας
THE LIFO TEAM
ΚΙΜΠΕΡΛΙ ΓΚΙΛΦΟΙΛ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΥΡΩΠΗ

Πολιτική / Απάντηση Γκίλφοϊλ στη Wall Street Journal: «Τα ταξίδια της στην Ευρώπη έγιναν με οδηγίες του Στέιτ Ντιπάρτμεντ»

Οι νομικοί της εκπρόσωποι χαρακτήρισαν «παραπλανητικές τις αναφορές της Wall Street Journal» - «Ο Έρικ Ντίτερς οφείλει στην πρέσβειρα Κίμπερλι Γκίλφοϊλ περίπου 150.000 δολάρια» αναφέρουν στην ίδια δήλωσή τους
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΡΩΝΙΟΣ ΕΛ.Α.Σ.

Πολιτική / Ο Τσίπρας ανακοίνωσε την ένταξη του Άγγελου Κορωνιού στην ΕΛ.Α.Σ. - «Χρειαζόμαστε σουτέρ, αδελφέ»

Ο Άγγελος Κορωνιός υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους παίκτες στην ιστορία του Περιστερίου και της Εθνικής Ελλάδας, ενώ παραμένει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Α1 μπάσκετ
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Η Ελλάδα ως «αξιόπιστος εταίρος» των ΗΠΑ – Οι ανακοινώσεις για ρεύμα και αποζημιώσεις

Η επίσκεψη Ρούμπιο, οι επιδοτήσεις για τη βιομηχανία και τους αλιείς και τα μέτρα στήριξης για τους πληγέντες στην Κρήτη, στην εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού.
THE LIFO TEAM
ΓΚΡΑΒΑ ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Πολιτική / Γκράβα: «Ας κάνει επιτέλους ο κ. Δούκας τη δουλειά του», λέει η παράταξη του Κ. Μπακογιάννη

«5.000 μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί βρίσκονται στον αέρα, χωρίς έναν υπεύθυνο συνομιλητή που να μπορεί να τους παρέχει πλήρη ενημέρωση για το τι ακριβώς συμβαίνει», τονίζει με ανακοίνωσή της η παράταξη «Αθήνα Ψηλά»
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΚΟ ΡΟΥΜΠΙΟ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Πολιτική / Επίσκεψη Ρούμπιο: Η αντιπολίτευση ζητά δεσμεύσεις στη στρατηγική σχέση Ελλάδας–ΗΠΑ, όχι μόνο διακηρύξεις

Το καλώδιο Ελλάδας–Κύπρου, η στάση της Ουάσινγκτον απέναντι στην Τουρκία και τα όρια της ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στο επίκεντρο της κριτικής της αντιπολίτευσης
THE LIFO TEAM

σχόλια

9 σχόλια
"δηλώσατε αμέσως, δημόσια και απερίφραστα, ότι ένα τέτοιο γεγονός είναι ανεπίτρεπτο σε μία δημοκρατία υπό οιεσδήποτε συνθήκες. (συγκλονιστικο) Και αποτελέσατε πυξίδα δημοκρατικής εγρήγορσης για τους πολίτες" και η πυξιδα εδειξε φωτια. Προφανως τον τρολαρει, στο βαθμο που επιτεπεται στην Προεδρο της Βουλης να τρολαρει τον Προεδρο της Δημοκρατιας.
Η Ζωιτσα αναγκαζοταν να τα διαβασε,( και δεν πιστευε αυτα που διαβαζε), και ο Παυλοπουλος εκπληκτος δεν πιστευει στ' αυτια του. Τι ηταν αυτο που ειδαμε τελος παντων, η ανακοινωση του ΠτΔ ή η βραδια των Οσκαρ???