Συγχαρητήρια Ζωής στον Παυλόπουλο για τους χειρισμούς του μετά τη δολοφονία Γρηγορόπουλου

Συγχαρητήρια Ζωής στον Παυλόπουλο για τους χειρισμούς του μετά τη δολοφονία Γρηγορόπουλου Facebook Twitter
13

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις της Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας που είχε με τον Προκόπη Παυλόπουλο προκειμένου να τον συγχαρεί για την εκλογή του στην Προεδρία της Δημοκρατίας, μετά την ψηφοφορία.

Η Πρόεδρος της Βουλής μεταξύ των άλλων που είπε στον κ. Παυλόπουλο τον συνεχάρη και για τους χειρισμούς του μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, χαρακτηρίζοντας τον τρόπο που αντέδρασε ο τότε υπουργός ως "μία κορυφαία στιγμή στην πολιτική σας πορεία όταν δοκιμάστηκε η Δημοκρατία".

Είπε η κ. Κωνσταντοπούλου:  "Το βράδυ της 6ης Δεκέμβρη του 2008 όταν δολοφονήθηκε από αστυνομικούς ο 15χρονος μαθητής, Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος και ενεργοποιήθηκαν μιντιακοί, κρατικοί και παρακρατικοί μηχανισμοί για τη συγκάλυψη της δολοφονίας ήσασταν εκείνος που με αποφασιστικότητα, με αίσθημα δημοκρατικού καθήκοντος σταμάτησε τα σκοτεινά γρανάζια".

"Ως υπουργός Εσωτερικών της τότε κυβέρνησης", συνέχισε η Πρόεδρος της Βουλής, "δηλώσατε αμέσως, δημόσια και απερίφραστα, ότι ένα τέτοιο γεγονός είναι ανεπίτρεπτο σε μία δημοκρατία υπό οιεσδήποτε συνθήκες. Και αποτελέσατε πυξίδα δημοκρατικής εγρήγορσης για τους πολίτες".

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Τσίπρας: «Εγώ ήμουν ο πρωθυπουργός που έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια και αποκατέστησε την αξιοπιστία της στις αγορές»

Το σχέδιο της ΕΛ.Α.Σ. για τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των νοικοκυριών παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας σε ομιλία του στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών
THE LIFO TEAM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΟΗΕ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης από ΟΗΕ: «Η Ελλάδα είναι γεφυροποιός, όχι ταραχοποιός» - Τι είπε για τεχνητή νοημοσύνη, οικονομία, Κυπριακό

Ζήτησε προτεραιότητα στη θαλάσσια ασφάλεια καθώς και αυστηρή ρύθμιση της τεχνητής νοημοσύνης ενώ έστειλε μηνύματα για Τουρκία και Μέση Ανατολή
THE LIFO TEAM
ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Πολιτική / Κυβερνητική πηγή για δηλώσεις Ερντογάν: «Να χαμηλώσει η ένταση που δεν ανεβάσαμε εμείς»

«Θα ήθελα να το πω μια φορά πολύ ξεκάθαρα: η Τουρκία δεν είναι εχθρός της Ελλάδας, είναι γείτονάς της, είναι σύμμαχός της υπό την αιγίδα του ΝΑΤΟ», δήλωσε νωρίτερα, ο Τούρκος πρόεδρος
THE LIFO TEAM

σχόλια

9 σχόλια
"δηλώσατε αμέσως, δημόσια και απερίφραστα, ότι ένα τέτοιο γεγονός είναι ανεπίτρεπτο σε μία δημοκρατία υπό οιεσδήποτε συνθήκες. (συγκλονιστικο) Και αποτελέσατε πυξίδα δημοκρατικής εγρήγορσης για τους πολίτες" και η πυξιδα εδειξε φωτια. Προφανως τον τρολαρει, στο βαθμο που επιτεπεται στην Προεδρο της Βουλης να τρολαρει τον Προεδρο της Δημοκρατιας.
Η Ζωιτσα αναγκαζοταν να τα διαβασε,( και δεν πιστευε αυτα που διαβαζε), και ο Παυλοπουλος εκπληκτος δεν πιστευει στ' αυτια του. Τι ηταν αυτο που ειδαμε τελος παντων, η ανακοινωση του ΠτΔ ή η βραδια των Οσκαρ???