Οι Anonymous εναντίον της οργάνωσης 'Ισλαμικό Κράτος'

Οι Anonymous εναντίον της οργάνωσης 'Ισλαμικό Κράτος' Facebook Twitter
3

Η ομάδα χάκτιβιστών Anonymous με βίντεο που πόσταρε στο YouTube, ισχυρίζεται ότι στα πλαίσια του ηλεκτρονικού πολέμου με την ονομασία #OpIsis που έχει κηρύξει κατά των τζιχαντιστών, κατέβασε τουλάχιστον 100 λογαριασμούς που σχετίζονται με εξτρεμιστές ισλαμιστές στο Twitter και το Facebook ενώ προειδοποίησε ότι "θα υπάρξει συνέχεια".

Όπως σημειώνει ο Guardian, o ηλεκτρονικός πόλεμος των Anonymous κατά τζιχαντιστών στο διαδίκτυο, ξεκίνησε μετά τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι και το περιοδικό Charlie Hebdo, τον περασμένο μήνα, ενώ παράλληλα και το Twitter έχει επιδοθεί σε κυνήγι λογαριασμών που σχετίζονται με την οργάνωση ISIS.

Στο βίντεο, που ανέβηκε στις 6 Φεβρουαρίου, ο μασκοφόρος εκπρόσωπος των Anonymous, εμφανίζεται να λέει ότι "Οι τρομοκράτες που αυτοαποκαλούνται Ισλαμικό Κράτος δεν είναι Μουσουλμάνοι. Θα σας κυνηγήσουμε, θα κατεβάσουμε τα σάιτ σας, τους λογαριασμούς σας και θα δημοσιέυσουμε τα email σας. Δεν υπάρχει μέρος να κρυφτείτε online. Θα σας αντιμετωπίσουμε σαν ιό. Το Internet μας ανήκει."

 


Παρακολουθήστε το βίντεο που ανάρτησαν οι χακτιβιστές:

Τech & Science
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
"Φήμες θέλουν το Ισλαμικό κράτος να αδυνατεί να συνέλθει από τη πρωτοφανή επίθεση. Έγκυρες πηγές αναφέρουν πως οι anonymous ετοιμάζουν το επόμενο ισχυρό πλήγμα στο ISIS: μαζικό κύμα από pokes στο Facebook"
Φαντάσου να είχαν στην διάθεσή τους οι ανώνυμοι και το όπλο του unlike.Νομίζω καλύτερα θα είχαν οι ισλαμιστές εξτρεμιστές να δεκτούν πυρηνική κεφαλή στον εγκέφαλο.