Κρατικοποίησε αλυσίδα σούπερ μάρκετ ο Μαδούρο

Κρατικοποίησε αλυσίδα σούπερ μάρκετ ο Μαδούρο Facebook Twitter
7

Στην κρατικοποίηση της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Dia a Dia και στη σύλληψη των ιδιοκτητών της προχώρησε ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας Νίκολας Μαδούρο, κάνοντας λόγο για οικονομικά συμφέροντα που προσπαθούν να υπονομεύσουν την κυβέρνηση του.

Ο πόλεμος αυτός γίνεται σύμφωνα με τον Μαδούρο, μέσω των ελλείψεων στην αγορά.

Κατηγορίες αναμένεται να απαγγελθούν και κατά της αλυσίδας φαρμακείων Farmatodo.

«Όσοι χρησιμοποιούν τα καταστήματά τους για να πλήξουν τον λαό, θα το πληρώσουν με φυλακή», δήλωσε ο κ. Μαδούρο.

Η δημοτικότητα του Μαδούρο έχει πέσει στο 22%, μετά από τα οικονομικά προβλήματα που επιδεινώθηκαν λόγω και της πτώσης των τιμών του πετρελαίου διεθνώς.

Ο πληθωρισμός στην Βενεζουέλα έχει φτάσει στο 64%.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Marina Summers γράφει ιστορία ως η πρώτη τρανς γυναίκα που θα παρουσιάσει το Miss Universe Philippines

Διεθνή / Η Marina Summers γράφει ιστορία ως η πρώτη τρανς γυναίκα που θα παρουσιάσει το Miss Universe Philippines

Η σταρ του Drag Race θα παρουσιάσει την τελετή στέψης του Miss Universe Philippines στις 2 Μαΐου, επιστρέφοντας στη σκηνή όπου το 2024 είχε γίνει η πρώτη drag queen που εμφανίστηκε στον θεσμό.
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Ειναι λιγο ατυχες να συγκρινουμε εναν ηγετη (εστω και αποτυχημενο) που κυβερνησε για 2-3 χρονια με εναν δικτατορα που ηπιε το αιμα του λαου του για σχεδον μισο αιωνα