Σαμαράς: Γιατί δεν παρέδωσα στον Τσίπρα

Σαμαράς: Γιατί δεν παρέδωσα στον Τσίπρα Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
19

«Δεν είχα καμία εικόνα για το αν θα πήγαινε ο Τσίπρας στο γραφείο του. Αν το γνώριζα, θα ήμουν παρών γιατί τον είχα πάρει ήδη τηλέφωνο» ήταν η αιτιολογία που έδωσε ο Αντώνης Σαμαράς για τη μη παράδοση του Μεγάρου Μαξίμου στον Αλέξη Τσίπρα, μια κίνηση που δημιούργησε αρνητικές εντυπώσεις ακόμη και εντός του κόμματός του. O πρώην πρωθυπουργός χαρακτήρισε την επίθεση ανήθικη και κλείνοντας το θέμα υπενθύμισε σε όλους πως την Κυριακή το βράδυ είχε τηλεφωνήσει στον Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να τον συγχαρεί.

Μιλώντας στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας ο πρώην Πρωθυπουργός είπε επίσης ότι δεν καλλιέργησε τον φόβο προεκλογικά αλλά είπε την αλήθεια επισημαίνοντας τους κινδύνους.

«Οι πρώτες ενδείξεις από τη νέα κυβέρνηση επιβεβαιώνουν τους κινδύνους που υπογραμμίσαμε», συνέχισε ο κ. Σαμαράς, κάνοντας αναφορά στις κρατικοποιήσεις και την ακύρωση συμφωνιών όπως αυτή με την Cosco.

Ο κ. Σαμαράς υποσχεθηκε, μεταξύ άλλων και επικοδομητική αντιπολίτευση.

19

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

Πολιτική / Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

«Πρόεδρο; ο; η;» είπε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη - Το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κατέβασε ένα «ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο» για τις ευρωεκλογές
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου, καλή συνέχεια στον Κασσελάκη, λέει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου», δηλώνει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Μήπως η δημοφιλία μου ήταν «το κίνητρο για να με διώξουν;» διερωτήθηκε ο αποπεμφθείς από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από απαίτηση της συνυποψήφιάς του Σοφίας Μπεκατώρου
NEWSROOM

σχόλια

15 σχόλια
Λογικο μου ακουγεται. Τι να εκανε, να καθοτανε προσοχη 15 ωρες μπροστα στο Μαξιμου, μεχρι να ερθει ο Τσιπρας;Ξεκολλατε, δεν ειναι αυτο το θεμα μας.
Ρε Vardari είσαι σοβαρός; Ολα τα σχόλια σου είναι ένα και ένα. Αν δεν τρολλαρεις έχεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα, δεν εξηγείται αλλιώς. Και ΝΔ να ψηφίζεις είναι τόσο δύσκολο να παραδεχτεις ότι ήταν μια άθλια κίνηση μικροπρεπειας; Η απάντηση σου ότι σιγά μη καθόταν όρθιος 15 ώρες είναι το λιγότερο γελοία. Δεν ζήτησε κανείς αυτο,το ενδεχόμενο να τον υποδεχοταν για να τον συγχαρεί δείχνοντας έστω για μια φορά ότι δεν ειναι τόσο "μικρος" όσο όλοι νομίζουμε δεν σου περνάει καν απο το μυαλό;Το θετικό είναι ότι είδα ψηφοφόρους του να τον κατηγορούν για αγένεια και λιποψυχια, δυστυχώς υπάρχουν ακόμα κάποιοι που φορούν τα μπλε γυαλιά κ θεωρούν τον Αδωνι(!) κορυφαίο πολιτικό. Περαστικά μας.
Θα έπρεπε να το γλεντήσει κανα 2 βδομάδες και μετά να πάει να επισκεφτεί το γραφείο του..όπως προφανώς έκανε ο Αντωνάκης. Ακόμα δεν ορκίστηκε και είναι ήδη στο γραφείο; Που ακούστηκε αυτό; Κάλα, περιττό να πω ότι το επιχείρημα είναι το λιγότερο εξευτηλιστικό.
χαχαχ ναι και ειδικα η συνεχεια :"Αν το γνώριζα, θα ήμουν παρών γιατί τον είχα πάρει ήδη τηλέφωνο» Πηγή: www.lifo.grαυτη η ασυναρτητη δικαιολογια, απ την οποια δεν βγαινει καν νοημα, του πηρε 5 μερες μεχρι να την ανακοινωσει, αφου τον ειχε κραξει το πανελληνιο. Δηλ.δεν ηξερε οτι οι νεοι πρωθυπουργοι παραλαμβανουν απο τους παλιους -λογικο, μηπως εχει διατελεσει ποτέ πρωθυπουργος για να το γνωριζει???? ελεος με τις μπαρουφες, και για δικαιολογια προσθεσε κιολας οτι μιλησαν και στο τηλ. σε φαση, "εγω τον πηρα, δεν ειναι οτι δεν ξερω να χανω και κανω σαν μωρο"Ο γιος μου παντως, 5χρ. οταν λειπουν τα γλυκα απ το ντουλαπι εφευρισκει κλασης ανωτερες δικαιολογιες!
Έλα πες το μην κρατιέσαι.. Ε ναι σπάστηκες βρε παιδί μου, ίδρωσες, αγανάκτησες, τσατίστηκες με όλο το λαό και μ' αυτόν τον παλιονεανία τον Τσίπρα, ''άιντε πια απο δω...βρωμοπαιδαρέλι... ΔΕΝ ΠΑΩ!!''..κάτι τέτοιο είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα εκτιμώ.
Νομίζω οτι ο πρώην πρωθυπουργός σκοπεύει να γίνει στο μέλλον κάτι χειρότερο απο ένας κακός πολιτικός. Σήμερα είπε οτι ο Σύριζα νικησε "προ στιγμήν" τις εκλογές και δείχνει οτι θα συνεχίσει τη προεκλογική τρομολαγνεια. Ελπίζω να υπάρχει ακόμα ενα υγιές κομμάτι στη σημερινή κεντροδεξιά και να μπορεσει να αποκλείσει το "δόγμα" Βοριδη-Σαμαρα ξαναγυρνώντας στις φιλελεύθερες καταβολές της.Το κοινοβούλιο έχει αναγκη μια ισσοροπημενη δεξια αντιπολίτευση που θα εξομαλύνει τυχόν παράλογες κρατικοποιησεις ή ιδεαλιστικές υπερβολές.