Σαμαράς: Γιατί δεν παρέδωσα στον Τσίπρα

Σαμαράς: Γιατί δεν παρέδωσα στον Τσίπρα Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
19

«Δεν είχα καμία εικόνα για το αν θα πήγαινε ο Τσίπρας στο γραφείο του. Αν το γνώριζα, θα ήμουν παρών γιατί τον είχα πάρει ήδη τηλέφωνο» ήταν η αιτιολογία που έδωσε ο Αντώνης Σαμαράς για τη μη παράδοση του Μεγάρου Μαξίμου στον Αλέξη Τσίπρα, μια κίνηση που δημιούργησε αρνητικές εντυπώσεις ακόμη και εντός του κόμματός του. O πρώην πρωθυπουργός χαρακτήρισε την επίθεση ανήθικη και κλείνοντας το θέμα υπενθύμισε σε όλους πως την Κυριακή το βράδυ είχε τηλεφωνήσει στον Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να τον συγχαρεί.

Μιλώντας στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας ο πρώην Πρωθυπουργός είπε επίσης ότι δεν καλλιέργησε τον φόβο προεκλογικά αλλά είπε την αλήθεια επισημαίνοντας τους κινδύνους.

«Οι πρώτες ενδείξεις από τη νέα κυβέρνηση επιβεβαιώνουν τους κινδύνους που υπογραμμίσαμε», συνέχισε ο κ. Σαμαράς, κάνοντας αναφορά στις κρατικοποιήσεις και την ακύρωση συμφωνιών όπως αυτή με την Cosco.

Ο κ. Σαμαράς υποσχεθηκε, μεταξύ άλλων και επικοδομητική αντιπολίτευση.

19

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

15 σχόλια
Λογικο μου ακουγεται. Τι να εκανε, να καθοτανε προσοχη 15 ωρες μπροστα στο Μαξιμου, μεχρι να ερθει ο Τσιπρας;Ξεκολλατε, δεν ειναι αυτο το θεμα μας.
Ρε Vardari είσαι σοβαρός; Ολα τα σχόλια σου είναι ένα και ένα. Αν δεν τρολλαρεις έχεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα, δεν εξηγείται αλλιώς. Και ΝΔ να ψηφίζεις είναι τόσο δύσκολο να παραδεχτεις ότι ήταν μια άθλια κίνηση μικροπρεπειας; Η απάντηση σου ότι σιγά μη καθόταν όρθιος 15 ώρες είναι το λιγότερο γελοία. Δεν ζήτησε κανείς αυτο,το ενδεχόμενο να τον υποδεχοταν για να τον συγχαρεί δείχνοντας έστω για μια φορά ότι δεν ειναι τόσο "μικρος" όσο όλοι νομίζουμε δεν σου περνάει καν απο το μυαλό;Το θετικό είναι ότι είδα ψηφοφόρους του να τον κατηγορούν για αγένεια και λιποψυχια, δυστυχώς υπάρχουν ακόμα κάποιοι που φορούν τα μπλε γυαλιά κ θεωρούν τον Αδωνι(!) κορυφαίο πολιτικό. Περαστικά μας.
Θα έπρεπε να το γλεντήσει κανα 2 βδομάδες και μετά να πάει να επισκεφτεί το γραφείο του..όπως προφανώς έκανε ο Αντωνάκης. Ακόμα δεν ορκίστηκε και είναι ήδη στο γραφείο; Που ακούστηκε αυτό; Κάλα, περιττό να πω ότι το επιχείρημα είναι το λιγότερο εξευτηλιστικό.
χαχαχ ναι και ειδικα η συνεχεια :"Αν το γνώριζα, θα ήμουν παρών γιατί τον είχα πάρει ήδη τηλέφωνο» Πηγή: www.lifo.grαυτη η ασυναρτητη δικαιολογια, απ την οποια δεν βγαινει καν νοημα, του πηρε 5 μερες μεχρι να την ανακοινωσει, αφου τον ειχε κραξει το πανελληνιο. Δηλ.δεν ηξερε οτι οι νεοι πρωθυπουργοι παραλαμβανουν απο τους παλιους -λογικο, μηπως εχει διατελεσει ποτέ πρωθυπουργος για να το γνωριζει???? ελεος με τις μπαρουφες, και για δικαιολογια προσθεσε κιολας οτι μιλησαν και στο τηλ. σε φαση, "εγω τον πηρα, δεν ειναι οτι δεν ξερω να χανω και κανω σαν μωρο"Ο γιος μου παντως, 5χρ. οταν λειπουν τα γλυκα απ το ντουλαπι εφευρισκει κλασης ανωτερες δικαιολογιες!
Έλα πες το μην κρατιέσαι.. Ε ναι σπάστηκες βρε παιδί μου, ίδρωσες, αγανάκτησες, τσατίστηκες με όλο το λαό και μ' αυτόν τον παλιονεανία τον Τσίπρα, ''άιντε πια απο δω...βρωμοπαιδαρέλι... ΔΕΝ ΠΑΩ!!''..κάτι τέτοιο είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα εκτιμώ.
Νομίζω οτι ο πρώην πρωθυπουργός σκοπεύει να γίνει στο μέλλον κάτι χειρότερο απο ένας κακός πολιτικός. Σήμερα είπε οτι ο Σύριζα νικησε "προ στιγμήν" τις εκλογές και δείχνει οτι θα συνεχίσει τη προεκλογική τρομολαγνεια. Ελπίζω να υπάρχει ακόμα ενα υγιές κομμάτι στη σημερινή κεντροδεξιά και να μπορεσει να αποκλείσει το "δόγμα" Βοριδη-Σαμαρα ξαναγυρνώντας στις φιλελεύθερες καταβολές της.Το κοινοβούλιο έχει αναγκη μια ισσοροπημενη δεξια αντιπολίτευση που θα εξομαλύνει τυχόν παράλογες κρατικοποιησεις ή ιδεαλιστικές υπερβολές.