Telegraph: Αυτό είναι το διαμέρισμα του Αλέξη Τσίπρα

Telegraph: Αυτό είναι το διαμέρισμα του Αλέξη Τσίπρα Facebook Twitter
14

Το διαμέρισμα του Αλέξη Τσίπρα, στην Κυψέλη έψαξε, βρήκε και φωτογράφισε η βρετανική Telegraph, γράφοντας ότι “ο Έλληνας Τσε Γκεβάρα μένει σε μια κλασική μεσοαστική πολυκατοικία μιας άκρως πυκνοκατοικημένης περιοχής, στην οδό Αρμονίας 74”.


Ο απεσταλμένος της εφημερίδας στην Αθήνα, Νικ Σκουάιρς αναφέρει ότι φωτογράφισε την πολυκατοικία από την πίσω πλευρά, καθώς μπροστά υπάρχουν φρουροί. Σημειώνει ότι ο κ. Τσίπρας ζεί με τη σύντροφο του και τα δύο του παιδιά σε μια πολυκατοικία επτά ορόφων που βλλέπει σε ένα κομμάτι γης στρωμένο με σκουπίδια και δυο εγκατελειμένα σπίτια. Γράφει επίσης ότι στο τέλος του δρόμου, υπάρχουν γκράφιτι, παλιές σκαλωσιές και μια χαλασμένη τηλεόραση στο πεζοδρομιο. “Στην απέναντι στέγη δυο άνδρες καθαρίζουν έναν περιστερώνα με εκπαιδευμένα περιστέρια, που πετάνε τριγύρω. Υπάρχει μακρινή θέα του Παρθενώνα αλλά και της θάλλασας στον Πειραιά”, σημειώνει ακόμη και τονίζει ότι η κατοικία του κ. Τσίπρα υπογραμμίζει και την ταπεινή του καταγωγή.

Περιγράφει δε την Κυψέλη ως μια περιοχή όπου μένει η εργατική τάξη με πολλές πολυκατοικίες, άλλες άθλιες, άλλες καλοσχεδιασμένες.

Ο δημοσιογράφος μίλησε και με γείτονες του Αλέξη Τσίπρα, ένας εκ των οποίων-22χρονος φοιτητής- λέει: “Δεν μου αρέσουν οι πολιτικοί αλλά η ιδεολογία του είναι κοντά στη δική μου”.

Xαρακτηριστικός είναι ο τίτλος του άρθρου: “Αυτό είναι το διαμέρισμα από το οποίο ο Έλληνας Τσε Γκεβάρα σχεδιάζει την πτώση της Ευρώπης”

14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση στο «όχι» των αγροτών - «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Οι αγρότες απάντησαν «όχι» στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Αν τα αιτήματά τους δεν γίνουν πράξη δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε οποιονδήποτε διάλογο με την κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM

σχόλια

10 σχόλια
Στον Telegraph δεν έχουν αντιληφθεί ότι το να υπάρχουν σκουπίδια σε ένα άδειο οικόπεδο, κάτι παλιές σκαλωσιές και η πεταμένη τηλεόραση του γείτονα δεv είναι οπωσδήποτε χαρακτηριστικά υποβαθμισμένης γειτονιάς, αλλά ένα συνηθισμένο ελληνικό αστικό τοπίο.
“σχεδιάζει την πτώση της Ευρώπης” ποσο υπουλο ακουγεται αυτο? αυτος και ο κακος απο τον αστυνομο σαΪνη που βρεξει χιονισει μηχανευοταν σχεδια ενω πασπατευε ενα γατι.
Δεν καταλαβαίνω προς τι οι αρνητικές ψήφοι σε πράγαματα τα οποία είναι γνωστά. Ναι η οικογένεια του Τσίπρα κατοικεί στο Διόνυσο (αυτό το ταπεινό προάστιο ξέρετε) και ο πατέρας του Τσίπρα ήταν μεγαλοεργολάβος κατά την περίοδο της Χούντας. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν προς τι οι αρνητικές ψήφοι στο σχόλιο μου αλλά και σε άλλων που αναφέρονται σε αυτά. Facts are facts.
Φανταζομαι ο μεγαλομηχανικος Π. Τσιπρας, αδερφός της γυναίκας του Παττακού, αποκληρωσε τον επαναστατη γιο του οπως στις ελληνικες ταινιες γιατι αγαπησε μια απλη κοπελα του λαου, η' οντας και αυτος επαναστατης δωρησε ολη την περιουσια του μετα θανατο. Εκτοτε ο φτωχος βιοπαλαιστης Αλεξης στεγαζει την ζωη του στην Κυψέλη "μια περιοχή όπου μένει η εργατική τάξη με πολλές πολυκατοικίες, άλλες άθλιες, άλλες καλοσχεδιασμένες" Και καλα αυτοι με δουλευουνε, εγω γιατι επιμενω να ακουω αυτα που με βολευει να ακουσω;; πολυ φοβαμαι πως για ακομη μια φορα "διατηρούμε την εσώτερη μιζέρια μας μ’ επαναστατική φρασεολογία."
“Αυτό είναι το διαμέρισμα από το οποίο ο Έλληνας Τσε Γκεβάρα σχεδιάζει την πτώση της Ευρώπης”Αν ο Τσίπρας σχεδιάζει την πτώση της Ευρώπης η Μέρκελ και η παρέα της τι κάνουν; Ό,τι να 'ναι αυτή η Telegraph πάντα.