«O Βασιλάκης ο πλοίαρχος», το νέο σποτ από τη Ν.Δ.

«O Βασιλάκης ο πλοίαρχος», το νέο σποτ από τη Ν.Δ. Facebook Twitter
10

«O Βασιλάκης ο πλοίαρχος», είναι ο τίτλος του νέους προεκλογικού σποτ το οποίο ρίχνει αυτή τη φορά στον αγώνα η ΟΝΝΕΔ, στα σεναριακά «χνάρια» του σποτ με το αεροπλάνο που έβγαλε το ΠΑΣΟΚ.

Ο Βασιλάκης είναι ο νεαρός ναυτικός με την ισχυρή άποψη περί λιμανιού, από τον οποίο προσπαθεί να πάρει το τιμόνι ο πλοίαρχος. Το σποτ, που ερμηνευτικά "πάσχει", κλείνει με την φράση ότι "για να φτάσουμε στο λιμάνι μας με ασφάλεια θέλουμε προορισμό, γνώση, σταθερά χέρια".

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

LiFO politics / «Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον ιστορικό και υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς, Κωστή Καρπόζηλο, για τη γέννηση του ελληνικού εργατικού κινήματος και τους πρωτεργάτες του.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρζίσει από αύριο

Πολιτική / Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρχίζει από αύριο

Ο Γιώργος Φλωρίδης έκανε ειδική αναφορά στο τι ίσχυε με τον Κώδικα του 2019 επί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τι θα ισχύσει από αύριο, οπότε θα εφαρμοστεί ο Κώδικας που ψηφίστηκε προ διμήνου από την κυβέρνηση της ΝΔ
NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
Μαλιστα.Ακομα ενας "σταθμος"στην σειρα των τηλεοπτικων σποτ τα οποια αποτελουν την επιτομη της "αρνητικης διαφημισης",της "τρομοδιαφημισης",κανενα απο τα οποια δεν θα διενοειτο ποτε να προβαλλει οποιοδηποτε κομμα σε μια προοδευμενη,πολιτισμενη και δημοκρατικη χωρα.Εγω,παντως,δεν εχω ποτε δει κατι συναφες, εστω και κατα προσεγγιση, στην Γαλλια,στην Αγγλια,στην Γερμανια,στην Σουηδια,κλπ.Εδω ,ομως,υπαρχει και κατι αλλο.Η διαφημιση,και δη η τοσο αρνητικη,εχει μια σημαντικη παρενεργεια.Λειτουργει σαν φαρμακο.Σε μικρες δοσεις εχει καποιο αποτελεσμα,τουλαχιστον σε καποια κοινωνικα στρωματα,αλλα σε μεγαλες ,σε καταστασεις"overdose",επιφερει το ακριβως αντιθετο αποτελεσμα απο το επιδιωκομενο.Διοτι ενα μερος του κοινου παθαινει"ανοσια",και ενα αλλο ,μεγαλυτερο,απλα εξοργιζεται σφοδρα.Τα μεχρι τωρα αποτελεσματα της "τρομοκαμπανιας" αυτης ισως να μην ειναι ξεκαθαρα.Αλλα,"κοντος ψαλμος αλληλουια".Θα τα δουμε "ολα" οταν "ανοιξει η καλπη".
Θα έπρεπε να μας δείξουν το καράβι και απ΄έξω που ο κάπτεν το έχει σπαραλιάσει και είναι μισοβυθισμένο.Περισσότερο χρειαζόμαστε καθαρά χέρια παρά σταθερά χέρια με την παλάμη προς τα πάνω για να τα παίρνουν.
Ωχ Θεέ μου...Το τερμάτισαν(;) σε αυτές τις εκλογές.Όλοι τους, αλλά η ΝΔ το χει πάει σε άλλο επίπεδο.Όχι μόνο στα σποτάκια. Γενικά.Στην μάχη του προεκλογικού αγώνα έχουν πέσει όλοι και όλα.Ξηρός, Αμφίπολη, Τζοχατζόπουλος, Στουρνάρας,το σπίγκελ, ο Ραχόι (για τον οποίο, λόγο προεκλογικής περιόδου δεν έκλεισε όλη η Αθήνα όπως με Ολάντ, Μέρκελ και Νταβούτογλου, δεν υπάρχει θέμα ασφάλειας πριν τις εκλογές;), δημοσκόποι, 4 τράπεζες που ζητάνε "προληπτική βοήθεια", ΜΜΕ, Εκκλησία... και άλλα... Και η διαφορά δεν πέφτει. Με τίποτα όμως. Τι άλλο θα κάνουν; Νοθεία; Επίθεση χάκερ το βράδυ των εκλογών; Βομβιστική επίθεση από την θυμωμένη "τζιχάντ" που ψάχνουν στο Παγκράτι; Τι άλλο; Τι είναι το "ότι χρειαστεί" κατά Βορίδη, μιας και όλα τα παραπάνω δεν δείχνουν να φτάνουν;