«O Βασιλάκης ο πλοίαρχος», το νέο σποτ από τη Ν.Δ.

«O Βασιλάκης ο πλοίαρχος», το νέο σποτ από τη Ν.Δ. Facebook Twitter
10

«O Βασιλάκης ο πλοίαρχος», είναι ο τίτλος του νέους προεκλογικού σποτ το οποίο ρίχνει αυτή τη φορά στον αγώνα η ΟΝΝΕΔ, στα σεναριακά «χνάρια» του σποτ με το αεροπλάνο που έβγαλε το ΠΑΣΟΚ.

Ο Βασιλάκης είναι ο νεαρός ναυτικός με την ισχυρή άποψη περί λιμανιού, από τον οποίο προσπαθεί να πάρει το τιμόνι ο πλοίαρχος. Το σποτ, που ερμηνευτικά "πάσχει", κλείνει με την φράση ότι "για να φτάσουμε στο λιμάνι μας με ασφάλεια θέλουμε προορισμό, γνώση, σταθερά χέρια".

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΛΦΟΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Δελφούς: «Χρειαζόμαστε plan b εάν η κρίση στη Μέση Ανατολή επεκταθεί»

«Εάν το μπλόκο στα Στενά του Ορμούζ συνεχιστεί, είναι θέμα χρόνου να έχουμε σημαντικές διαταραχές στον εφοδιασμό του πετρελαίου και προϊόντων», σημείωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΜΟΝΑΚΟ

Πολιτική / Στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β' του Μονακό: Συναντήθηκε με Μητσοτάκη και Τασούλα

Κατά τις συναντήσεις, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις πρωτοβουλίες της χώρας για βιώσιμη διαχείριση του θαλάσσιου πλούτου και τον ρόλο της Μεσογείου ως κοινού σημείου αναφοράς
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή έγιναν στο πλαίσιο συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Χουσεΐν αλ-Σεΐχ
THE LIFO TEAM

σχόλια

8 σχόλια
Μαλιστα.Ακομα ενας "σταθμος"στην σειρα των τηλεοπτικων σποτ τα οποια αποτελουν την επιτομη της "αρνητικης διαφημισης",της "τρομοδιαφημισης",κανενα απο τα οποια δεν θα διενοειτο ποτε να προβαλλει οποιοδηποτε κομμα σε μια προοδευμενη,πολιτισμενη και δημοκρατικη χωρα.Εγω,παντως,δεν εχω ποτε δει κατι συναφες, εστω και κατα προσεγγιση, στην Γαλλια,στην Αγγλια,στην Γερμανια,στην Σουηδια,κλπ.Εδω ,ομως,υπαρχει και κατι αλλο.Η διαφημιση,και δη η τοσο αρνητικη,εχει μια σημαντικη παρενεργεια.Λειτουργει σαν φαρμακο.Σε μικρες δοσεις εχει καποιο αποτελεσμα,τουλαχιστον σε καποια κοινωνικα στρωματα,αλλα σε μεγαλες ,σε καταστασεις"overdose",επιφερει το ακριβως αντιθετο αποτελεσμα απο το επιδιωκομενο.Διοτι ενα μερος του κοινου παθαινει"ανοσια",και ενα αλλο ,μεγαλυτερο,απλα εξοργιζεται σφοδρα.Τα μεχρι τωρα αποτελεσματα της "τρομοκαμπανιας" αυτης ισως να μην ειναι ξεκαθαρα.Αλλα,"κοντος ψαλμος αλληλουια".Θα τα δουμε "ολα" οταν "ανοιξει η καλπη".
Θα έπρεπε να μας δείξουν το καράβι και απ΄έξω που ο κάπτεν το έχει σπαραλιάσει και είναι μισοβυθισμένο.Περισσότερο χρειαζόμαστε καθαρά χέρια παρά σταθερά χέρια με την παλάμη προς τα πάνω για να τα παίρνουν.
Ωχ Θεέ μου...Το τερμάτισαν(;) σε αυτές τις εκλογές.Όλοι τους, αλλά η ΝΔ το χει πάει σε άλλο επίπεδο.Όχι μόνο στα σποτάκια. Γενικά.Στην μάχη του προεκλογικού αγώνα έχουν πέσει όλοι και όλα.Ξηρός, Αμφίπολη, Τζοχατζόπουλος, Στουρνάρας,το σπίγκελ, ο Ραχόι (για τον οποίο, λόγο προεκλογικής περιόδου δεν έκλεισε όλη η Αθήνα όπως με Ολάντ, Μέρκελ και Νταβούτογλου, δεν υπάρχει θέμα ασφάλειας πριν τις εκλογές;), δημοσκόποι, 4 τράπεζες που ζητάνε "προληπτική βοήθεια", ΜΜΕ, Εκκλησία... και άλλα... Και η διαφορά δεν πέφτει. Με τίποτα όμως. Τι άλλο θα κάνουν; Νοθεία; Επίθεση χάκερ το βράδυ των εκλογών; Βομβιστική επίθεση από την θυμωμένη "τζιχάντ" που ψάχνουν στο Παγκράτι; Τι άλλο; Τι είναι το "ότι χρειαστεί" κατά Βορίδη, μιας και όλα τα παραπάνω δεν δείχνουν να φτάνουν;