Οργή Κουμουνδούρου με την συγκέντρωση του ΚΚΕ

Οργή Κουμουνδούρου με την συγκέντρωση του ΚΚΕ Facebook Twitter
Menelaos Michalatos / SOOC
9

Την οργή του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η απόφαση του ΚΚΕ να ορίσει την κεντρική προεκλογική του εκστρατεία την ίδια ημέρα με αυτή του ΣΥΡΙΖΑ, στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα, το κόμμα του Περισσού θα κάνει τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα ενώ η Κουμουνδούρου έχει ορίσει τη δική της συγκέντρωση  στην πλ. Ομονοίας.

 Ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να θέσει το θέμα στην Κεντρική Διακομματική Επιτροπή Εκλογών.

Σημειώνει το μέλος του κόμματος που είναι εκπρόσωπος στην Επιτροπή: «Η απόφαση του ΚΚΕ να ορίσει την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση την Πέμπτη -ημέρα η οποία ανήκει παραδοσιακά στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την πραγματοποίηση της δικής του συγκέντρωσης- και να τη ζητήσει μάλιστα και ως 'διακαναλική', είναι πρωτοφανής.

» Οι πολίτες μπορούν να κρίνουν ποιους ωφελούν τέτοιες μεθοδεύσεις που δεν έχουν καμία σχέση με τις πρακτικές της Αριστεράς».

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM
Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Πολιτική / Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε χτες υπόμνημα στον Άρειο Πάγο με το οποίο ζητά με τη σειρά του να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές- Η επιστολή του Αλέξη Χαρίτση
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Σωστά.Ο Άδωνις του τουίτερ και ο Θεοδωράκης με το χιπστεροποδήλατο και τις ξεπατικωμένες διαφημίσεις είναι κλάσεις ανώτεροι.Πολιτικό κριτήριο,για επιλογή ψήφου η χρήση-ή μη-αφίσας και ντουντούκας,όχι αστεία.
Φυσικά,γιατί τι αξία έχει το να είσαι ένας άνθρωπος που διεκδικεί,όταν μπορείς κάλλιστα να είσαι ένας λαϊκιστής,(κρυπτο)φασιστικός μπούφος που πουλάει αποπολιτικοποίηση.
Εκτός των άλλων αιτιών, που αναφέρονται πιο πάνω, πως σας φαίνεται η πρόταση "συγκέντρωση την Πέμπτη -ημέρα η οποία ανήκει παραδοσιακά στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης" από ένα κόμμα που θέλει να αλλάξει τα δεδομένα;
γιατί δεν γράφετε και την απάντηση του ΚΚΕ?«Και επειδή», συνεχίζει το ΚΚΕ, «πρέπει να τελειώνει επιτέλους αυτή η ιστορία, υπενθυμίζουμε ότι το ΚΚΕ ανακοίνωσε την κεντρική του προεκλογική συγκέντρωση στο Σύνταγμα την Πέμπτη, από τις 12 Γενάρη, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε αργότερα τη δική του στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ και ακόμα πιο ύστερα, για λόγους που μόνο ο ίδιος προφανώς γνωρίζει, την μετέφερε στην Ομόνοια».«Τέλος, η δικαιολογία ότι την Πέμπτη κάνει συγκεντρώσεις μόνο η αξιωματική αντιπολίτευση δεν ισχύει», σημειώνει ο Περισσός, προσθέτοντας:«Υπενθυμίζουμε στο ΣΥΡΙΖΑ ότι το ΚΚΕ και σε προηγούμενες εκλογές είχε πραγματοποιήσει προεκλογική συγκέντρωση ημέρα Πέμπτη, χωρίς καμία διαμαρτυρία τότε από τον ΣΥΡΙΖΑ ή και κάποιο άλλο κόμμα.Όπως επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ, τον Μάη του 2012 είχε πραγματοποιήσει προεκλογική συγκέντρωση την Πέμπτη, χωρίς να είναι τότε αξιωματική αντιπολίτευση».«Η επιλεκτική επίκληση του εθίμου έναν στόχο έχει: Να εμποδίσει τη συγκέντρωση του ΚΚΕ. Δεν θα τους περάσει», καταλήγει η ανακοίνωση.