Κυκλοφόρησε το νέο εξώφυλλο του Charlie Hebdo

Κυκλοφόρησε το νέο εξώφυλλο του Charlie Hebdo Facebook Twitter
14

Μόλις κυκλοφόρησε το νέο εξώφυλλο του Charlie Hebdo. Ο Μωάμεθ κρατά μια πινακίδα που αναγράφει Je suis Charlie, ενώ ένα δακρυ κυλά από τα μάτια του.

"Όλα συγχωρούνται", είναι ο ένας και μοναδικός τίτλος του εξωφύλλου, σε φόντο πράσινο, που είναι και το "ιερό" χρώμα των Αράβων.

Το τεύχος αναμένεται να κυκλοφορήσει την Τετάρτη.

14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Διεθνή / Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Μπουένος Άιρες χαρακτήρισε το περιστατικό «απρόβλεπτο», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχαν μετεωρολογικές ή επιστημονικές μελέτες που να το είχαν προβλέψει»
THE LIFO TEAM
Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Διεθνή / Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί με ανησυχία τις εξελίξεις - Οι ιρανικές αρχές ετοιμάζονται να προχωρήσουν στην πρώτη εκτέλεση διαδηλωτή, μια κίνηση που σηματοδοτεί νέα, ακόμη πιο σκληρή φάση καταστολής
THE LIFO TEAM

σχόλια

11 σχόλια
Νόμιζα ότι "η ελευθερία κάποιου τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου" αλλά απ'ό,τι φαίνεται στην πολιτισμένη Ευρώπη ελευθερία σημαίνει να προσβάλεις τον άλλον ζωγραφίζοντας πέη στα ιερά πρόσωπα της θρησκείας του και να το ονομάζεις "σάτιρα".Το ότι οι άλλοι είναι ανεγκέφαλοι, φανατικοί δολοφόνοι δεν σημαίνει ότι εμείς πρέπει να κάνουμε τον "ταυρομάχο" εφευρίσκοντας κόκκινα πανιά από το πουθενά και χωρίς κανένα λόγο.
Πάντως δε καταλαβαίνω γιατί κοροιδεύουν όλοι τους Γάλλους οτι είναι "μαλακοί". Όταν στην Αμερική έγινε η κυβερνοεπίθεση στη Sony, μετά αποσύραν το "The interview" λόγω κάτι ασαφών απειλών και ήταν γενικώς όλοι χεσμένοι.