Κυκλοφόρησε το νέο εξώφυλλο του Charlie Hebdo

Κυκλοφόρησε το νέο εξώφυλλο του Charlie Hebdo Facebook Twitter
14

Μόλις κυκλοφόρησε το νέο εξώφυλλο του Charlie Hebdo. Ο Μωάμεθ κρατά μια πινακίδα που αναγράφει Je suis Charlie, ενώ ένα δακρυ κυλά από τα μάτια του.

"Όλα συγχωρούνται", είναι ο ένας και μοναδικός τίτλος του εξωφύλλου, σε φόντο πράσινο, που είναι και το "ιερό" χρώμα των Αράβων.

Το τεύχος αναμένεται να κυκλοφορήσει την Τετάρτη.

14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΗΠΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ

Διεθνή / Πετρέλαιο: Η συμφωνία των 100 δισ. δολαρίων που αλλάζει τις ισορροπίες - Τι κερδίζουν Βενεζουέλα και ΗΠΑ

Το μέγεθός της είναι εντυπωσιακό καθώς αφορά δυνητικά περισσότερα από 65 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου και προβλέπει επενδύσεις δισεκατομμυρίων
THE LIFO TEAM

σχόλια

11 σχόλια
Νόμιζα ότι "η ελευθερία κάποιου τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου" αλλά απ'ό,τι φαίνεται στην πολιτισμένη Ευρώπη ελευθερία σημαίνει να προσβάλεις τον άλλον ζωγραφίζοντας πέη στα ιερά πρόσωπα της θρησκείας του και να το ονομάζεις "σάτιρα".Το ότι οι άλλοι είναι ανεγκέφαλοι, φανατικοί δολοφόνοι δεν σημαίνει ότι εμείς πρέπει να κάνουμε τον "ταυρομάχο" εφευρίσκοντας κόκκινα πανιά από το πουθενά και χωρίς κανένα λόγο.
Πάντως δε καταλαβαίνω γιατί κοροιδεύουν όλοι τους Γάλλους οτι είναι "μαλακοί". Όταν στην Αμερική έγινε η κυβερνοεπίθεση στη Sony, μετά αποσύραν το "The interview" λόγω κάτι ασαφών απειλών και ήταν γενικώς όλοι χεσμένοι.