Δεν κατεβαίνει στις εκλογές το ΕΠΑΜ

Δεν κατεβαίνει στις εκλογές το ΕΠΑΜ Facebook Twitter
5

Δεν κατεβαίνει στις εκλογές το κόμμα του Δημήτρη Καζάκη, όπως κάνει γνωστό ο Πρόεδρος του που καλεί τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν αντιμνημονιακά.

«Τα μέλη του ΕΠΑΜ καλούνται για τις εκλογές να ψηφίσουν κατά συνείδηση, αφού είναι αυτονόητο ότι θα ψηφίσουν αντιμνημονιακά και δεν θα επιτρέψουν στη σημερινή συμμορία να συνεχίσει να κυβερνά» επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση που εξέδωσε το κίνημα.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ

Πολιτική / Απελάσεις μεταναστών ακόμη και με περιοριστικούς όρους ζητά ο Χρυσοχοΐδης

«Θα γεμίσουν» τα κέντρα κράτησης, δηλώνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη - Προαναγγέλλει διάταξη για μισθώσεις διαμερισμάτων και αστυνομικές επιχειρήσεις «ώστε να τους πετάξουμε έξω»
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ

Πολιτική / Μητσοτάκης για ενεργειακή κρίση: «Καμία χώρα δεν είναι Γαλατικό Χωριό μακριά από την παγκόσμια καταιγίδα»

«Αυτός ο χειμώνας θα είναι δύσκολος, κάθε ένταση και χτύπημα σε Ορμούζ και Ουκρανία δημιουργούν μια μεγάλη αναταραχή και ένα σπιράλ αυξήσεων σε πετρέλαιο, φυσικό αέριο, διεθνή πληθωρισμό και υψηλό κόστος ζωής» τόνισε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

Πολιτική / Αλέξης Τσίπρας: «Δεν είναι αντίπαλός μου ο Ανδρουλάκης, αλλά ο Μητσοτάκης»

«Σέβομαι το ΠΑΣΟΚ, όπως σέβομαι και το ΚΚΕ, όπως σέβομαι και τον ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να διατηρήσει την παρουσία του. Δεν επιτέθηκα εγώ να τους ξεκληρίσω, να τους διαλύσω» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας
THE LIFO TEAM
ΚΙΜΠΕΡΛΙ ΓΚΙΛΦΟΙΛ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΥΡΩΠΗ

Πολιτική / Απάντηση Γκίλφοϊλ στη Wall Street Journal: «Τα ταξίδια της στην Ευρώπη έγιναν με οδηγίες του Στέιτ Ντιπάρτμεντ»

Οι νομικοί της εκπρόσωποι χαρακτήρισαν «παραπλανητικές τις αναφορές της Wall Street Journal» - «Ο Έρικ Ντίτερς οφείλει στην πρέσβειρα Κίμπερλι Γκίλφοϊλ περίπου 150.000 δολάρια» αναφέρουν στην ίδια δήλωσή τους
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Οταν πρωτοακουσα τον Δημητρη Καζακη σε καποιο ραδιοφωνο-πανε χρονια τωρα -γελασα.Δεν θελω να αναλυσω το γιατι.Θα πω απλα οτι οι "ασυμβατοτητες"των θεσεων του ,οχι μονον με την πραγματικοτητα,αλλα και μεταξυ τους,ηταν πολλες.Ας πουμε οτι ο ανθρωπος επελεξε μια "προσωπικη προσεγγιση"στην πραγματικοτητα,η οποια ,ομως,ενθουσιασε αρκετους ανθρωπους,που την αντιμετωπισαν ως μιαν αχτιδα ελπιδας στην ζοφερη πραγματικοτητα την οποια ζουσαν.Κυριως επειδη δεν ειχαν τις αναγκαιες γνωσεις για να αντιληφθουν το αβασιμο και ανεφικτο των θεωριων του.Προσωπικα πιστευω οτι ανθρωποι οπως αυτος πιστευουν ειλικρινα σε ολα οσα λενε.Το προβλημα ειναι οτι αυτοι οι οποιοι παρασυρονται απο τα λεγομενα τους,αργα η γρηγορα απογοητευονται πολυ και ,πολλοι απο αυτους,εγκαταλειπουν,μαζι με την ελπιδα,και την προσπθεια να κατανοησουν καλυτερα το "κοινωνικοπολιτικο περιβαλλον".Υιοθετουν την ευκολη θεση "μωρε δεν αξιζει κανεις να ασχοληθεις μαζι του",και τα παρατανε.Το ποιον,τελικα, εξυπηρετει μια τετοια διαδικασια δεν νομιζω οτι χρειαζεται να εχει καποιος "ειδικες γνωσεις" για να το καταλαβει.
Όταν ξεκίνησε η κρίση μου ερχόταν δεκάδες μηνύματα στο email και στα κοινωνικά δίκτυα για "την καλύτερη οικονομική ανάλυση που έγινε ποτε". Εκεί παρουσίαζε αυτός ο τύπος διάφορες απίθανες θεωρίες επιπέδου ψεκασμένων. Δυστυχώς επηρέασε πολύ και παγίωσε την αντιμνημονιακή θολούρα. Χαίρομαι που απαξιώθηκε, έστω κι αργά.