Δεν κατεβαίνει στις εκλογές το ΕΠΑΜ

Δεν κατεβαίνει στις εκλογές το ΕΠΑΜ Facebook Twitter
5

Δεν κατεβαίνει στις εκλογές το κόμμα του Δημήτρη Καζάκη, όπως κάνει γνωστό ο Πρόεδρος του που καλεί τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν αντιμνημονιακά.

«Τα μέλη του ΕΠΑΜ καλούνται για τις εκλογές να ψηφίσουν κατά συνείδηση, αφού είναι αυτονόητο ότι θα ψηφίσουν αντιμνημονιακά και δεν θα επιτρέψουν στη σημερινή συμμορία να συνεχίσει να κυβερνά» επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση που εξέδωσε το κίνημα.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Πολιτική / Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε χτες υπόμνημα στον Άρειο Πάγο με το οποίο ζητά με τη σειρά του να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές- Η επιστολή του Αλέξη Χαρίτση
NEWSROOM
Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

Πολιτική / Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

«Πρόεδρο; ο; η;» είπε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη - Το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κατέβασε ένα «ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο» για τις ευρωεκλογές
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Οταν πρωτοακουσα τον Δημητρη Καζακη σε καποιο ραδιοφωνο-πανε χρονια τωρα -γελασα.Δεν θελω να αναλυσω το γιατι.Θα πω απλα οτι οι "ασυμβατοτητες"των θεσεων του ,οχι μονον με την πραγματικοτητα,αλλα και μεταξυ τους,ηταν πολλες.Ας πουμε οτι ο ανθρωπος επελεξε μια "προσωπικη προσεγγιση"στην πραγματικοτητα,η οποια ,ομως,ενθουσιασε αρκετους ανθρωπους,που την αντιμετωπισαν ως μιαν αχτιδα ελπιδας στην ζοφερη πραγματικοτητα την οποια ζουσαν.Κυριως επειδη δεν ειχαν τις αναγκαιες γνωσεις για να αντιληφθουν το αβασιμο και ανεφικτο των θεωριων του.Προσωπικα πιστευω οτι ανθρωποι οπως αυτος πιστευουν ειλικρινα σε ολα οσα λενε.Το προβλημα ειναι οτι αυτοι οι οποιοι παρασυρονται απο τα λεγομενα τους,αργα η γρηγορα απογοητευονται πολυ και ,πολλοι απο αυτους,εγκαταλειπουν,μαζι με την ελπιδα,και την προσπθεια να κατανοησουν καλυτερα το "κοινωνικοπολιτικο περιβαλλον".Υιοθετουν την ευκολη θεση "μωρε δεν αξιζει κανεις να ασχοληθεις μαζι του",και τα παρατανε.Το ποιον,τελικα, εξυπηρετει μια τετοια διαδικασια δεν νομιζω οτι χρειαζεται να εχει καποιος "ειδικες γνωσεις" για να το καταλαβει.
Όταν ξεκίνησε η κρίση μου ερχόταν δεκάδες μηνύματα στο email και στα κοινωνικά δίκτυα για "την καλύτερη οικονομική ανάλυση που έγινε ποτε". Εκεί παρουσίαζε αυτός ο τύπος διάφορες απίθανες θεωρίες επιπέδου ψεκασμένων. Δυστυχώς επηρέασε πολύ και παγίωσε την αντιμνημονιακή θολούρα. Χαίρομαι που απαξιώθηκε, έστω κι αργά.