Δεν κατεβαίνει στις εκλογές το ΕΠΑΜ

Δεν κατεβαίνει στις εκλογές το ΕΠΑΜ Facebook Twitter
5

Δεν κατεβαίνει στις εκλογές το κόμμα του Δημήτρη Καζάκη, όπως κάνει γνωστό ο Πρόεδρος του που καλεί τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν αντιμνημονιακά.

«Τα μέλη του ΕΠΑΜ καλούνται για τις εκλογές να ψηφίσουν κατά συνείδηση, αφού είναι αυτονόητο ότι θα ψηφίσουν αντιμνημονιακά και δεν θα επιτρέψουν στη σημερινή συμμορία να συνεχίσει να κυβερνά» επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση που εξέδωσε το κίνημα.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟ ΡΟΥΜΠΙΟ

Πολιτική / Μητσοτάκης σε Ρούμπιο: «Συμφωνώ μαζί σας, αποτελούμε έναν αναντικατάστατο εταίρο για τις Ηνωμένες Πολιτείες»

«Η Ελλάδα δεν είναι απλώς ένας πυλώνας σταθερότητας σε μία ταραγμένη περιοχή, αλλά και μία "γέφυρα" μεταξύ της Ευρώπης, της Δύσης, των Ηνωμένων Πολιτειών, της Μέσης Ανατολής και του αραβικού κόσμου, των χωρών του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΡΟΥΜΠΙΟ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πολιτική / Γεραπετρίτης σε Ρούμπιο: F-16 Viper και F-35 αναδεικνύουν την σταθερή αμυντική συνεργασία HΠΑ, Ελλάδας

Αναφερόμενος στην Κύπρο, επισήμανε ότι αποτελεί απαραίτητο κομμάτι της αρχιτεκτονικής ασφάλειας επισημαίνοντας ότι είναι αναγκαία η επανένωσή της με πυξίδα το διεθνές δίκαιο
THE LIFO TEAM
ΡΟΥΜΠΙΟ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ ΚΟΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πολιτική / Οι κοινές δηλώσεις Ρούμπιο - Γεραπετρίτη: «Σημαντικός πυλώνας για τη Μεσόγειο η Ελλάδα»

«Συναντιόμαστε σε μια εποχή αλλαγών» δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης ενώ ο Αμερικανός ομόλογός του επανέλαβε πως η Ελλάδα είναι «σημαντικός εταίρος για τις ΗΠΑ»
THE LIFO TEAM
ΡΟΥΜΠΙΟ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Πολιτική / Στο ΥΠΕΞ ο Ρούμπιο: Η συνάντηση με τον Γεραπετρίτη - Η ατζέντα και η ομιλία στην Πνύκα

Οι δύο υπουργοί Εξωτερικών θα κάνουν κοινές δηλώσεις προς τον Τύπο και θα κηρύξουν από κοινού την έναρξη των εργασιών του 6ου Γύρου του Στρατηγικού Διαλόγου Ελλάδας-ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΛΥΠΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Γλυπτά Παρθενώνα: Συνεχίζουμε τις διεκδικήσεις, είναι ζήτημα και για την Ευρώπη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο επιστροφής της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στον ρόλο που μπορεί να παίξουν τα Γλυπτά του Παρθενώνα σε αυτή τη συζήτηση
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Οταν πρωτοακουσα τον Δημητρη Καζακη σε καποιο ραδιοφωνο-πανε χρονια τωρα -γελασα.Δεν θελω να αναλυσω το γιατι.Θα πω απλα οτι οι "ασυμβατοτητες"των θεσεων του ,οχι μονον με την πραγματικοτητα,αλλα και μεταξυ τους,ηταν πολλες.Ας πουμε οτι ο ανθρωπος επελεξε μια "προσωπικη προσεγγιση"στην πραγματικοτητα,η οποια ,ομως,ενθουσιασε αρκετους ανθρωπους,που την αντιμετωπισαν ως μιαν αχτιδα ελπιδας στην ζοφερη πραγματικοτητα την οποια ζουσαν.Κυριως επειδη δεν ειχαν τις αναγκαιες γνωσεις για να αντιληφθουν το αβασιμο και ανεφικτο των θεωριων του.Προσωπικα πιστευω οτι ανθρωποι οπως αυτος πιστευουν ειλικρινα σε ολα οσα λενε.Το προβλημα ειναι οτι αυτοι οι οποιοι παρασυρονται απο τα λεγομενα τους,αργα η γρηγορα απογοητευονται πολυ και ,πολλοι απο αυτους,εγκαταλειπουν,μαζι με την ελπιδα,και την προσπθεια να κατανοησουν καλυτερα το "κοινωνικοπολιτικο περιβαλλον".Υιοθετουν την ευκολη θεση "μωρε δεν αξιζει κανεις να ασχοληθεις μαζι του",και τα παρατανε.Το ποιον,τελικα, εξυπηρετει μια τετοια διαδικασια δεν νομιζω οτι χρειαζεται να εχει καποιος "ειδικες γνωσεις" για να το καταλαβει.
Όταν ξεκίνησε η κρίση μου ερχόταν δεκάδες μηνύματα στο email και στα κοινωνικά δίκτυα για "την καλύτερη οικονομική ανάλυση που έγινε ποτε". Εκεί παρουσίαζε αυτός ο τύπος διάφορες απίθανες θεωρίες επιπέδου ψεκασμένων. Δυστυχώς επηρέασε πολύ και παγίωσε την αντιμνημονιακή θολούρα. Χαίρομαι που απαξιώθηκε, έστω κι αργά.