22χρονος πεζοπόρος φωτογράφισε την αρκούδα που τον σκότωσε

22χρονος πεζοπόρος φωτογράφισε την αρκούδα που τον σκότωσε Facebook Twitter
7
22χρονος πεζοπόρος φωτογράφισε την αρκούδα που τον σκότωσε Facebook Twitter

Σύμφωνα με το ΑP o 22χρονος Darsh Patel απαθανάτισε χωρίς να το γνωρίζει, το πλάσμα που μερικά δευτερόλεπτα αργότερα θα τον σκότωνε. Οι φωτογραφίες δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα από την αστυνομία σαν αποδεικτικό στοιχείο του θανάτου του, που είχε καταγραφεί τον Σεπτέμβρη.

Ο νεαρός συνάντησε το ζώο κατά τη διάρκεια πεζοπορίας στον εθνικό δρυμό Apshawa Preserve του Νιου Τζέρσεϊ και πιστεύοντας πως δεν είχε γίνει αντιληπτός άρχισε να το φωτογραφίζει. Λίγα λεπτά αργότερα υπήρξε κλήση στο 911 από έναν φίλο του ο οποίος τον συνόδευε στην βόλτα.

22χρονος πεζοπόρος φωτογράφισε την αρκούδα που τον σκότωσε Facebook Twitter

Συνολικά η παρέα απαρτίζονταν από πέντε άτομα όταν συνέβη το περιστατικό. Τα ξένα ρεπορτάζ αναφέρουν πως οι πεζοπόροι είχαν προειδοποιηθεί για την εμφάνιση αρκούδας στην περιοχή, αλλά αγνόησαν τις συμβουλές για αναβολή της εκδρομής τους.

Οι μαρτυρίες των υπολοίπων αναφέρουν πως οι φωτογραφίες που τράβηξε το θύμα της αρκούδας είναι από απόσταση μεγαλύτερη των 20 μέτρων, αλλά αμέσως μετά το ζώο άρχισε να τους ακολουθεί και να τους πλησιάζει συνεχώς. Κάποια στιγμή αποφάσισαν να χωριστούν και τότε ήταν που έχασαν τελείως τα ίχνη του Patel. Ο νεαρός άντρας βρέθηκε κατακρεουργημένος μετά από ώρες με τα σημάδια από τα νύχια στο σώμα του να μαρτυρούν τι είχε συμβεί ενώ ακόμη και το κινητό τηλέφωνο έφερε σημάδια από τα δόντια του ζώου.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να πείσει Ισραήλ και Ιράν πως έχουν «κερδίσει» αμφότεροι, επιδιώκει η διεθνής κοινότητα

Διεθνή / Ανάλυση Skynews: Πώς ΗΠΑ και σύμμαχοι φτιάχνουν κόκκινη γραμμή για να μην προκληθεί γενικευμένος πόλεμος Ισραήλ-Ιράν

Η επίθεση της Τεχεράνης με 350 πυραύλους και ρουκέτες σε ισραηλινό έδαφος σε απάντηση του βομβαρδισμού της ιρανικής πρεσβείας στη Δαμασκό - Οι προειδοποιήσεις και το παρασκήνιο
NEWSROOM
Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Διεθνή / Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Το αγαπημένο παιδί της μόδας, η Ίβι Γκετί παρευρέθηκε στο Met Gala το 2022 και το 2023, ενώ την ίδια ώρα είναι κεντρικό πρόσωπο στις εβδομάδες μόδας της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου και του Παρισιού
NEWSROOM
Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Διεθνή / Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Ο Λεονίντ Βολκόφ οργάνωνε τις πολιτικές εκστρατείες του Αλεξέι Ναβάλνι, ζώντας αυτοεξόριστος στη Λιθουανία και πρόσφατα δέχτηκε επίθεση εκεί με σφυρί. Τώρα δύο ύποπτοι συνελήφθησαν στην Πολωνία
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
θα φανει σκληρο αυτο που θα πω αλλα ειναι η αληθεια,δεν μπορεις στο βωμο μιας ηλιθιας μοδας να μην σεβεσε τη ζωη σου απαθανιτιζοντας μια αρκουδα για μια χουφτα κλικ,οταν βλεπεις μια αρκουδα απλα χεζεσε και εξαφανιζεσε απο προσωπου γης,δεν τραβας φωτο,κοβεις λασπη,τρεχεις πιο γρηγορα και απο τον γιουσειν μπολτ,πως να το εξηγησω αλλιως?
και πιστεύεις δεν θα σε προλάβει? πόσο παιδί της πόλης είσαι? η αρκούδα μέχρι και σε δέντρο σκαρφαλώνει. άμα θέλει να σε φάει θα σε φάει. απλά δεν έπρεπε να πανε την εκδρομή αλλά μιλάμε για παιδιά 20 χρονών.πόσες βλακείες έχουμε κάνει όλοι στην ηλικία αυτή..