22χρονος πεζοπόρος φωτογράφισε την αρκούδα που τον σκότωσε

22χρονος πεζοπόρος φωτογράφισε την αρκούδα που τον σκότωσε Facebook Twitter
7
22χρονος πεζοπόρος φωτογράφισε την αρκούδα που τον σκότωσε Facebook Twitter

Σύμφωνα με το ΑP o 22χρονος Darsh Patel απαθανάτισε χωρίς να το γνωρίζει, το πλάσμα που μερικά δευτερόλεπτα αργότερα θα τον σκότωνε. Οι φωτογραφίες δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα από την αστυνομία σαν αποδεικτικό στοιχείο του θανάτου του, που είχε καταγραφεί τον Σεπτέμβρη.

Ο νεαρός συνάντησε το ζώο κατά τη διάρκεια πεζοπορίας στον εθνικό δρυμό Apshawa Preserve του Νιου Τζέρσεϊ και πιστεύοντας πως δεν είχε γίνει αντιληπτός άρχισε να το φωτογραφίζει. Λίγα λεπτά αργότερα υπήρξε κλήση στο 911 από έναν φίλο του ο οποίος τον συνόδευε στην βόλτα.

22χρονος πεζοπόρος φωτογράφισε την αρκούδα που τον σκότωσε Facebook Twitter

Συνολικά η παρέα απαρτίζονταν από πέντε άτομα όταν συνέβη το περιστατικό. Τα ξένα ρεπορτάζ αναφέρουν πως οι πεζοπόροι είχαν προειδοποιηθεί για την εμφάνιση αρκούδας στην περιοχή, αλλά αγνόησαν τις συμβουλές για αναβολή της εκδρομής τους.

Οι μαρτυρίες των υπολοίπων αναφέρουν πως οι φωτογραφίες που τράβηξε το θύμα της αρκούδας είναι από απόσταση μεγαλύτερη των 20 μέτρων, αλλά αμέσως μετά το ζώο άρχισε να τους ακολουθεί και να τους πλησιάζει συνεχώς. Κάποια στιγμή αποφάσισαν να χωριστούν και τότε ήταν που έχασαν τελείως τα ίχνη του Patel. Ο νεαρός άντρας βρέθηκε κατακρεουργημένος μετά από ώρες με τα σημάδια από τα νύχια στο σώμα του να μαρτυρούν τι είχε συμβεί ενώ ακόμη και το κινητό τηλέφωνο έφερε σημάδια από τα δόντια του ζώου.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η σκιά του πολέμου επιστρέφει στην Ευρώπη»: Η Βρετανία προετοιμάζει την κοινωνία για ενδεχόμενο πόλεμο

Διεθνή / «Η σκιά του πολέμου επιστρέφει στην Ευρώπη»: Η Βρετανία προετοιμάζει την κοινωνία για ενδεχόμενο πόλεμο

«Εξετάζουμε τι σημαίνει μια σύγκρουση για ολόκληρη την κοινωνία και ποιος είναι ο ρόλος του καθενός» δήλωσε ο Βρετανός υφυπουργός Άμυνας αρμόδιος για τις ένοπλες δυνάμεις
THE LIFO TEAM
Ουκρανία ΗΠΑ ΕΕ

Διεθνή / Ουκρανία: Το σχέδιο των ΗΠΑ προβλέπει ένταξη στην ΕΕ το 2027 - Οι Ευρωπαίοι αντιδρούν

Η ένταξη από την 1η Ιανουαρίου 2027 «προβλέπεται, αλλά παραμένει αντικείμενο διαπραγμάτευσης», με την Ουάσινγκτον να τάσσεται υπέρ της επίσπευσης, όπως αναφέρει πηγή με γνώση των συνομιλιών
THE LIFO TEAM
Βασιλιάς Κάρολος: Ηχογράφησε μήνυμα όπου μιλά πρώτη φορά για τον καρκίνο

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Ηχογράφησε μήνυμα όπου μιλά πρώτη φορά για τον καρκίνο

Αυτό θα αποτελέσει μια σπάνια ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του Βρετανού μονάρχη, ο οποίος υποβάλλεται σε θεραπεία από τότε που αποκάλυψε τη διάγνωσή του τον Φεβρουάριο του 2024
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
θα φανει σκληρο αυτο που θα πω αλλα ειναι η αληθεια,δεν μπορεις στο βωμο μιας ηλιθιας μοδας να μην σεβεσε τη ζωη σου απαθανιτιζοντας μια αρκουδα για μια χουφτα κλικ,οταν βλεπεις μια αρκουδα απλα χεζεσε και εξαφανιζεσε απο προσωπου γης,δεν τραβας φωτο,κοβεις λασπη,τρεχεις πιο γρηγορα και απο τον γιουσειν μπολτ,πως να το εξηγησω αλλιως?
και πιστεύεις δεν θα σε προλάβει? πόσο παιδί της πόλης είσαι? η αρκούδα μέχρι και σε δέντρο σκαρφαλώνει. άμα θέλει να σε φάει θα σε φάει. απλά δεν έπρεπε να πανε την εκδρομή αλλά μιλάμε για παιδιά 20 χρονών.πόσες βλακείες έχουμε κάνει όλοι στην ηλικία αυτή..