22χρονος πεζοπόρος φωτογράφισε την αρκούδα που τον σκότωσε

 

Σύμφωνα με το ΑP o 22χρονος Darsh Patel απαθανάτισε χωρίς να το γνωρίζει, το πλάσμα που μερικά δευτερόλεπτα αργότερα θα τον σκότωνε. Οι φωτογραφίες δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα από την αστυνομία σαν αποδεικτικό στοιχείο του θανάτου του, που είχε καταγραφεί τον Σεπτέμβρη.

 

Ο νεαρός συνάντησε το ζώο κατά τη διάρκεια πεζοπορίας στον εθνικό δρυμό Apshawa Preserve του Νιου Τζέρσεϊ και πιστεύοντας πως δεν είχε γίνει αντιληπτός άρχισε να το φωτογραφίζει. Λίγα λεπτά αργότερα υπήρξε κλήση στο 911 από έναν φίλο του ο οποίος τον συνόδευε στην βόλτα.

 

22χρονος πεζοπόρος φωτογράφισε την αρκούδα που τον σκότωσε

 

Συνολικά η παρέα απαρτίζονταν από πέντε άτομα όταν συνέβη το περιστατικό. Τα ξένα ρεπορτάζ αναφέρουν πως οι πεζοπόροι είχαν προειδοποιηθεί για την εμφάνιση αρκούδας στην περιοχή, αλλά αγνόησαν τις συμβουλές για αναβολή της εκδρομής τους.

 

Οι μαρτυρίες των υπολοίπων αναφέρουν πως οι φωτογραφίες που τράβηξε το θύμα της αρκούδας είναι από απόσταση μεγαλύτερη των 20 μέτρων, αλλά αμέσως μετά το ζώο άρχισε να τους ακολουθεί και να τους πλησιάζει συνεχώς. Κάποια στιγμή αποφάσισαν να χωριστούν και τότε ήταν που έχασαν τελείως τα ίχνη του Patel. Ο νεαρός άντρας βρέθηκε κατακρεουργημένος μετά από ώρες με τα σημάδια από τα νύχια στο σώμα του να μαρτυρούν τι είχε συμβεί ενώ ακόμη και το κινητό τηλέφωνο έφερε σημάδια από τα δόντια του ζώου.