Κι αν κερδίζατε εσείς ξαφνικά το τζακ ποτ;

Κι αν κερδίζατε εσείς ξαφνικά το τζακ ποτ; Facebook Twitter
29

Τελικά "Ο θάνατος ενός πολίτη ξεκινάει από τα όνειρα του ΛΟΤΤΟ";


Για να δούμε..

Ποια θα ήταν τα πρώτα πράγματα που θα έκανες αν κέρδιζες το Τζόκερ;


Κι αν κερδίζατε εσείς ξαφνικά το τζακ ποτ; Facebook Twitter
Πάρις, Αλέξης, Στέφανος,14 ετών, μαθητές και μουσικοί του δρόμου

Πάρις: Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι θα αγόραζα ένα μεγάλο, πλήρως εξοπλισμένο στούντιο μουσικής. Ναι, επιτέλους ένα στούντιο! Έπειτα όλα τα υπόλοιπα λεφτά ταξίδια.

Αλέξης: Τόσα πολλά λεφτά, ειδικά αν σου έρθουν ξαφνικά, ένα μόνο πράγμα μπορείς να τα κάνεις.

-Τι πράγμα;

Να τα μοιράσεις, να τα ξοδέψεις δηλαδή κερνώντας, περνώντας καλά με τους δικούς σου ανθρώπους, με τους φίλους σου.

Στέφανος: Θα πραγματοποιούσα το όνειρο μου να γυρίσω όλο τον κόσμο. Ταξίδια, λοιπόν, και θα αγόραζα και ένα πιάνο Stanley and Sons που το ονειρεύομαι επίσης.

Κι αν κερδίζατε εσείς ξαφνικά το τζακ ποτ; Facebook Twitter
Μυρσίνη, 21, σπουδάστρια μαγειρικής

Στην αρχή θα ξόδευα σίγουρα σε πολλές βλακείες, σε ψώνια δηλαδή, ρούχα κτλ.

Όχι και τόσα πολλά χρήματα όμως. Τα περισσότερα θα τα έδινα στον πατέρα μου για να ανακαινίσει την επιχείρησή του.

-Τι επιχείρηση έχει;

Ένα ξενοδοχείο στην Αλεξανδρούπολη.

-Δεν θα αγόραζες ας πούμε ένα σπίτι, ή και περισσότερα, κάποιο ακριβό αυτοκίνητο, τέτοια πράγματα;

-Όχι γιατί όλα αυτά όσο ακριβά είναι άλλα τόσα έξοδα φέρνουν μαζί τους. Δεν βλέπεις τι γίνεται με την φορολογία; Μακριά από εμάς αυτά.

 

Κι αν κερδίζατε εσείς ξαφνικά το τζακ ποτ; Facebook Twitter
Θεοφάνης, 27, σερβιτόρος

Πρώτα απ' όλα θα βοηθούσα την οικογένειά μου. Θα τους έδινα χρήματα δηλαδή, ό,τι χρειάζονται. Έπειτα θα ξεχρέωνα.

-Χρωστάς πολλά;

-Ε, περίπου είκοσι χιλιάδες. Αμαρτίες γονέων που λένε, μη την ψάχνεις.

Τελοσπάντων, αφού ξεχρέωνα θα αγόραζα ένα μεγάλο σπίτι. Μεγάλο όχι πολυτελές. Όσο πιο απλό γίνεται. Τέλος, θα έπαιρνα ένα Subaru Impreza και μια μηχανή GSXR, Suzuki.

Κι αν κερδίζατε εσείς ξαφνικά το τζακ ποτ; Facebook Twitter
Νίκος, 28, μεταπτυχιακός φοιτητής Κτηνιατρικής

Θα έφευγα την επόμενη κιόλας για διακοπές. Ένα μήνα στα πιο απίθανα μέρη.

Μετά θα αγόραζα ένα σπίτι μεγάλο στο Μέτσοβο που το έχω άχτι, ένα σπίτι για να έχω να μένω στην πόλη, κι έπειτα διακοπές μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά. Δεν θα ξαναδούλευα ποτέ!

Κι αν κερδίζατε εσείς ξαφνικά το τζακ ποτ; Facebook Twitter
Ελένη, 20, φοιτήτρια Πολιτικών Επιστημών και υπάλληλος σε εταιρεία ρούχων

Δεν το έχω σκεφτεί, το πιστεύεις;

Δεν ξέρω, μάλλον θα πήγαινα αρχικά ένα μεγάλο ταξίδι, θα βοηθούσα τους γονείς μου, θα αγόραζα ένα σπίτι στην πόλη, ένα σπίτι δικό μου, και δεν θα δούλευα ποτέ ξανά!

Τις σπουδές δεν θα τις σταματούσα όμως. Με τόσα πολλά λεφτά και τόσο χρόνο με κάτι πρέπει να ασχολείσαι για να μην γίνεις δυστυχισμένος. Κάτι που να σου αρέσει.

Κι αν κερδίζατε εσείς ξαφνικά το τζακ ποτ; Facebook Twitter
Θανάσης, 52, Μηχανολόγος Μηχανικός

Πρώτα απ' όλα θα κάλυπτα τις τρέχουσες ανάγκες, οικονομικές εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν κτλ.

Έπειτα θα βοηθούσα κάποιους ανθρώπους.

-Σαν φιλανθρωπία;
Όχι φιλανθρωπία. Φιλανθρωπία να κάνει η εκκλησία που έχει τόσα, και άλλα τόσα. Εγώ θα βοηθούσα δικούς μου, κοντινούς ανθρώπους.

Θα επενδύατε κάπου, να κάνατε μια δική σας επιχείρηση ή κάτι τέτοιο;

Δεν θα το σκεφτόμουν καν. Όλες οι επενδύσεις είναι επισφαλείς.

Κι αν κερδίζατε εσείς ξαφνικά το τζακ ποτ; Facebook Twitter
Κώστας, 47, κομμωτής

Θα έκανα ένα σπίτι όπως ακριβώς το θέλω, από την αρχή. Είμαι από την Αθήνα, αλλά ένα σπίτι μπροστά στην θάλασσα της Θεσσαλονίκης θα ήταν ό,τι πρέπει.

Ένα μόνο σπίτι θα αγοράζατε;

Ε, ναι τι; Παραπάνω; Εδώ ένα έχεις και λες παναγία μου για να το φέρεις βόλτα. Έπειτα, θα βοηθούσα τους φίλους και τους συγγενείς μου, και θα πήγαινα πολλά ταξίδια.

Κι αν κερδίζατε εσείς ξαφνικά το τζακ ποτ; Facebook Twitter
Χρύσα, 24, ιδ. υπάλληλος

Πρώτα θα κοιτούσα να βοηθήσω τους κοντινούς μου ανθρώπους να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα, μετά θα έδινα πολλά χρήματα σε κάποια φιλανθρωπική οργάνωση, ίσως για τα παιδιά στην Αφρική.

Εσύ τι όνειρο έχεις;

Δεν ξέρω, δεν μπορώ να πω ότι έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα έπαιρνα τα λεφτά και μετά θα καθόμουν. Θα προσπαθούσα να χτίσω το επάγγελμα των ονείρων μου, ίσως κάτι σχετικό με τη μόδα.

Κι αν κερδίζατε εσείς ξαφνικά το τζακ ποτ; Facebook Twitter
Λεωνίδας, 57, μικροπωλητής

Θα αγόραζα μία ωραία γκαρσονιέρα και ένα μικρό αμάξι για τον εαυτό μου.

Μα μιλάμε για εκατομμύρια ευρώ. Δεν θα παίρνατε κάτι πιο μεγάλο;
Τι να τα κάνεις τα μεγάλα, μακριά από μας τα μεγάλα. Ούτε να σταματήσω να δουλεύω θα ήθελα. Άμα δεν δουλεύω θα αρρωστήσω. Θα άνοιγα, λοιπόν, ένα ψιλικατζίδικο και τα υπόλοιπα λεφτά θα τα έδινα σε συγγενείς και σε ορφανοτροφεία. Α, θα πήγαινα και ένα ταξίδι στο Ισραήλ, στα Ιεροσόλυμα που το έχω όνειρο.

Γιατί στο Ισραήλ κύριε Λεωνίδα;

Στον τόπο του Χριστού, να προσκυνήσω.

Κι αν κερδίζατε εσείς ξαφνικά το τζακ ποτ; Facebook Twitter
Πέλα, 25, ιδ. υπάλληλος

Τα μισά λεφτά κατευθείαν στην οικογένεια μου. Μετά θα έπαιρνα το πρώτο αεροπλάνο από το αεροδρόμιο, για οποιοδήποτε προορισμό.

Θα γυρνούσες ξανά πίσω;

Βέβαια θα γυρνούσα, όλο και κάποια επιχείρηση θα είχε στο μεταξύ κάνει η οικογένειά μου οπότε θα την έβρισκα στρωμένη (γέλια).

Κι αν κερδίζατε εσείς ξαφνικά το τζακ ποτ; Facebook Twitter
Τάσος, 25, Dj

Τα μισά λεφτά καβάτζα, να πάρεις ένα σπίτι να έχεις να ζεις γενικά, και τα υπόλοιπα ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Από τη μία άκρη της γης στην άλλη, και τούμπαλιν!

Κι αν κερδίζατε εσείς ξαφνικά το τζακ ποτ; Facebook Twitter
Έλενα, 26, διαφημίστρια

Θα αγόραζα σίγουρα δύο σπίτια. Ένα στην πόλη και ένα σε ένα νησί. Κάπου που να βλέπω θάλασσα.

Μετά θα έστηνα μια δουλειά, μια επένδυση, για να μπορώ να έχω μία μόνιμη πηγή εσόδων, και τα υπόλοιπα λεφτά θα τα έτρωγα σε ταξίδια. Σίγουρα ταξίδια!

[φωτό: Γιώργος Πλανάκης ]

_________________________

Εσείς;

Ελλάδα
29

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM

σχόλια

20 σχόλια
1.Σπίτι2.Χρηματα σε κοντινούς συγγενεις κ φιλους3.Ταξιδια ΠΑΝΤΟΥ4.Μια τεράστια έκταση για αδέσποτα και προσληψη προσωπικου για την φροντιδα τους 5. Χαμόγελο του παιδιου6. Εργασία ποτέ ξανα
Θα εχτιζα ένα σπίτι, θα έκανα οτι ψώνια χρειαζόμουν, θα έδινα στην αδερφή μου τα μισά και μετά στους γονείς μου, θα έφτιαχνα μια οργάνωση να φιλοξενεί άστεγους, θα ταξίδευα πολύ, θα έπαιρνα δώρα πολλά σε φίλους, θα άφηνα λεφτά στην άκρη, με την προυπόθεση οτι θα μπορούσα να βγάζω λίγα το χρόνο να μην τα φάω όλα, εμμ αυτά.
Ένα εισιτήριο αεροπορικό, μόνο aller για το Fort de France! Τα υπόλοιπα... εκεί!!! Κι αν θέλει να ερθει κάποιος μαζί μου, καλοδεχούμενος!!! Εδώ προκοπή δεν είχε, δεν έχει και δε θα έχει ποτέ... όσα και να έχεις, όσα και ν'αποκτήσεις!!!
Αν κερδιζα, το πρωτο πραγμα που θα εκανα θα ηταν να ξεχρεωσω, μετα θα αγοραζα ενα σπιτι στους γονεις μου, να ξεφευγαν απο το ενοικιο και θα τους ανοιγα εναν λογ/σμο να εχουν για τα γεραματα τους.... Υστερα θα εδινα στον αδελφο μου, να αγορασει οτι μηχανημα λαχταραει η ψυχουλα του για την δουλεια του! Θα ηθελα επισης να εδινα χρηματα σε οικογενειες που δεν εχουν για να ζησουν ή σε ηλικιωμενους ανρθωπους της πολης μου. Οτι περισσευε θα το κρατουσα και θα συνεχιζα την δουλεια μου κανονικα. :) :)
Ελάχιστοι είπαν θα βοηθούσα ένα ορφανοτροφείο ή ένα ίδρυμα, αλλά αυτοί είμαστε ως λαός κοιτάμε μόνο τον κώλο μας. Τα ταξιδάκια μου, τα μαλλάκια μου, τα ρουχαλάκια μου κ τα λαπτοπάκια μου. Γιατί μετά να περιμένουμε περισσότερα από τους γύρω μας...
Ελάχιστοι λένε για επενδύσεις η επιχειρήσεις (σχεδόν κανένας). Ο Έλληνας δεν έχει τέτοια νοοτροπία. Και τα αποτελεσματα φαίνονται... Faule Griechen 100%!
Ευχάριστο πάντως που οι περισσότεροι θα βοηθούσαν πρώτα τους δικούς τους, ο οικογενειακός θεσμός ακόμα καλά κρατεί εν αντιθέσει άλλων ευρωπαικών χωρών.Με τόσα λεφτά εγώ θα έβαζα κάποια στην άκρη, θα αγόραζα κάνα σπίτι στην Ελλάδα σε αγαπημένο μέρος (ένα κανονικό, όχι χλιδάτο και τεράστιο) καθώς κ κάνα 2-3 γκαρσονιέρες για νοικιασμα σε τίποτα φοιτητές, θα βοηθούσα τους γονείς μου οικονομικά και θα τους άνοιγα κ ίσως ένα νέο μαγαζί μιάς κ τους αρέσει, θα ανακαίνιζα ένα σπίτι στο χωριό (αυτό των παππούδων μου, το αξίζουν), θα πήγαινα ταξίδια σε Ελλάδα και Εξωτερικό και έπειτα θα άνοιγα κ μια επιχείρηση (εδώ Ελλάδα) ενώ θα έπαιρνα και ένα μικρό αλλά καλό αμαξάκι. Επιπλέον θα ολοκλήρωνα και τις σπουδές μου φυσικά ενώ από κοινωνικά, θα έκανα κάτι που να βοηθά παιδιά και ίσως να έκανα τίποτα δωρεές στον επαρχιακό τόπο καταγωγής μου.ΥΓ Σεβαστές όλες οι επιθυμίες των παιδιών του άρθρου αλλά εκείνος που λέει πως θα τα χαλούσε όλα σε κεράσματα και διασκέδαση, εντάξει τι να πω κάπως αλλόκοτο...
Με γεμίζει αισιοδοξία το γεγονός ότι η πλειονότητα θα βοηθούσε πρώτα την οικογένεια και τους δικούς της ανθρώπους. Τελικά δεν έχουν διαλυθεί όλα!
Και μας πιάνει απαισιοδοξία ακούγοντας απ την άλλη μεριά πως οι μισοί θα έφευγαν μόνιμα στο εξωτερικό αντί να έκαναν κάτι στην τριτοκοσμική γι αυτούς Ελλάδα. Δικαίωμα τους βέβαια και δεν θα τους έλεγα τίποτα αλλά δεν είναι και κάτι που το επικροτώ.
νομιζω δεν θα αλλαζα πολλα... ενδεχομενως να αγοραζα ενα σπιτι σαν εξασφαλιση στην γειτονια οπου μενω τωρα αλλα νομιζω θα συνεχιζα να μενω στο σπιτι που νοικιαζω απλα θα προπληρωνα το νοικι για ενα χρονο να μην το εχω εννοια... θα συνεχιζα να ημιδουλευω οπως κανω τωρα (τωρα ως λυση αναγκης αμα κερδιζα απο επιλογη) και να κανω εξυπηρετησεις στον ελευθερο χρονο που μου μενει.θα συνεχιζα να πινω καφε στο καφε των φιλων μου στη γειτονια μου. οκ θα ξοδευα χρηματα σε τελευταιας τεχνολογιας ηλεκτρονικο εξοπλισμο απο τον υπολογιστη και την τηλεοραση μεχρι την ηλεκτρικη σκουπα σε προιοντα με μειωμενη καταναλωση ενεργειας. θα αγοραζα και καποια ρουχα ανωτερης ποιοτητας απο τα "μονο 4,99" που αναγκαστικα αγοραζω τωρα και τα χαιρομαι το πολυ 2 χρονια.θα μαθαινα αλλες 5 ξενες γλωσσες και θα αποκτουσα μια αξιολογη βιβλιοθηκη με ιδιαιτερα βιβλια που εννοειται θα ειχα διαβασει κιολας! εννοειται και θα ταξιδευα σε ολη την ελλαδα για αρχη και μετα σε ολη την ευρωπη και στον υπολοιπο κοσμο!θα εφτιαχνα στο σπιτι το πατρικο μου οτι ειναι δρομολογημενο να τελειοποιηθει ή χτιστει. στην ταρατσα οπου εχουμε δικαιωμα για εναν ακομη οροφο θα εχτιζα δωματιο-πισινα! (κολλημα :p) τελος θα εφτιαχνα ενα καταφυγιο-φαρμα για αδεσποτα οπου και θα επιζουσαν και θα χαιρονταν τη φυση και θα εδινα χρηματα σε καθε καινουριο απο τα ατελειωτα περιστατικα που προκυπτουν καθημερινα και παντα θα προκυπτουν παντου σε ολη την ελλαδα και τον κοσμο...
Ακίνητα έχω και δεν χρειάζεται να αγοράσω επιπλέον, καλή δουλεία επίσης, δεν θα άνοιγα κάτι δικό μου σε καμία περίπτωση (μεγάλο ρίσκο τέτοιες εποχές). Θα ξεχρέωνα τον εαυτό μου όπως επίσης και τα χρέη του αδελφού μου. Κάποια χρήματα θα έμπαιναν στην άκρη για τις σπουδές των παιδιών όπως επίσης και για περιπτώσεις ανάγκης, κυρίως υγείας. Θα έσπαγα τα χρήματα μου σε πολλαπλές Τράπεζες (εσωτερικού - εξωτερικού) που θα μου πρόσφεραν τις καλύτερες προθεσμιακές. Θα έδινα στην ταλαιπωρημένη μητέρα μου όσα χρειάζεται για να ζήσει μια καλή ζωή μέχρι τα βαθιά γεράματά της. Θα βοηθούσα τα 2 ξαδέρφια μου 1ου βαθμού που ΥΠΕΡΑΓΑΠΩ να ξεχρεώσουν τα στεγαστικά/χρέη τους. Θα έκλεινα για Χριστούγεννα στο Λονδίνο. Θα έδινα στην σύντροφο μου μια (μόνο;) χούφτα δολ.. ευρώ να ψωνίσει όσες.. τσάντες θέλει και ρολόγια θέλει (γιατί μου δείχνει προσπέκτους-sites από.. τώρα για Χριστούγεννα)...πριν από όλααα τα παραπάνω, θα πήγαινα στην Γερμανική αντιπροσωπεία από την Βαυαρία με τρία γράμματα να αγοράσω μια καρακίτς χρυσαφί M4 (!) και το τελευταίο CD του Τερλέγκα (δεν ακούω Ελληνικά) για να παίζω νεόπλουτος κάγκουρας χαχα...
Χμμ, να σκεφτώ τι ΔΕΝ θα έκανα εγώ αν κέρδιζα το τζακ ποτ. Αρχικά, ΔΕΝ θα έπαιρνα σπίτι διότι έχω μια υπερπολυτελή βίλα στην Εκάλη. Ούτε εξοχικό όμως θα αγόραζα γιατί έχω ένα στη Σαντορίνη μέσα στην Καλδέρα και άλλο ένα στη Μύκονο που το χτυπάει το κύμα. Όσο για τη δουλειά μου; Έχω την καλύτερη...εισοδηματίας. Οπότε θα χρησιμοποιούσα τα χρήματα αυτά για να αλλάξω πλακάκια στο μπάνιο του εξοχικού μου στη Μύκονο. Έχω μπανίσει κάτι εξαιρετικά ιταλικά πλακάκια στο Μιλάνο, μόνο 9 εκατομμύρια ευρώ. Ίσα-ίσα θα μου έφταναν.
Αν δεν κατάλαβες, παραπάνω δηλώνω ότι, έχω μια δουλειά (απαιτητική ομολογώ) που ΔΕΝ θα την παρατούσα ασχέτως αν γινόμουν εκατομμυριούχος (με λίγα λόγια δεν ζούσα την υπόλοιπη ζωή μου με τους τόκους των κερδών ούτε θα άνοιγα μαγαζιά), διαθέτω ήδη δικό μου σπίτι (ας είναι καλά ο πατέρας μου που πριν πεθάνει, υπήρξε ικανός να χτίσει-αγοράσει κάποια ακίνητα), επειδή έχω κάποια χρέη εγώ και ο αδελφός μου θα τα μηδένιζα (με λίγα λόγια, είμαι ένας της μεσαίας τάξης), θα βοηθούσα τρίτους (γιατί κάποιοι αξίζουν βοηθείας και με το παραπάνω), θα έβαζα στην άκρη να τοκίζονται σε προθεσμιακές (από να τα τρώω), θα πήγαινα στο Λονδίνο Χριστούγεννα (που το έχω απωθημένο), θα έδινα στην σύντροφο μου να αγοράσει ότι θέλει η ψυχή της (γιατί είναι γυναικάρα με Γ κεφαλαίο και το αξίζει) και τέλος, θα αγόραζα το αμάξι των ονείρων μου που όπως και να έχει είναι ένα "ταπεινό" ΒΜW, ούτε Porsche ούτε Ferrari (που λογικά, κάποιος που λατρεύει τα σπορ αυτοκίνητα και με 9κ, τέτοιας κλάσης θα επέλεγε). Όλα αυτά, με μία δόση (εσκεμμένης) υπερβολής και χιούμορ, διακρίνεις κάτι αρνητικό ή μήπως αν τα έγραφα κάπως δακρύβρεχτα θα ήταν καλύτερα (για να λάβω και θετικές); Εδώ ήρθαμε να γράψουμε τις επιθυμίες μας και τα όνειρα μας, όχι έκθεση με την προσδοκία να βαθμολογηθούμε άριστα. Αμάν βρε Τρολ, αφού είσαι "δικός" μου και το ξέρεις.
Θα αγόραζα τον Ολυμπιακό και θα τον απέσυρα απ΄το πρωτάθλημα δια παντός. Στην συνέχεια θα τον πούλαγα σε κάποιο σείχη στο Κατάρ με την προυπόθεση να παίρνει μέρος ο γαύρος μόνο στο Καταρικό πρωτάθλημα.(Οκ, 17 μύρρια δεν θα μού' φταναν γι' αυτό το πρότζεκτ αλλά όλο και κάποιον θα έβρισκα να τσοντάρει).
Θα πήγαινα με το πατέρα μου στην Αμερική στους καλύτερους γιατρούς.Μετά εκεί θα νοικιάζαμε ένα αμάξι και θα κάναμε road trip χωρίς χάρτη και χωρίς προορισμό.Σε κάθε διασταύρωση θα αποφασίζαμε τη τελευταία στιγμή που θα στρίψουμε,όπως στις εκδρομές που κάναμε όταν ήμουνα μικρός
ΑΜΕΣΗ μετοίκηση σε ευνομούμενη χώρα, ανάθεση της ρευστοποίησης της εδώ περιουσίας σε τρίτους, νοήμων οικονομική διαχείρηση στη χώρα που θα διαλέξω.Διακοπές πάντα Ελλάδα.
Θα ξεχρεώναμε το δάνειο πρώτα. Θα έδινα και κάποια επιπρόσθετα χρήματα στους γονείς μου και στα αδέρφια μου. Μετά θα οργάνωνα ταξίδια ανά χρονιά σε όλα τα μέρη που θέλω να πάω, μεριμνώντας να είναι και οι φίλοι μου μαζί χωρίς να βάλουν λεφτά,εννοείται. Θα αγόραζα ένα σπίτι στο κέντρο της πόλης και θα σπούδαζα ξανά.
Θα βοηθούσα τους γονείς μου να αφυπηρετήσουν,και τις αδελφές μου για ένα καλό ξεκίνημα.Θα ήθελα να δημιουργήσω ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που δεν ξέρω ακόμα τι ακριβώς θα αφορούσε.Αυτή θα ήταν μάλλον και η μόνιμη δουλειά μου απ'εκεί και πέρα.Μετά ένα σπίτι για'μένα,ψώνια και ταξίδια.
Μα δεν χρειάζονται χρήματα για να ταξιδέψεις παντού στον κόσμου. Εγώ ένα καλό διαμέρισμα θα αγόραζα που δεν έχω και ζω στο νοίκι και τίποτα άλλο και κάπου στο κέντρο για να μην έχω τρεξίματα και αυτοκίνητα. Τα υπόλοιπα τα κρατάμε για φιλανθρωπίες και για μία καλή και ήρεμη ζωή.