ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ

Το Βατικανό καταδικάζει την υποβοηθούμενη αυτοκτονία της 27χρονης καρκινοπαθούς

Το Βατικανό καταδικάζει την υποβοηθούμενη αυτοκτονία της 27χρονης καρκινοπαθούς Facebook Twitter
5

 

Κατά της υποβοηθούμενης αυτοκτονίας τάχθηκε το Βατικανό με αφορμή την περίπτωση της 27χρονης καρκινοπαθούς Μπρίτανι Μέιναρντ, που έθεσε τέλος στη ζωή της το Σάββατο, επιθυμώντας να πεθάνει αξιοπρεπώς.

Ο υπεύθυνος του τομέα Βιοηθικής της Καθολικής Εκκλησίας  Ιγνάτιος Καρράσκο ντε Πάουλα δήλωσε πως «η αξιοπρέπεια είναι διαφορετικό πράγμα από το να βάζει τέλος στην ζωή κάποιου».

Χαρακτήρισε δε την ενέργεια της Μέιναρντ κατακριτέα, σημειώνοντας ότι « το τι πραγματικά συνέβη στην συνείδησή της, δεν το γνωρίζουμε».

5

ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΟΝ ΜΠΟΝ ΤΖΟΒΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ

Διεθνή / Ο Τζον Μπον Τζόβι καθησύχασε τους θαυμαστές του: «Θα εμφανίζομαι για πολλά, πολλά χρόνια ακόμη»

Οι συναυλίες της περιοδείας Forever σηματοδοτούν την επιστροφή του Τζον Μπον Τζόβι, μετά την αποκατάσταση του από χειρουργική επέμβαση στις φωνητικές χορδές το 2022
THE LIFO TEAM
ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΗΠΑ ΙΑΠΩΝΙΑ

Διεθνή / Βόρεια Κορέα: «Πρόκληση» οι κοινές στρατιωτικές ασκήσεις ΗΠΑ, Ιαπωνίας και Νότιας Κορέας

Ο υπουργός Άμυνας της Βόρειας Κορέας Κιμ Σονγκ Γκι έκανε λόγο για «αυστηρά και αναλογικά αντίμετρα» αν οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους επιδιώξουν μια στρατιωτική αντιπαράθεση
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Αφού όπως λέμε "το τι πραγματικά συνέβη στην συνείδησή της, δεν το γνωρίζουμε» πως θεωρεί την ενέργεια της κατακριτέα. Μήπως για άλλη μια φορά η Εκκλησία αντιφάσκει στην προσπάθεια της να κρατήσει τον έλεγχο του "ποιμνίου" της. Λέω τώρα εγώ ο άπιστος.