UPDATE: Η αφαιρεση του μνημειου του Steve Jobs για λογους γκει προπαγανδας ηταν τελικα φαρσα

UPDATE: Η αφαιρεση του μνημειου του Steve Jobs για λογους γκει προπαγανδας ηταν τελικα φαρσα Facebook Twitter
8

 

UPDATE: Η αφαιρεση του μνημειου του Steve Jobs για λογους γκει προπαγανδας ηταν τελικα φαρσα Facebook Twitter

UPDATE: Η αφαιρεση του μνημειου του Steve Jobs για λογους γκει προπαγανδας ηταν τελικα φαρσα - το μνημειο αφαιρεθηκε για επιδιορθωσεις λογω βλαβης σε αισθητηρες, και θα ξανατοποθετηθει.
http://apple.trendolizer.com/2014/11/removal-of-steve-jobs-memorial-due-to-gay-propaganda-law-turns-out-to-be-pr-hoax.html

====

Μνημείο προς τιμή του ιδρυτή της Apple Inc Στιβ Τζομπς το οποίο είχε στηθεί στην Αγία Πετρούπολη φέρεται να κατεδαφίστηκε μετά τη δήλωση του διαδόχου του Τζομπς στην Apple Τιμ Κούκ ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Το μνημείο -ένα τεράστιο iPhone με τη φωτογραφία του Τζομπς -είχε στήσει ένωση ρωσικών εταιρειών η οποία όμως τώρα δηλώνει ότι πρέπει να συμμορφωθεί με το ρωσικό νόμο που απαγορεύει την ομοφυλοφιλική προπαγάνδα.

"Στη Ρωσία απαγορεύεται δια νόμου η ομοφυλοφιλική προπαγάνδα σε ανήλικους και οι άλλες σεξουαλικές αποκλίσεις", δικαιολογήθηκε η ένωση των ρωσικών εταιρειών, σημειώνοντας παράλληλα ότι από το σημείο στο οποίο βρισκόταν το μνημείο περνούν  νεαροί σπουδαστές και οι καθηγητές τους.

"Αφού ο διευθύνων σύμβουλος της Apple Τιμ Κουκ τάχθηκε δημοσίως υπέρ του σοδομισμού, το μνημείο κατεδαφίστηκε ώστε να συμμορφωθούμε με τη ρωσική νομοθεσία που προστατεύει τα παιδιά από πληροφορίες που προωθούν την άρνηση των παραδοσιακών οικογενειακών αξιών", προστίθεται στην ανακοίνωση.

Να απαγορευτεί η είσοδος του Τιμ Κούκ στη χώρα επειδή δήλωσε ότι είναι ομοφυλόφιλος ζήτησε δημοτικός σύμβουλος στην Α. Πετρούπολη, λίγες μέρες πριν την πτώση του μνημείου και μερικές ώρες μετά τη δήλωση του CEO της Apple. 

«Τι μπορεί να μας κουβαλήσει; Έμπολα; Αids; «Τι μπορεί να μας κουβαλήσει; Έμπολα; Αids; Βλεννόρροια ;» Στη Δύση όλοι έχουν επιπόλαιες σχέσεις. Κλείστε του την πόρτα για πάντα!», δήλωσε ο Vitaly Milonov.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

6 σχόλια
Αφού λοιπόν θα τοποθετηθεί ξανά και ήταν ανακριβής η είδηση θα συνεχίσω το σχόλιο και θα πω ότι μου κάνει εντύπωση ότι υπάρχει ένα τέτοιο μνημείο για τον Στιβ Τζομπς στη Ρωσσία και ότι μάλιστα είναι τόσο καλαίσθητο και έξυπνο σαν σύλληψη.
Να μην σου πω ότι προκαλεί και beriberi..."Στη Ρωσία απαγορεύεται δια νόμου η ομοφυλοφιλική προπαγάνδα σε ανήλικους"Πάντως εκτός της γενικότερης γελοιότητας του θέματος δεν ήξερα κι ότι οι σπουδαστές του IT πανεπιστημίου είναι ανήλικοι...
κονσερβοκούτια; Βότκα; Την παπαρήγα;Και να φανταστεί κανείς οτι υποτίθεται οτι ήταν μια σχετικά εκπλεπτυσμένη, προοδευτική κοινωνία. Τί στον πούτιν έπαθαν;