«Η στιγμή που ο Λαζόπουλος με σκάφη, σπίτια σε Λονδίνο/Ν.Υ., εκατομμύρια €, με κατηγορεί για το ρολόι μου, με ξεπερνά»

«Η στιγμή που ο Λαζόπουλος με σκάφη, σπίτια σε Λονδίνο/Ν.Υ., εκατομμύρια €, με κατηγορεί για το ρολόι μου, με ξεπερνά» Facebook Twitter
30

«Η στιγμή που ο Λάκης Λαζόπουλος με τα σκάφη, τα σπίτια στο Λονδίνο/Ν.Υ., με τα εκατομμύρια € κλπ με κατηγορεί για το ρολόι μου, με ξεπερνά», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Συμφωνώ μαζί σου μα άλλη η δουλειά του Λαζόπουλου και άλλη η δική σου. Και φαίνεται ποιος δεν κάνει καλά τη δουλειά του», σχολίασε ένας χρήστης του Twitter και ο βουλευτής του απάντησε: «Ο Λάκης! Αντί για σάτιρα κάνει αριστερίστικη προπαγάνδα», απάντηση που δεν πέρασε απαρατήρητη.

Τι ακριβώς την χαρακτηρίζει "αριστερίστικη";», τον ρωτά κάποιος άλλος και ο Άδωνις Γεωργιάδης, απαντά: «ο λαϊκισμός».

Τech & Science
30

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

13 σχόλια
Ακόμα και το σταματημένο ρολόι έχει δίκιο 1 φορά την ημέρα. Μπορεί κανείς να συμφωνήσει 1 φορά με τον Γεωργιάδη χωρίς να κάνει κολοτούμπες. Όσο για τον Robin Hood: Η αγραμματοσύνη κρυμμένη πίσω από τα greeklish δεν έχουν καμιά σχέση με το δυαδικό σύστημα και δεύτερο, τι δουλειά έχει ο Λαζόπουλος να κάνει πολιτικό-οικονομικές αναλύσεις καφενείου σε 30 δευτερόλεπτα σε σατυρική εκπομπή; Αυτό για να ξέρεις, λέγεται επισήμανση η ένσταση άλλα σίγουρα όχι επιχείρημα . Στην διαλεκτική δεν είναι όλα 1 η 0, επιχείρημα η σιωπή.
Ο Λαζόπουλος έχει γίνει κόκκινο πανί για την πλειοψηφία πλέον (κάποτε ήταν το αντίθετο θυμάμαι) και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε τον Άδωνι στην παρέα μας, αρκεί αυτοί οι δύο να μαλώνουν μεταξύ τους.γιατι; επειδή ο λαζόπουλος είναι1) πλούσιος2) καθόλου αστείος3) φοροφυγάς (υποθέτουμε)ενώ ο άλλος είναι 1) ακροδεξιός2) δεξιός3) Αν βολέψει στο μέλλον, κεντρώος4) γραφικότατος αλλά και αρκετά έξυπνος ώστε να το αποκρύψει αυτό.5) Βιβλιο-βαποράκι για αντιεβραϊκά λογοτεχνικά αριστουργήματα made by pleuris (όχι ο μικρός! ο μεγάλος ο κανονικός ναζί), διαλεχτές θεωρίες συνωμοσίας για κάθε λογής ελληναρά, μεταφράσεις αρχαίων τις οποίες διαβάζει δυνατά και out-of-context για να πείσει το αμαθή κοινό του ότι ο Ισοκράτης ήταν ρατσιστής, κ.α. 6) φοροφυγάς (γιατί όχι; μια που αρχίσαμε τις υποθέσεις ας κάνουμε καμιά παραπάνω)δεν θα μπω στον κόπο να διαλέξω κάποιον από τους δύο αλλά σιγά μην αρχίσω να λέω ξαφνικά τι καλό παιδί που είναι ο Άδωνις που μόλις διάβασα ότι είναι και μορφωμένος συν τοις άλλοις! Ανήκει σε αυτό το κλάμπ των εκλεκτών! Συγχαρητήρια σε όσους συμφωνείτε μαζί με τον μπουμπούκο σε αυτό το θέμα για να τη σπάσετε στον Λαζόπουλο. Μου θυμίζει κολλημένους που για να την πούμε στους οικολόγους, βγάζαν την πυρηνική ενέργεια και ορυκτά καύσιμα μια χαρά ιδέα.
Στατιστικά η πυρηνική ενέργεια είναι η ασφαλέστερη και φιλοκότερη στον περιβάλλον από οτιδήποτε άλλο. Επίσης ο εργαζόμενος μπουμπούκος πουλάει ότι βιβλία μπορέσει να βρεί φτηνά. Και το ΝαζοΠλεύρη. Last time I checked είχαμε μια σχετική ελευθερία λόγου με λίγα θύματα προς το παρόν (Corpus Christi, Last Temptation, Ελενη). Και αν μη τι άλλο, μπορεί κανείς να διαφωνεί για τη στάση του στο μνημόνιο ΑΛΛΑ δεν έχει χαϊδέψει κανένα αυτί. Λέει τις μαλακίες που πιστεύει σε όποιο βήμα και αν βρεθεί. Ακόμα και στην Ελληνοφρένεια. Αυτό και μόνο ακόμα και αν διαφωνώ στα 90% σε όσα λέει με κάνει αν μη τι άλλο να τον σέβομαι.
Συγνώμη δεν βγάζω νόημα από την απάντηση. Ασφαλέστερη ΚΑΙ φιλοκότερη; από ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ άλλο στον ΚΟΣΜΟ; οκ. είναι εκτός θέματος.Η ελευθερία του λόγου τι σχέση έχει με οτιδήποτε; Η ίδια που ισχύει για τον Άδωνjι, ισχύει για όλους -ακόμα και τον Λαζόπουλο. Ο άδωνjις την εκμεταλεύεται για να πασάρει ρατσιστικά κυρήγματα μίσους ενάντια στους εβραιους στην τηλεόραση ανάμεσα σε διάφορες άλλες άκακες μικροπολιτικές αρλούμπες. Ο λαζόπουλος την εκμεταλεύεται για να υποστηρίξει τον σύριζα ανάμεσα σε ηλίθια "αστεία". Μετά από όλα αυτά, εσένα σε κέρδισε ο Άδωνις. Μαγκιά σου. μη με πλησιάζεις μόνο γιατί σιχαίνομαι.παρεπιπτόντως ο άδωνις είναι βουλευτής, δεν έχω άλλη επιλογή από να ακούσω την άποψη του και να την κρίνω επειδή εκεί παίζεται το μέλλον μου. Άσε που οφείλει να δείξει και κάποιο έργο και όχι να μας πουλάει μούρη και ειρωνεία και απλά να αλλάζει πινακίδες με καθαρεύουσα σε υπουργεία.Ο άλλος είναι κάποιος που έχω να τον δω σε οποιαδήποτε μορφή τουλάχιστον 4 χρόνια και δεν με απασχολεί ό,τι και αν κάνει. Κι εσύ μου λες ότι χαϊδεύει αυτιά; Είναι τουλάχιστον περίεργα τα κριτήριά σου.
Αυτό που είπα για την πυρηνική ενέργεια έχει να κάνει με το τέλος του σχόλιου σου. Η ελευθερία του λόγου έχει να κάνει με τα βιβλία που πουλάει. Ο ίδιος ποτε δεν έκανε κανενός τύπου ρατσιστική και αντισημιτική προπαγάνδα. Μην μπερδεύεις την ξενοφοβία με το ρατσισμό. Είναι κρίμα πάντως να σιχαίνεσαι όσους έχουν διαφορετική άποψη απο εσένα. Το βρίσκω κάπως "ρατσιστικό".
Δυστυχώς είμαι υποχρεωμένος να συμφωνήσω με τον Γεωργιάδη. Άλλο η πολιτική σάτιρα Κ. Λαζόπουλε και άλλο να πληρώνεσαι για να δημαγωγείς και να πουλάς προπαγάνδα ασύστολα. Αρκετά με τα πολιτικά επιχειρήματα καφενείου με ύφος παντογνώστη. Η σάτιρα να γίνεται άλλα σε όλους όσους την αξίζουν ειδάλλως είμαστε απλά άλλο ένα παπαγαλάκι και τίποτε άλλο.
Εντάξει..δεν πάει άλλο κατι πρέπει να γίνει με αυτον τον κυριο και με την άλλη την αυτοαποκαλόυμενη συγγραφέα(όλοι καταλαβαίνετε ποιά εννοώ) γιατι μας εχουν σπάσει τα νεύρα με τις δηλώσεις τους!Δεν μας φτανουν τα προβλήματα μας έχουμε και τους ανεγκέφαλους που μας τρυπάνε περισσότερο τον εγκέφαλο.Τείνω να πιστέψω οτι κάποιους τους ψεκάζουν περισσότερο..
Τον Μπουμπούκο δεν πρόκειται ποτέ να τον συμπαθησω. Ειναι ο,τι πιο trash κυκλοφορεί στη χώρα ! έλεος ! οσον αφορά τον Λαζόπουλο, ναι, δεν μπορείς να είσαι αριστερός και χλιδάτος,πώς να το κάνουμε !
Αν και ιδεολογικά απέχω, οφείλω να παραδεχτώ ότι πολλές φορές έχω ακούσει τον "μπουμπούκο" να μιλάει και έχω προσέξει ότι αν μη τι άλλο, είναι μορφωμένος, ξέρει τι λέει και εκφέρει λογική. Νομίζω ότι το πρόσωπο που τα ΜΜΕ προσπάθησαν να του "φορέσουν", με αφορμή το κλασικό πια "μπουμπούκο", είναι εντελώς κουτσομπολίστικου επιπέδου και δεν ανταποκρίνεται στην ουσία.Αναφορικά με τον Λαζόπουλο... Πάντα η σάτιρα τα έβαζε με το "κατεστημένο". Θυμάμαι τον Χάρυ Κλυνν, τον οποίο και θεωρώ κορυφαίο στο είδος. Ο Χαρούλης λοιπόν, σατίριζε τους πάντες, βέβαια πρώτα σατίριζε τους κυβερνώντες και είναι λογικό, όμως προχωρούσε και στην αριστερά, έκανε συνολική σάτιρα, δεν είχε γραμμές και κατευθύνσεις. και κάτι άλλο πολύ σημαντικό. Ο Χαρούλης, έστω κι αν έκανε πολιτική σάτιρα, ποτέ δεν παρίστανε τον ηθικοπλάστη... Πάντα έκανε χιούμορ και ποτέ δεν έπαιρνε το όντως λαϊκίστικο εκείνο υφάκι της "γνήσιας αυθεντίας" για να διδάξει τις ηθικές, πολιτικές και κοινωνικές αξίες στον λαό. Ο ρόλος του "Καραγκιόζη", με την καλή έννοια, είναι να σε κάνει να γελάσεις με εύστοχο χιούμορ. Πολιτικό, κοινωνικό, ναι, όμως χιούμορ! Όχι να σε διδάξει! Βέβαια ένας απαίδευτος λαός.... Δεν το συνεχίζω άλλο... Άστο...
Τα ΜΜΕ δεν προσπαθησαν να του φορεσουν αλλο προσωπο, παρα αυτο που δημιουργησε ο ιδιος τοσα χρονια σαν τηλεπλασιε, υστερικος τυπος και μαϊντανος που φυτρωνει απο κομματικη μαντρα σε αλλη κομματικη μαντρα. Ο ιδιος το προσπαθησε και μαζι με την ανεκδιηγητη συμβια του το καταφερε.
Μπορείς πραγματικά να σατιρίσεις αντικειμενικά όταν δεν έχεις ζήσει την οικονομική κατάσταση την οποία διακωμωδείς και κατηγορείς τους πολιτικούς αλλά ποτέ τους πλούσιους αυτής της χώρας (άρα και τον εαυτό σου); Μπορείς επίσης να σατιρίζεις ένα πολιτικό σύστημα το οποίο μια χαρά σε άφηνε να κάνεις περιουσία την οποία ποτέ κανείς δεν έλεγξε και δε φορολόγησε; Και δε νομίζω ότι ο Λαζόπουλος κι ο κάθε Λαζόπουλος ήταν πάντα ετνάξει στις φορολογικές του υποχρεώσεις. Αν όλοι πια ήταν εντάξει δε θα υπήρχε ετήσια φοροδιαφυγή 28 δις ευρώ. Από κάπου πια πρέπει να προέρχονται, έχω βαρεθεί να ακούω πάντα ότι κανείς δε φοροδιαφεύγει. Δε φοροδιαφεύγει ο τάδε, δε φοροδιαφεύγει ο δείνα, τα στοιχεία όμως άλλα δείχνουν.
Ούτε εγώ ήμουν πάντα εντάξει (κάπου με βόλευε). Για το Λαζόπουλο δεν ξέρω.Υπόδειξέ μου έναν προλετάριο (πολιτικό, διανοούμενο, αριστερό, δεξιό) και θα τον ακολουθήσω.Το να συνδέεις το εκκαθαριστικό με το δικαίωμα στην άποψη είναι τουλάχιστον αστείο.
Που το ξερετε οτι "δεν εχειζήσει την οικονομική κατάσταση την οποία διακωμωδεί";Για το Λαζοπουλο μιλωντας και χωρις να θελω να τον κρινω κατα τα αλλα, να πω οτι μεγαλωσε σε μια μικροαστικη και σχετικα φτωχη οικογενεια και μεχρι τα 30 καθε αλλο παρα πλουσιος ηταν, αρα λοιπον κατι ξερει απο οικονομικες δυσκολιες.
Εκεί που λες "ρε μπας και έχει δίκιο αυτή τη φορά ο Μπουμπούκος;". Ε εκεί στο χαλάει και λες πάντα ....θα λέει. Σήμερα πάντως μάθαμε ότι συνώνυμο του αριστεριστή είναι ο λαϊκιστής. Πείτε μας κ. Άδωνι ποιο είναι το συνώνυμο του υπερβολικά συντηρητικού (αχ πόσο ποιο κομψά να το πω...;);