«Ο Τσίπρας είναι ο νέος Χάρι Πότερ»

«Ο Τσίπρας είναι ο νέος Χάρι Πότερ» Facebook Twitter
6

Νέο Χάρι πότερ, χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Παπαδόπουλος σε συνέντευξη του το πρωί στο MEGA. «Ο Τσίπρας είπε ότι με ένα νόμο θα επαναφέρει μισθούς και συντάξεις, ο νέος Χάρι Πότερ», σχολίασε ο κ. Παπαδόπουλος, απαντώντας σε άλλο σχόλιο του παρουσιαστή για τη συνέντευξη του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην εφημερίδα «6 μέρες».

Video από enikos

6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το αντίδοτο απέναντι στην ακρίβεια, είναι η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος»

«Δεν αρκεί μόνο να βρει κάποιος οποιαδήποτε δουλειά, αλλά το πώς, θα παντρέψουμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων με τις ανάγκες των εργαζομένων», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές στα ελληνοτουρκικά» - Πότε αναμένεται η συνάντηση με τον Ερντογάν

Όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις σχέσεις της Ελλάδας με ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ, τον στόχο της αυτοδυναμίας, την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια, την αναθεώρηση του Συντάγματος
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
πάντα λαλίστατη η ΔΗΜΑΡ όταν πρόκειται να ειρωνευτεί τον σύριζα! κατα τ αλλα "παρών" και μόκο σε μνημόνια και δανειστές, (αλλά πάντα με σκληρή επαναδιαπραγμάτευση, κόκκινες γραμμές και άλλες ιστορίες για 8χρονα παιδιά)
Που να το καταλάβουν αυτό όμως οι πασόκοι (και όποιοι "πασόκοι") που νομίζουν ότι με Σύρριζα θα συνεχιστεί το φαγοπότι των δανεικών.Λεφτά υπάρχουν αλλά μόνο με μαγικά.
Αν δεν σταματήσει ο Τσίπρας να λέει μ@λ@κιες, δεν θα σταματήσουν και οι μ@λ@κες να τον κοροϊδεύουν και οι υπόλοιποι μ@λ@κες θα υπομένουμε την κάθε μ@λ@κία τους. Λέω να γράψω ένα δοκίμιο πάνω στο θέμα.
Μαλακίες όπως ότι θα βγούμε από την κρίση ή ότι η λιτότητα είναι η μόνη λύση; Ή μήπως ότι θα υπάρξει ανάπτυξη το 2013; Δυστυχώς οι μαλακίες δεν είναι μόνο προνόμιο του Τσίπρα.
αλοίμονο, ποτέ δεν είπα ότι ήταν.Ο Τσίπρας λέει και τις λιγότερες αν με ρωτήσεις.Αλλά η χώρα θέλει αλλαγές και ο Τσίπρας είναι η μόνη μου ελπίδα ότι μπορεί να τις κάνει. Δεν θέλω να γίνει ο επόμενος ΓΑΠ που άλλα υποσχέθηκε και άλλα έκανε. Άρα δεν θέλω να δίνει ψεύτικες υποσχέσεις. Επειδή τον συμπαθώ δε σημαίνει ότι δεν θα του κάνω κριτική. το αντίθετο.
Σ'αυτο το κομμα δεν προκειται ποτε να συμφωνησουν στο τι θα κανουν, απλα γιατι Δεν ξερουν τι θα κανουν. Θα το βρουν προφανως εκεινη την ωρα(σαν ολους τους προηγουμενους), στου κασιδη το κεφαλι...