Μήνυση στον Σεφερλή για την τηλεφωνική φάρσα στους ηλικιωμένους

Μήνυση στον Σεφερλή για την τηλεφωνική φάρσα στους ηλικιωμένους Facebook Twitter
41

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Γραμμής Ζωής απαιτεί από τον Μάρκο Σεφερλή να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους ηλικιωμένους που έκανε την τηλεφωνική φάρσα στην εκπομπή του "Mega με μία".

Ο Πρόεδρος Γεράσιμος Κουρούκλης αναφέρει σε δήλωσή του χαρακτηριστικά:

"Σήμερα στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για ηλικιωμένους SOS 1065 δεχθήκαμε πλήθος κλήσεων-καταγγελιών για την ανάρμοστη συμπεριφορά του παρουσιαστή κυρίου Μάρκου Σεφερλή σε ηλικιωμένους. Στόχος του ήταν να γελοιοποιήσει ηλικιωμένα άτομα χρησιμοποιώντας τον φόβο και τον πανικό με σκοπό την υψηλή τηλεθέαση και ως εκ τούτου το οικονομικό όφελος τόσο για την εκπομπή του όσο και τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. Η πολυπληθής παρέα του κου Σεφερλή στην εκπομπή αποτελούμενη από επαγγελματίες πανελίστες επικροτούσε το ανάρμοστο και αγενέστατο κατόρθωμα του παρουσιαστή, με γέλια κραυγές και χειροκροτήματα. Ο Φορέας μα ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ καλεί τον παρουσιαστή εντός δύο (2) ημερών να τηλεφωνήσει στους ηλικιωμένους που χλεύασε σήμερα και να τους ζητήσει Δημόσια Συγνώμη, παράλληλα να δηλώσει δημόσια ότι δεν θα επαναλάβει τέτοιου είδους "αστεία" σε ηλικιωμένα άτομα. Σε αντίθετη περίπτωση και μετά πάροδο δύο ημερών ο Φορέας μας θα υποβάλει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου".

Επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο Γεράσιμο Κουρούκλη ο οποίος επιβεβαίωσε την παραπάνω δήλωση και ανέφερε χαρακτηριστικά: "Ζητάμε από όλους σεβασμό και αξιοπρεπή συμπεριφορά ως προς την τρίτη ηλικία. Τον αγαπάμε τον κύριο Σεφερλή, αλλά η πλάκα έχει και τα όρια της. Αυτή τη φορά το παράκανε και το μόνο που ζητάμε είναι μια συγνώμη αξιοπρεπή, ειδάλλως και σύμφωνα με τα όσα αποφάσισε το συμβούλιο θα κινηθούμε νομικά.

41

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

15 σχόλια
"Καψτε" τον Σεφερλη..αφου δε μπορείτε να "κάψετε" τις κυβερνήσεις που τοσα χρόνια σας δημιουργούν πραγματικά προβλήματα.. και την επομενη φορα που θα κάνετε κατι λάθος ευχηθείτε να έχουν όλοι γύρω σας αυτή την αντιμετώπιση ! και όλο αυτό ερχεται από ενα λαο που τόσα χρόνια στηρίζει το γέλιο του στο ρατσιστικό χιούμορ, ενώ αρκετοί λαοί σήμερα έχουν τουλάχιστον μάθει να το ξεχωρίζουν!
Πωπω τι λαϊκισμός είναι αυτός! Δηλαδή αν είχαμε μια άγια κυβέρνηση και ευημερούσαμε, θα ήταν ανεκτό να γίνει μια τέτοια φάρσα σ' ένα παππού που θα κινδύνευε να μείνει επιτόπου;
Ναι ρε παιδιά........Στην πυρά...Α πα πα πα πα !!Βασικά μου θυμίζει απελπιστικά εφήβους που κάνουν πλάκες σε ηλικιωμένους σε πλατείες.Πού ήσασταν ΟΛΟΙ εσείς και τόσα χρόνια δεν υπερασπιστήκατε καμία γιαγιά που τη βασάνιζαν οι άτιμοι νεολαίοι ;;;;Δεν το δικαιολογώ , σαφώς και δεν το επικροτώ απλά δε μπορώ να εξηγήσω , γιατί όλοι μπρόστα από έναν υπολογιστή , είναι υπερασπιστές αδύναμων και μια φορα σε ένα δρόμο , δεν έχω δει από κοντά ούτε εναν!Μάλλον ψάχναμε τον αποδιοπομπαίο τράγο της εβδομάδας , εγώ αυτό καταλαβαίνω!!!
Είναι βέβαιο ότι πάρα πολλοί από αυτούς που τώρα διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για την κοροϊδία που υπέστησαν οι κακόμοιροι υπερήλικες και εξανίστανται σαν να ήρθε η καταστροφή και εδώ στα σχόλια αλλά και στα υπόλοιπα σόσιαλ μίντια και ζητούν την κεφαλή του Σεφερλή επί πινάκι, είναι οι ίδιοι που στις προηγούμενες εκλογές το σύνθημα που είχαν καθημερινά στα χείλη, και όχι εν είδει αστείου, ήταν το "κλειδώστε τους παππούδες και τις γιαγιάδες να μην πάνε να ψηφίσουν", επειδή συνήθως οι μεγαλύτεροι σε ηλικία ψηφίζουν πιο συντηρητικά. Οπότε αρκετά με το φαρισαϊσμό σας και τις ψευτοευαισθησίες σας ορισμένοι.Υ.Γ. Τον Σεφερλή τον αποστρέφομαι, το χιούμορ του μου φαίνεται ανύπαρκτο, χυδαίο, προσβλητικό και κρύο, τις φάρσες δε, τις βρήκα εντελώς άστοχες.
σε τσίγκλησε το σχόλιο γιατί ανήκεις σε αυτή την κατηγορία και ήθελες απλά να πεις την εξυπνάδα σου, χωρίς ουσιαστικά να πάρεις θέση για την άποψή μου περί υποκρισίας και επιλεκτικής "ευαισθησίας"?την ημέρα που θα αναγκαστώ να πάρω για κάτι θέση επειδή το απαιτούν κάτι τύποι σαν κι εσένα, θα πέσω από τον Πύργο των Αθηνών. Η "ταριφάδικη" βεβαιότητά σου είναι παντελώς αστήρικτη κι εκεί είναι φανερό ότι ο δικός σου κάλος πατήθηκε, όχι ο δικός μου. Η πλάκα είναι ότι συνεχίζεις να λες σαχλαμάρες επίσης αστήρικτες και αδύνατον να επιβεβαιωθούν. Ποιά ακριβώς στατιστική θα αποδείξει ότι οι ηλικιωμένοι ψηφίζουν ΧΑ; Ακόμη κι αν μαζευτούν όλοι οι ηλικιωμένοι στο Σύνταγμα με σβάστικες στα χέρια αυτό τι σημαίνει κατά τον τρόπο σκέψης σου; ότι είναι fair game για τους Σεφερλήδες; Αφήνω ασχολίαστο το γεγονός ότι ο πιο σπαστικός τύπος που δείχνει με το δάχτυλο και καταγγέλει είναι κάτι τύποι σαν κι εσένα που το μόνιμο χόμπυ τους είναι να καταγγέλουν και να αφορίζουν τους καταγγέλοτες και αφορίζοντες...
Στο ότι τους συναντάω καθημερινά στη δουλειά, στο δρόμο, στο διαδίκτυο, παντού. Μήπως θέλεις αποδείξεις με ονόματα και διευθύνσεις ή μήπως απλά σε τσίγκλησε το σχόλιο γιατί ανήκεις σε αυτή την κατηγορία και ήθελες απλά να πεις την εξυπνάδα σου, χωρίς ουσιαστικά να πάρεις θέση για την άποψή μου περί υποκρισίας και επιλεκτικής "ευαισθησίας"?Η ουσία ημίθεε είναι ότι οι άνθρωποι δε χάνουν ευκαιρία, μόλις κάποιος υποπέσει σε σφάλμα, να τον σταυρώσουν. Είναι αυτή η ανάγκη να διακηρύξουμε την ηθική μας ανωτερότητα, την σωστότερη μας κρίση. Όπως έγραψα και στο πρώτο μου σχόλιο, η φάρσα ήταν απαράδεκτη, όπως απαράδεκτό είναι και το είδος της κωμωδίας που κάνει ο Σεφερλής, αν μπορεί αυτό το πράγμα να ονομαστεί κωμωδία. Αλλά από το να διατυπώνω απλά την άποψή μου για τον αν μου αρέσει ή δε μου αρέσει κάτι ή κάποιος, μέχρι το να παριστάνω τον αυτόκλητο δικαστή που ζητάει παραδειγματικές τιμωρίες και δημόσιες κρεμάλες, υπάρχει τεράστια απόσταση! Γι'αυτό επαναλαμβάνω, θέλω να δω και να ακούσω τα σχόλια όλων αυτών που σήμερα με τόση ευαισθησία θρηνούν για την απάνθρωπη κοροϊδία, όταν όποτε γίνουν εκλογές, αποδειχτεί ότι η πλειοψηφία των ηλικιωμένων ψήφισαν Χ.Α., Καρατζαφέρη, ψεκασμένους και λοιπούς. Να δω και να ακούσω τα σχόλια τους την επόμενη φορά που θα βρεθεί ένας ηλικιωμένος στο δρόμο τους και θα τους χαλάσει την "ζαχαρένια". Σχόλια όπως αυτό που σωστά γράφει και η Ιζόλδη. Αυτά τα εμετικά, φασιστικά, αφοριστικά σχόλια. Οπότε ξανασκέψου σε παρακαλώ το ειρωνικό σχόλιο που βιάστηκες να μου κάνεις και θα δεις ότι έχω δίκιο για τα περί υποκρισίας και επιλεκτικής ευαισθησίας.
Μάλλον δεν ξέρεις να μιλάς και να επιχειρηματολογείς χωρίς να προσβάλλεις επί προσωπικού τον συνομιλητή ε? Και πού'σαι δεν "απαίτησα" τίποτα, ζήτησα τη θέση σου. Αλλά η αποφυγή θέσης, η στρέβλωση των λεγομένων του άλλου μαζί με πυροτεχνήματα προσβολών είναι γνωστό παιχνιδάκι.Το τι ψηφίζουν οι ηλικιωμένοι δεν είναι δικό μου συμπέρασμα, είναι συμπέρασμα του συνθήματος "κλειδώστε τους παππούδες", fair game δεν έγραψα ποτέ ότι είναι,(πάλι διαστρεβλώνεις αυτά που γράφω, δεν τα πιάνεις όλα με τη μία ε?), αλλά όχι και ξαφνικά σας έπιασε ο πόνος.Δε δείχνω κανέναν με το δάχτυλο, αλλά δε θα αφήσω ασχολίαστο τον φαρισαϊσμό. Τελικά η επίθεση σου, μάλλον δείχνει ότι ανήκεις σε αυτούς που βροντοφώναζαν για φίμωση των παππούδων. Ίσως να ήθελες να φιμώσεις και άλλους αν μπορούσες. Φαίνεται η δημοκρατικότητα σου στο σχολιασμό σου εξάλλου.Πάντως ένα σύνδρομο καταδίωξης το έχεις, βλέπεις παντού "εχθρούς". Δεν είναι κακό να παίρνεις θέση στα πράγματα, δείχνει ότι έχεις άποψη και προσωπικότητα. Αλλά τι σου λέω τώρα ε?Πύργος των Αθηνών? Πολύ μπανάλ. Δε θα ήταν καλύτερο κάτι σε Χίλτον? Σκέψου το.
""Μάλλον δεν ξέρεις να μιλάς και να επιχειρηματολογείς χωρίς να προσβάλλεις επί προσωπικού τον συνομιλητή ε? Εντάξει το καταλαβαίνω, όπως τον μάθει τον καθένα το σπίτι του.""δόξα τω θεώ που εσύ είσαι πολιτισμένος και δεν προσβάλλεις τον συνομιλητή αλλά μόνο το σπίτι του...""Το τι ψηφίζουν οι ηλικιωμένοι δεν είναι δικό μου συμπέρασμα, είναι συμπέρασμα του συνθήματος "κλειδώστε τους παππούδες",""με έχεις διαβάσει ποτέ να έχω γράψει εγώ αυτό το σύνθημά κάπου; Χάνεις λάδια;""fair game δεν έγραψα ποτέ ότι είναι,(πάλι διαστρεβλώνεις αυτά που γράφω, δεν τα πιάνεις όλα με τη μία ε?),""είπα εγώ ότι έγραψες τη λέξη fair game; Ληγμένα παίρνεις;""Δε δείχνω κανέναν με το δάχτυλο, αλλά δε θα αφήσω ασχολίαστο τον φαρισαϊσμό.""κάνεις αυτό που κάνουν οι φαρισαίοι, δείχνεις με το δάχτυλο""Τελικά η επίθεση σου, μάλλον δείχνει ότι ανήκεις σε αυτούς που βροντοφώναζαν για φίμωση των παππούδων. Ίσως να ήθελες να φιμώσεις και άλλους αν μπορούσες.""ξανά-μανά αυθαίρετα συμπεράσματα - ζήσε στον κόσμο σου""Πάντως ένα σύνδρομο καταδίωξης το έχεις, βλέπεις παντού "εχθρούς"""Στον καθρέφτη σου τα λες αυτά; Σε παραλήρημα σε βλέπω, άλλαξε γιατρό, αυτός στα τρώει τσάμπα...
Το γεγονός δηλαδη οτι βγάζετε τη χολή σας σε ενα σχόλιο θεωρείται πολυ λογικό ας πούμε! Γράφετε τα κατεβατα σας μεσα στα οποία χάνεται το νοημα ή δημιουργείτε χίλια δυο παρακλαδια! Σχολίασα γιατι εχει γινει ολόκληρο θεμα για τη φάρσα του Σεφερλή γιατι αντιμετωπίστηκε απο τον κόσμο λες και εκανε φόνο και έφερα τα δυο πρώτα παραδείγματα που μου ήρθαν στο μυαλο,λέγεται επίκληση στη λογική και διδάσκεται στη εκθεση.Επισης το παίζετε τόσο ακομπλεξαριστοι και παρόλα αυτα πέσετε να κραξετε κατι που δεν σας θίγει προσωπικά, άγνωστοι μεταξυ άγνωστων ειμαστε οποτε δεν καταλαβαίνω ουτε την ειρωνεία σας και την επίθεση σας, ουτε την σύγκριση του έμπολα, του aids και των πολέμων με τον Σεφερλή. Συγγνώμη αν προσβληθηκατε πάραυτα.
Εφόσον είμαστε άγνωστοι μεταξύ αγνώστων πώς ξέρεις τι ψηφίζουμε;... Και δε θέλω να σε στεναχωρήσω, όμως ενίοτε αντιδράμε και για πράγματα που δε μας θίγουν προσωπικά αλλά τυχαίνει να θίγουν τις αρχές μας.
Κάθεστε και βρίζετε τον Σεφερλή λες και προκάλεσε οντως καποιο κακο στην χώρα! Γι'αυτους που τρώνε μισθούς, ξεριζώνουν οικογένειες κλπ ουτε λογος ε, τους ψηφίζουμε κανονικά κάθε φορα. Εκτος αυτού, βγάζετε και τα απωθημένα του θυμού σας για το οτιδηποτε περνάτε σε αυτο το συμβάν,ταχα μου οτι συμπασχετε! Μπραβο ελληναρες μου! Το φωτοστέφανο σας λειπει!
Που ακριβώς είδες να βρίζουν τον Σεφερλή καλή μου και ποιος αναφέρθηκε στην χώρα; Μεγαλύτερο παράδειγμα "Ελληνάρα" από εσένα δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε!!!Μήπως ήθελες να αναφέρεις κάτι και για τα παιδιά της Αφρικής που πεινάνε;Κλάψα, μιζέρια και άσχετα σχόλια!
Συνέχισε εσύ την ενεργή σου σταυροφορία για να ξεσκεπάσεις την πολιτική διαφθορά στην Ελλάδα, κι άσε εμάς να ασχολούμαστε με όλες τις υπόλοιπες σαχλαμαρίτσες όπως η έλλειψη αισθητικής, η αγένεια, τα δικαιώματα των γκέι, την κακοποίηση των ζώων και όλα αυτά τα θέματα τελοσπάντων κάτω από τα οποία εμφανίζονται σχόλια σαν το δικό σου.Ειλικρινά πότε θα εξαφανιστεί η λογική του αγανακτισμένου φωστήρα που πετάγεται κάθε φορά και φωνάζει ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΤΙ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ, ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 50 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΠΕΙΝΑΝΕ, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΙΛΙΝΑΣ. Έλεος πια.
Αν δεν ενοχλω...μηπως θα μπορουσες να μας ενημερώσεις,αν τους εχεις βρει,ποιοι είναι αυτοι που αμα τους ψηφισουμε δεν θα μας φανε τους μισθους?...Και στην αναγκη θα κατσω να δω και τον Σεφερλη αν αυτο βοηθησει σε κατι.
Ποιός σου είπε ότι δεν μας ενδιαφέρουν αυτοί που 'τρώνε μισθούς, ξεριζώνουν οικογένειες κλπ" ; Αυτά είναι τελείως δικά σου συμπεράσματα. Ίσα ίσα που μας ενδιαφέρει, γι' αυτό μας εξοργίζει ο Σεφερλής και ο κάθε Σεφερλής
Προσωπικά δεν μου αρέσει ο Σεφερλής αλλά για το περιστατικό θεωρώ ότι μεγαλύτερη ευθύνη έχει το κανάλι και οι υπεύθυνοι της εκπομπής, που καθώς παρακολουθούσαν ότι το αστείο ξεφεύγει έπρεπε να ενημερώσουν τον παρουσιαστή να το κόψει και να ζητήσει επιτόπου συγνώμη από τους ανθρώπους. Αλήθεια γνωρίζουμε αν κάποιος εκπρόσωπος του καναλιού έκανε σχετική δήλωση;
ΑΜΑ ΤΗΝ ΚΑΜ=ΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΠΧ ΜΕ ΑΝΟΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΙΧΕ.....Α ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟς ΚΑΙ ΠΩς ΕΡΜΗΝΕΥΕΙς ΤΑ ΠΑΡΑΓΜΑΤΑ...
Το αν είναι ανοησίες τα αστεία που κάνει και κατά πόσο είναι εύστοχα ή όχι είναι θέμα αισθητικής του καθενός . Προσωπικά και εγώ δεν συγκαταλέγομαι στους φαν του . Το θέμα όμως δεν είναι εκεί . Βρίζουμε και "κρεμάμε " τον κάθε Σεφερλή και τους πραγματικούς υπαίτιους που έχουν γονατίσει τους ηλικιωμένους ( με πολλούς τρόπους ) δεν τους αναφέρουμε καν. Οπότε ναι , η μήνυση σ αυτή τη περίπτωση είναι αν όχι γελοία , τουλάχιστον άτοπη. Φιλικά πάντα !
@trelenaki : γεννιέσαι, ζεις, εργάζεσαι και (το σημαντικότερο) γερνάς μέσα σε κάποιου είδους οργανωμένη κοινωνία με νόμους, δικαιώματα και υποχρεώσεις (να μην γελάει η γαλαρία, παρακαλώ). Το να υφίστασαι την κακόγουστη πλάκα από την οποία αυτός βγάζει κέρδος ΔΕΝ ανήκει στις υποχρεώσεις σου. Απορίας άξιο εντωμεταξύ που όλοι αυτοί οι οποίοι ουρλιάζουν καθημερινά να κοπούν τα χέρια γκραφιτάδων και διαδηλωτών έχουν τώρα συσπειρωθεί υπέρ της καλλιτεχνικής ελευθερίας αυτού του συμπαντικού κατιμά...
κι επειδή κανείς δεν κάνει μήνυση σε αυτούς που όπως λες - και έχεις αρκετό δίκιο - εχουν γονατίσει τους ηλικιωμένους, θα πρέπει και επιπλέον να υπάρχει κι ένας Σεφερλής που θα τους κάνει και πλάκα; Τι συμψηφισμός ειναι αυτός;
"Το αν είναι ανοησίες τα αστεία που κάνει και κατά πόσο είναι εύστοχα ή όχι είναι θέμα αισθητικής του καθενός."Βασικά, το αν είναι ανοησίες τα αστεία που κάνει κρίνεται από το ποιους απευθύνεται. Όταν έχει στόχο ηλικιωμένα άτομα χωρίς να γνωρίζει αν έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας και από την ταραχή μπορεί να τους πιάσει κάτι και να μείνουν στον τόπο είναι ανοησία για να μην το πω αλλιώς. Όσον αφορά την αισθητική, ας μη μιλήσω καν για την "αισθητική", ή μάλλον την έλλειψη αυτής, σε ΚΑΘΕ εγχείρημα του Σεφερλή.
Για να λυθεί τυχών παρεξηγήσεις και να σταματήσει το θέμα. Τον κύριο Σεφερλή όπως και οποιονδήποτε άλλον τον τιμωρούμε κλείνοντας τη τηλεόραση ( κατά προτίμηση τη πετάμε και απο το μπαλκόνι ) . Τώρα τα υπόλοιπα περί μηνύσεων κτλ μου φαίνονται ακόμα αστεία. Αλλα να μου πείτε , πάντα σαν κοινωνία ασχολούμασταν με ασήμαντες μ@!@κιες και Σεφερλίδες βρίσκοντας εύκολους στόχους για να κατηγορούμε και να δικάζουμε και την ουσία τη χάναμε . Καλό βράδυ !
Πρώτα απ όλα εσύ γιατί μου επιτίθεσαι ? Τις ειρωνείες και τις εξυπνάδες σε άλλο ποστ . Εδω μιλάμε και λέει ο καθένας την άποψή του . Αν δεν σου αρέσει αυτο που λέω μπορείς να πεις ο,τι θες χωρίς ειρωνικό ύφος . Έχε γεια .