ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Εισιτήρια μέσω κινητού και τάμπλετ από τα Χριστούγεννα στις αστικές συγκοινωνίες

Εισιτήρια μέσω κινητού και τάμπλετ από τα Χριστούγεννα στις αστικές συγκοινωνίες Facebook Twitter
7

Νέα εποχή για τις αστικές συγκοινωνίας από τα Χριστούγεννα καθώς το επιβατικό κοινό θα μπορεί να αγοράζει το εισιτήριο του μέσω κινητού ή tablet.

Πρόκειται για την εφαρμογή mobile ticketing την οποία ετοιμάζουν οι Αστικές Συγκοινωνίες την οποία θα κατεβάζουν οι χρήστες και θα μπορούν κάνοντας κλικ πάνω στο τύπο εισιτηρίου που θέλουν, να προχωρούν στην αγορά του.

Η πληρωμή του εισιτηρίου θα γίνεται αυτόματα μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας που θα είναι συνδεδεμένη με τη συγκεκριμένη εφαρμογή.

Η ενεργοποίηση του εισιτηρίου θα γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού. Στην οθόνη του κινητού του θα εμφανίζεται ένας μοναδικός κωδικός, καθώς και η αντίστροφη μέτρηση του χρόνου διάρκειας του εισιτηρίου.

Στη διάρκεια των ελέγχων ο επιβάτης θα δείχνει στον ελεγκτή την οθόνη του κινητού του με τον μοναδικό κωδικό του οποίου η εγκυρότητα θα επιβεβαιώνεται με το σκανάρισμα από ειδικό σαρωτή.

Η εφαρμογή αυτή θεωρείται το μεταβατικό στάδιο για το ηλεκτρονικό εισιτήριο που θα καθιερωθεί στη συνέχεια.

Ελλάδα
7

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για Μάτι: «Θα έρθουν κι άλλα Τέμπη» λέει ο συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο

Ελλάδα / Δίκη για Μάτι: «Θα έρθουν κι άλλα Τέμπη» λέει συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο

«Σκοτώνεις 104; Πλημμέλημα και πας σπίτι σου με 10 ευρώ την ημέρα» σχολιάζει συγγενής θύματος στο Μάτι που προσήχθη αφού πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο με το άκουσμα της απόφασης
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
συχνότερα δρομολόγια θέλουμε! να μην περιμένουμε 20-40 λεπτά το λεωφορείο το οποίο όταν έρθει γεμίζει τόσο πολύ που αναγκάζεσαι να αγκαλιάσεις τον οδηγό! τι να την κανω την έξυπνη στάση και το έξυπνο εισιτήριο αν δε μπορώ να φτάσω εγκαίρως και αρτιμελής στον προορισμό μου!
Mobile ticketing, εφαρμογές, ελεγκτές (όταν υπάρχουν), καινούργια σκανεράκια, διαχείριση backend πιστωτικών κτλ.... κόστη κόστη κόστη.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ακόμα δεν έχουμε εφαρμόσει το φοβερό μέτρο μπάρας εισόδου/εξόδου στο μετρό. Τι ποιό απλό και οικονομικό... Απο κεί που είμαστε χύμα, θέλουμε και ticketing ala heathrow..