Ηλεκτροσόκ με Taser από οδηγό του ΟΑΣΑ σε μαθητές!

Ηλεκτροσόκ με Taser από οδηγό του ΟΑΣΑ σε μαθητές! Facebook Twitter
6

Την απίστευτη καταγγελία ότι οδηγός λεωφορείου χτύπησε με Taser τρεις μαθητές, μετά από ένταση που υπήρξε μεταξύ τους, έκανε ο γονέας ενός εκ των μαθητών.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι, είπε ότι το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, κοντά στο Ολυμπιακό χωριό, όταν ο οδηγός του λεωφορείου ρώτησε τους μαθητές σε έντονο ύφος, αν έχουν εισιτήριο. Εκείνοι του απάντησαν με ένα χαρακτηρισμό και ο οδηγός τα χτύπησε με το όπλο ηλεκτρικής εκκένωσης.

Σύμφωνα με την καταγγελία, αμέσως μετά ο οδηγός κινήθηκε με το λεωφορείο αντίθετα στους δρόμους του Ολυμπιακού Χωριού, χτυπώντας στον ώμο πεζό που βρισκόταν στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Παιδιά και οδηγός οδηγήθηκαν τελικά στο Α.Τ. της περιοχής. Οι μαθητές κατηγορούνται για φθορά ξένης περιουσίας καθώς μετά το επεισόδιο έσπασαν τους υαλοκαθαριστήρες του λεωφορείου.  Η συνέχεια δόθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου οδηγήθηκαν παιδιά και οδηγός. Οι μαθητές κατηγορούνται για φθορά ξένης περιουσίας, επειδή μετά το περιστατικό έσπασαν τους υαλοκαθαριστήρες του οχήματος.

Aπό τον ΟΑΣΑ είπαν ότι θα περιμένουν τις αστυνομικές και εισαγγελικές εκθέσεις για να προχωρήσουν σε ενέργειες.

Ελλάδα
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πειθαρχικό οι τρεις δικαστές στη Ζάκυνθο που άφησαν ελεύθερο τον 37χρονο δολοφόνο για βιασμό ανήλικης

Ελλάδα / Στο πειθαρχικό οι τρεις δικαστές στη Ζάκυνθο που άφησαν ελεύθερο τον 37χρονο δολοφόνο για βιασμό ανήλικης

Ο Άρειος Πάγος διέταξε έλεγχο - Το 2020 ο 37χρονος είχε καταδικαστεί σε 9 χρόνια φυλάκιση για βιασμό 14χρονης αλλά αφέθηκε ελεύθερος με την υποχρέωση εμφάνισης στο τοπικό ΑΤ
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Κυκλοφορουν πολλα τέιζερ μεταξυ ακροδεξιων, πολλα καμουφλαρισμενα, αρκετα και εντος αστυνομιας ...για ιδιαιτερες περιπτωσεις...(παρανομα φυσικα, μην μπερδευεστε με αμερικη)
Φανταζομαι ειναι η νεα πολιτικη του ΟΑΣΑ για τους τζαμπατζηδες? Σειρα πρεπει να εχουν οσοι διαμαρτυρονται για τις μηναιες καρτες οταν γινονται απεργειες σωστα?Περα απο την πλακα, δεν αναφερθηκε στο αρθρο αν απαγγελθηκαν κατηγοριες στον οδηγο. Μπορει ο καθενας για το παραμικρο να κανει ηλεκτροσοκ στον κοσμο?