Ηλεκτροσόκ με Taser από οδηγό του ΟΑΣΑ σε μαθητές!

Ηλεκτροσόκ με Taser από οδηγό του ΟΑΣΑ σε μαθητές! Facebook Twitter
6

Την απίστευτη καταγγελία ότι οδηγός λεωφορείου χτύπησε με Taser τρεις μαθητές, μετά από ένταση που υπήρξε μεταξύ τους, έκανε ο γονέας ενός εκ των μαθητών.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι, είπε ότι το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, κοντά στο Ολυμπιακό χωριό, όταν ο οδηγός του λεωφορείου ρώτησε τους μαθητές σε έντονο ύφος, αν έχουν εισιτήριο. Εκείνοι του απάντησαν με ένα χαρακτηρισμό και ο οδηγός τα χτύπησε με το όπλο ηλεκτρικής εκκένωσης.

Σύμφωνα με την καταγγελία, αμέσως μετά ο οδηγός κινήθηκε με το λεωφορείο αντίθετα στους δρόμους του Ολυμπιακού Χωριού, χτυπώντας στον ώμο πεζό που βρισκόταν στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Παιδιά και οδηγός οδηγήθηκαν τελικά στο Α.Τ. της περιοχής. Οι μαθητές κατηγορούνται για φθορά ξένης περιουσίας καθώς μετά το επεισόδιο έσπασαν τους υαλοκαθαριστήρες του λεωφορείου.  Η συνέχεια δόθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου οδηγήθηκαν παιδιά και οδηγός. Οι μαθητές κατηγορούνται για φθορά ξένης περιουσίας, επειδή μετά το περιστατικό έσπασαν τους υαλοκαθαριστήρες του οχήματος.

Aπό τον ΟΑΣΑ είπαν ότι θα περιμένουν τις αστυνομικές και εισαγγελικές εκθέσεις για να προχωρήσουν σε ενέργειες.

Ελλάδα
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΣΕΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Ελλάδα / Μάτι: «Οι ΟΤΑ ασκούν εφέσεις» κατήγγειλε ο Σύλλογος Θανόντων και Εγκαυματιών - «Αποσυρόμαστε άμεσα» απαντούν

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Κυριάκου Πιερρακάκη με Νίκο Χαρδαλιά και δημάρχους Ραφήνας και Μαραθώνα, αποσύρονται οι εφέσεις για Μάτι και Μάνδρα
LIFO NEWSROOM
Ποιος είναι ο Χρήστος Μαυρίκης: Από τα «ΚΑΦΑΟ» των υποκλοπών στην απόπειρα δωροδοκίας αεροπαγίτη

Ελλάδα / Ποιος είναι ο Χρήστος Μαυρίκης: Από τα «ΚΑΦΑΟ» των υποκλοπών στην απόπειρα δωροδοκίας αεροπαγίτη

Γνωστός από τη δεκαετία του 1990 για τον ρόλο του στο σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών, ο Χρήστος Μαυρίκης βρίσκεται και πάλι στην επικαιρότητα, αυτή τη φορά μετά τη σύλληψή του για φερόμενη απόπειρα δωροδοκίας ανώτατου δικαστικού
LIFO NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Κυκλοφορουν πολλα τέιζερ μεταξυ ακροδεξιων, πολλα καμουφλαρισμενα, αρκετα και εντος αστυνομιας ...για ιδιαιτερες περιπτωσεις...(παρανομα φυσικα, μην μπερδευεστε με αμερικη)
Φανταζομαι ειναι η νεα πολιτικη του ΟΑΣΑ για τους τζαμπατζηδες? Σειρα πρεπει να εχουν οσοι διαμαρτυρονται για τις μηναιες καρτες οταν γινονται απεργειες σωστα?Περα απο την πλακα, δεν αναφερθηκε στο αρθρο αν απαγγελθηκαν κατηγοριες στον οδηγο. Μπορει ο καθενας για το παραμικρο να κανει ηλεκτροσοκ στον κοσμο?