Ρύθμιση στη Βουλή για τα τηλεπαιχνίδια που εξαπατούν κόσμο

Ρύθμιση στη Βουλή για τα τηλεπαιχνίδια που εξαπατούν κόσμο Facebook Twitter
4

Για εξαπάτηση του τηλεθεατή κατηγορεί τα διάφορα τηλεπαιχνίδια που υποτίθεται ότι χαρίζουν χρήματα σε τηλεθεατές, καθώς κρατούν τον παίκτη σε  αναμονή τηλεφωνικών γραμμών υψηλής χρέωσης, αλλά και με άλλους τρόπους.

Σύμφωνα με την Καθημερινή η κυβέρνηση προωθεί ρύθμιση στη Βουλή για ολοσχερή κατάργηση του άρθρου 53 του νόμου 4002/2011, στο οποίο ορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις διεξαγωγής τυχερών παιγνίων από τηλεοπτικά μέσα.

Κυβερνητικοί παράγοντες αναφέρουν ότι αξιολόγηση των τυχερών παιγνίων που διεξάγονται μέσω τηλεοπτικών μέσων είναι άκρως δυσφημιστική για τα τηλεοπτικά μέσα.

Η αξιολόγηση έγινε από την Επιτροπή Ελέγχου & Εποπτείας των Παιγνίων (ΕΕΕΠ) έδειξε ότι ορισμένα μέσα εξαπατούσαν με τα τηλεπαιχνίδια αυτά που μεταδίδονται κυρίως τις μεταμεσονύκτιες ώρες, συστηματικά τον ενδιαφερόμενο τηλεθεατή. Τον  διατηρούσαν σε αναμονή τηλεφωνικών γραμμών υψηλής χρέωσης, ή και τον εξαπατούσαν με άλλους τρόπους.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Βότσης: «Κάποτε δεν χρειαζόταν να δώσεις ορισμό για το τι εστί αναρχικός»

Οι Αθηναίοι / Γιώργος Βότσης (1938-2026): «Κάποτε δεν χρειαζόταν να δώσεις ορισμό για το τι εστί αναρχικός»

Για τις Αρχές ήταν «τρομοκράτης» και «αρχηγός» της 17Ν, ενώ για την Αριστερά «προβοκάτορας». Δηλώνει αντιστασιακός εκ φύσεως και πιστεύει ότι η «Ελευθεροτυπία» της δικής του εποχής δεν μπορεί να ξαναβγεί. Ο θρυλικός δημοσιογράφος που απεβίωσε σήμερα αφηγήθηκε την πολυτάραχη ζωή του.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΝΤΑΡΙΛ ΧΑΝΑ ΚΑΡΟΛΙΝ ΜΠΕΣΕΤ

TV & Media / «Love Story»: Η Ντάριλ Χάνα κατακεραυνώνει τη νέα σειρά για τον JFK Jr και την Κάρολιν Μπεσέτ

Η ηθοποιός, που ήταν σε σχέση με τον Κένεντι, αναφέρει ακόμη ότι μετά την προβολή της σειράς έχει δεχθεί «εχθρικά και ακόμη και απειλητικά» μηνύματα σε άρθρο της στους New York Times
THE LIFO TEAM
Ο δημιουργός του Heated Rivalry φτιάχνει για το Netflix μια ξεκάθαρα gay σειρά για τον Μέγα Αλέξανδρο

TV & Media / Ο δημιουργός του Heated Rivalry φτιάχνει για το Netflix μια ξεκάθαρα gay σειρά για τον Μέγα Αλέξανδρο

Ο δημιουργός του Heated Rivalry ετοιμάζει για το Netflix μια νέα σειρά για τον Μέγα Αλέξανδρο, δίνοντας queer τόνο σε μια μορφή που στην Ελλάδα εξακολουθεί να προκαλεί αμηχανία όταν βγαίνει έξω από τον εθνικό μύθο.
THE LIFO TEAM
NETFLIX PARAMOUNT WARNER BROS ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

TV & Media / Ο Τραμπ αγόρασε χρέος της Netflix εν μέσω της «μάχης» της Paramount να αποκτήσει τη Warner Bros

Νέα οικονομικά στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα δείχνουν ότι ο Αμερικανός πρόεδρος απέκτησε ομόλογα της Netflix την περίοδο που η Paramount προσπαθούσε να αποσπάσει τη Warner Bros. Discovery από τον «κολοσσό» του streaming
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Συγνώμη αλλά αν κάποιος πάρει εκεί για να κερδίσει του αξίζει να του φάνε όλα τα λεφτά, στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, δημόσια διαπόμπευση, ξύλο και πογκρόμ. Είναι δυνατόν ενήλικες άνθρωποι να τσιμπάνε με τέτοιες αηδίες??Όσον αφορά το κράτος τι να πεις, αντίδραση 10 χρόνια αφού αρχίσανε αυτές οι μ... Δείτε και το σχετικό http://www.youtube.com/watch?v=e7IjyEb-ws4