ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΒΥΤΙΟΦΟΡΟ

Ρύθμιση στη Βουλή για τα τηλεπαιχνίδια που εξαπατούν κόσμο

Ρύθμιση στη Βουλή για τα τηλεπαιχνίδια που εξαπατούν κόσμο Facebook Twitter
4

Για εξαπάτηση του τηλεθεατή κατηγορεί τα διάφορα τηλεπαιχνίδια που υποτίθεται ότι χαρίζουν χρήματα σε τηλεθεατές, καθώς κρατούν τον παίκτη σε  αναμονή τηλεφωνικών γραμμών υψηλής χρέωσης, αλλά και με άλλους τρόπους.

Σύμφωνα με την Καθημερινή η κυβέρνηση προωθεί ρύθμιση στη Βουλή για ολοσχερή κατάργηση του άρθρου 53 του νόμου 4002/2011, στο οποίο ορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις διεξαγωγής τυχερών παιγνίων από τηλεοπτικά μέσα.

Κυβερνητικοί παράγοντες αναφέρουν ότι αξιολόγηση των τυχερών παιγνίων που διεξάγονται μέσω τηλεοπτικών μέσων είναι άκρως δυσφημιστική για τα τηλεοπτικά μέσα.

Η αξιολόγηση έγινε από την Επιτροπή Ελέγχου & Εποπτείας των Παιγνίων (ΕΕΕΠ) έδειξε ότι ορισμένα μέσα εξαπατούσαν με τα τηλεπαιχνίδια αυτά που μεταδίδονται κυρίως τις μεταμεσονύκτιες ώρες, συστηματικά τον ενδιαφερόμενο τηλεθεατή. Τον  διατηρούσαν σε αναμονή τηλεφωνικών γραμμών υψηλής χρέωσης, ή και τον εξαπατούσαν με άλλους τρόπους.

4

ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΒΥΤΙΟΦΟΡΟ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Συγνώμη αλλά αν κάποιος πάρει εκεί για να κερδίσει του αξίζει να του φάνε όλα τα λεφτά, στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, δημόσια διαπόμπευση, ξύλο και πογκρόμ. Είναι δυνατόν ενήλικες άνθρωποι να τσιμπάνε με τέτοιες αηδίες??Όσον αφορά το κράτος τι να πεις, αντίδραση 10 χρόνια αφού αρχίσανε αυτές οι μ... Δείτε και το σχετικό http://www.youtube.com/watch?v=e7IjyEb-ws4