Ουκρανία: Πέταξαν βουλευτή στα σκουπίδια

Ουκρανία: Πέταξαν βουλευτή στα σκουπίδια Facebook Twitter
3

Μια πρωτότυπη αντίδραση επιφύλαξε το συγκεντρωμένο πλήθος έξω από την Ουκρανική βουλή για τον Βιτάλι Ζουράφσκι, βουλευτή του Κόμματος των Περιφερειών. Όταν τον είδαν να βγαίνει έξω από τη Βουλή, τον άρπαξαν και τον πέταξαν σε ένα κάδο απορριμάτων.

Μάλιστα δεν τον άφηναν να βγει από αυτόν, ενώ κάποιοι πετούσαν και σκουπίδια, ακόμα και ένα παλιό λάστιχο αυτοκινήτου.

 

Φαίνεται ότι ο συγκεκριμένος βουλευτής "είχε μπει στο μάτι" των Ουκρανών καθώς υπήρξε πρώην υπουργός στην κυβέρνηση Γιανουκόβιτς, είχε συγγράψει τον Ιανουάριο νομοσχέδιο που εισήγαγε αυστηρούς περιορισμούς στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις.

Εντωμεταξύ, χθες στην ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο επικυρώθηκε η εμπορική και πολιτική συμφωνία-ορόσημο με την Ουκρανία, αυτή που ήταν και ο βασικός λόγος που προκάλεσε την αντιπαράθεση μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας πέρυσι τον χειμώνα. Την ίδια στιγμή στο Κίεβο, την ουκρανική πρωτεύουσα, 355 βουλευτές από τους 450 ψήφιζαν την ίδια αυτή συμφωνία τονίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ευρωπαϊκή φιλοδοξία της χώρας μετά 10 μήνες εχθροπραξιών στα ανατολικά της σύνορα. Οι ψηφοφορίες έγιναν την ίδια στιγμή και τα δύο Κοινοβούλια συνδέθηκαν με τηλεοπτική σύνδεση.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΤΙ ΜΠΕΡΝΑΜ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Διεθνή / Μπέρναμ: Πιθανό ένα δημοψήφισμα για το Brexit στο προεκλογικό πρόγραμμα των Εργατικών

Το Ηνωμένο Βασίλειο χρειάζεται να «εξετάσει τις επιλογές» για τη σχέση του με την ΕΕ, καθώς «η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε δεν είναι αρκετά καλή», δήλωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΣΟΝ ΚΟΜΠΣ DIDDY ΦΥΛΑΚΗ

Διεθνή / Diddy: Πώς ζει στη φυλακή – Αλκοόλ, κινητό, μασάζ και φαγητό κατά παραγγελία

Ο Σον «Diddy» Κομπς φέρεται να απολαμβάνει ιδιαίτερα προνομιακή μεταχείριση στη φυλακή όπου εκτίει ποινή 50 μηνών, σύμφωνα με μαρτυρίες τεσσάρων ανδρών που βρέθηκαν στην ίδια πτέρυγα μαζί του
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια