Συνελήφθη 44χρονη "μάγισσα" στα Τρίκαλα

Συνελήφθη 44χρονη "μάγισσα" στα Τρίκαλα Facebook Twitter
11

Μια 44χρονη γυναίκα στα Τρίκαλα υποστήριζε ότι μπορούσε να λύσει τα μάγια, να κάνει εξορκισμούς και να θεραπεύσει διάφορες αρρώστιες, φυσικά με το αζημίωτο. Μέσα σε μόλις επτά μήνες φαίνεται πως είχε κερδίσει πάνω από 23.500 ευρώ.

Οι αστυνομικοί του τμήματος ασφάλειας που την συνέλαβαν, βρήκαν στο σπίτι της πλήθος αντικειμένων που σχετίζονται με τη «μαύρη» μαγεία και άλλα υπερφυσικά, όπως κέρινα ομοιώματα ανθρώπων, τράπουλες μαντείας, βαζάκια με φίλτρα και αρώματα και άλλα.

Η 44χρονη "μάγισσα" θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων κατηγορούμενη σε κακουργηματικό βαθμό για απάτες.

Ελλάδα
11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Βρήκαν τα βαζάκια με τα φίλτρα και τα αρώματα,ε;Και τη τράπουλα ταρώ;Την βάψαμε,ούτε με δέκα χρόνάκια δεν ξεμπλέκουμε.Ευτυχώς που δεν βρήκαν και τη τράπουλα με τη τσόντα,ισόβια θα πηγαίναμε!(ο συνεργός)
"Οι αστυνομικοί,..., βρήκαν στο σπίτι της,.., και άλλα υπερφυσικά, όπως κέρινα ομοιώματα ανθρώπων, τράπουλες μαντείας, βαζάκια με φίλτρα και αρώματα και άλλα."1. Κέρινα ομοιώματα ανθρώπων βρίσκεις και στις εκκλησίες, στον τομέα για τα τάματα.2. Τράπουλες μαντείας βρίσκεις και στα περίπτερα. Με 20-30 ευρώ σου σχεδιάζω εγω και τα στέλνω στο τυπογραφείο για εκτύπωση σε ό,τι ποιότητα χαρτιού επιλέξεις. 3. Φίλτρα και αρώματα... Hondos Center δεν εχετε πατήσει ποτε; Ή σε άλλα παρεμφερή μαγαζιά...Τι μεταφυσικό υπάρχει σε όλα αυτά;
Ξέρω κι εγώ κάτι μάγους με μούσια σαν του Γκάνταλφ που επίσης κάνουν εξορκισμούς, περιφέρουν "θαυματουργές" εικόνες και λείψανα, μέχρι και αιώνια ζωή υπόσχονται. Με το αζημίωτο φυσικά. Αλλά αυτούς δεν τους μαζεύει κανένας.
Δηλαδή τι περισσότερο υποσχόταν από όσα φανταστικά υπόσχεται ο μέσος παπάς; Αυτή τουλάχιστον έπαιρνε αμοιβή από όσους την πίστευαν όχι από όλους μας, όπως οι παπάδες που πληρώνονται από τον προυπολογισμό.
δεν τα δηλωνε γιαυτο ηταν μαυρα, και η μαγεια και τα λεφτα. αλλιως δεν εκανε κατι παρανομο. νομιζω τουλαχιστον. για τον ιδιο λογο κυνηγανε και τον κροκοδειλο. δεν πληρωνε το χαρατσι. (σαρκαστικα και ειρωνικα παντα)!
Ενω οι παπαδες δηλαδη τα δηλωνουν...που παιρνουν τα 20ευρα στο τριλεπτο για να σου διαβασουν τη φανουροπιτα ή να σου κανουν ενα τρισαγιο στον πεθαμενο σσου πιο βιαστικα και απ οσο κορναρει ο μεσος ελληνας μολις αναψει το πρασινο φαναρι...Εχω πραγματικα σιχαθει.