«Πούτιν ο θρόνος σου τρέμει, ερχόμαστε…»

«Πούτιν ο θρόνος σου τρέμει, ερχόμαστε…» Facebook Twitter
2

Απειλές κατά της Ρωσίας εξαπολύουν τώρα οι φανατικοί τζιχανιστές του Ισλαμικού Κράτους που εμφανίζονται σε video τραβηγμένο σε αεροπορική βάση την οποία έχουν καταλάβει στη Συρία.

Οι τζιχαντιστές πανηγυρίζουν για την επιτυχία τους και ένας από αυτούς ζητά να στραφεί πάνω του η κάμερα για να απευθυνθεί στο Ρώσο πρόεδρο.  «Αυτά εδώ είναι τα αεροσκάφη που έστειλες στον Άσαντ και με τη βοήθεια του θεού θα σου τα στείλουμε πίσω», λέει ο ένοπλος δείχνοντας τα ρωσικής κατασκευής πολεμικά που έχουν πέσει στα χέρια τους..

Δεύτερος ένοπλος, σε αυτοκίνητο, ζητά επίσης να στραφεί σε αυτόν η κάμερα. «Να το θυμάσαι αυτό, με τη βοήθεια του θεού θα απελευθερώσουμε την Τσετσενία και τον Καύκασο, ο θρόνος σου ήδη τρέμει» λέει.


Ο πρόεδρος της Τσετσενίας Ραζμάν Καντίροφ δεν άργησε πάντως να απαντήσει μέσω Facebook, στις απειλές επιτιθέμενος στους φανατικούς.

 «Αυτοί οι μπάσταρδοι δεν έχουν σχέση με το Ισλάμ. Όποιος τολμά να πιάσει στο στόμα του όνομά του προέδρου μας Βλαντιμίρ Πούτιν, θα καταστραφεί επί τόπου» έγραψε σύμφωνα με το RT.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ