Aμερικανίδα βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα στο Μπαλί

Aμερικανίδα βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα στο Μπαλί Facebook Twitter
7

Το μακάβριο εύρημα βρήκε ένα οδηγός ταξί στο πορτμπαγκάζ του οχήματος που ήταν σταθμευμένο έξω από πολυτελές θέρετρο στο Μπαλί.

Σύμφωνα με τις αρχές η σορός ανήκει στην 62χρονη Sheila von Weise-Mack η οποία είχε επισκεφτεί το ξενοδοχείο για να συναντήσει την κόρη της και τον σύντροφό της που έκαναν διακοπές. Η Αστυνομία συνέλαβε την 18χρονη Heather Mack και τον 21ετών σύντοφό της Tommy Schaefe μιας και θεωρούνται οι κύριοι ύποπτοι για τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας.

Aμερικανίδα βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα στο Μπαλί Facebook Twitter
Η 62χρονη Sheila von Weise-Mack

Τα κίνητρα της δολοφονίας δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες από την αστυνομία είχε προηγηθεί άγριος καβγάς μεταξύ της μητέρας και του ζευγαριού, ο οποίος κατεγράφη από τις κάμερες ασφαλείας.

Aμερικανίδα βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα στο Μπαλί Facebook Twitter
Η 18χρονη Heather Mack και ο 21ετών σύντοφό της Tommy Schaefe

Όπως όλα δείχνουν το ζευγάρι σκότωσε τη γυναίκα. Στη συνέχεια έκρυψαν μαζί στη βαλίτσα το άψυχο σώμα και έπειτα κάλεσαν ταξί, στο οποίο και φόρτωσαν τις αποσκευές τους ενώ ζήτησαν από τον οδηγό να περιμένει έως ότου τελειώσουν με τις διαδικασίες τσεκ άουτ από το ξενοδοχείο. Το ζευγάρι όμως δεν επέστρεψε ποτέ και λίγη ώρα μετά ο οδηγός κάλεσε την αστυνομία για να παραδώσει το φορτίο.

Το ζευγάρι βρέθηκε σε ένα μοτέλ μερικές ώρες αργότερα και αρνείται τις κατηγορίες ισχυριζόμενο πως μια ένοπλη συμμορία τους κρατούσε ομήρους και σκότωσε την 62χρονη γυναίκα, ενώ εκείνοι κατάφεραν να δραπετεύσουν.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Μαλωσαν γιατι ηθελαν να την παρουν μαζι τους στο μοτελ για να την προστατεψουν απο την ενοπλη συμμορια αλλα η μητερα δεν ηθελε να φυγει και εμεινε πισω με αποτελεσμα να τη σκοτωσουν οι γκανγκστερ!
Η γυναίκα που πέθανε ήταν η χήρα του James L. Mack ενός αρκετά καταξιωμένου συνθέτη της τζαζ και κλασσικής μουσικής (και η κόρη δεν ήταν υιοθετημένη). Οπότε κάτι η φύση του εγκλήματος, κάτι το όνομα του πατέρα/συζύγου μάλλον θα παραμείνει στη δημοσιότητα αρκετό καιρό το θέμα. Η κόρη λέγεται και φαίνεται σε κάτι φωτογραφίες μετά τη σύλληψη της να χαμογελάει, τώρα αν είναι από το σοκ ή η κοπέλα είναι sociopath θα δείξει.