Ο Κασιδιάρης ζητά να αποφυλακιστεί

Ο Κασιδιάρης ζητά να αποφυλακιστεί Facebook Twitter
10

 

Με αίτηση που κατέθεσε ο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, ζητά να αποφυλακιστεί, πέντε μόλις ημέρες μετά την απόφαση για προφυλάκιση του.

Υποστηρίζει ότι είναι «αδιανόητο» να διατάσσεται η προσωρινή κράτηση του «με γνώμονα τον επικαλούμενο βίαιο χαρακτήρα του» και τονίζει πως όλα όσα αναφέρονται στο ένταλμα κράτησής του είναι αντιδικονομικά, ακραία και αντισυνταγματικά.

Αναφέρει ότι δέχεται μόνο τη συμπεριφορά του έξω από το ανακριτικό γραφείο στις 2-2-2013, για την οποία, όπως λέει, έχει εκφράσει δημοσίως τη μεταμέλειά του, που οφειλόταν «στην ανθρώπινη αγανάκτησή μου, όταν μου φορέσανε χειροπέδες, μου ασκήθηκε δίωξη και απολογήθηκα χωρίς να έχει προηγηθεί άρση ασυλίας».

Για το θέμα της οπλοκατοχής υποστηρίζει ότι είχε νόμιμες άδειες για τις δύο καραμπίνες και πως εδώ και 14 χρόνια είναι σκοπευτής.

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Διεθνή / Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Η Κίνα επιδοτεί μαζικά την κατασκευή προϊόντων, με αποτέλεσμα την υπερπροσφορά κινεζικών προϊόντων κι αυτό δεν θα το ανεχτούμε, καταγγέλει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
Βρίζω, προκαλώ, εξευτελίζω,πετάω νερό, ξυλοκοπώ, χαστουκίζω, κλωτσάω , σπρώχνω, μουτζώνω, οπλοφορώ παρανόμως, κλπ κλπ. ΟΛΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ. ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΙΔΩ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΝΟΜΩΝ;Ε, ΟΧΙ! Μέσα λοιπόν και σίγουρα θα αποκαλυφθούν κι άλλοι λόγοι για να παραμείνεις εκεί!